spot_img

PIAGGIO MP3

MP3 500 10Σταθερότητα και εύκολη οδήγηση σε συνδυασμό με ευελιξία, επιδόσεις και μειωμένη κατανάλωση. Απόλυτη ασφάλεια και άνεση, όπως πάντα για το κορυφαίο τρίτροχο σκούτερ στην κατηγορία του, best seller για πάνω από μια δεκαετία

Ανανεώνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές EURO 4 και η έκδοση YOURBAN, το πιο συμπαγές και αστικό μοντέλο της οικογένειας MP3

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΓΚΑΜΑΣ MP3 ΜΕ ΔΩΡΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

MP3 500 12Το Piaggio MP3 είναι το πρώτο τρίτροχο σκούτερ στον κόσμο και έρχεται να ανταποκριθεί ουσιαστικά στην ανάγκη για εύχρηστα και εξαιρετικά ασφαλή οχήματα, τόσο για μετακινήσεις εντός της πόλης όσο και για μετακινήσεις από τα διαρκώς αναπτυσσόμενα προάστια προς το κέντρο της πόλης. Οι δύο μπροστινοί τροχοί και το μοναδικό κατοχυρωμένο σύστημα ανάρτησης, το οποίο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Piaggio πριν από οποιονδήποτε άλλον παγκόσμιο MP3 500 Sportκατασκευαστή, καταφέρνουν να συνδυάσουν την ασφάλεια που παρέχει ένα αυτοκίνητο με την απλότητα χρήσης και την πρακτικότητα ενός σκούτερ, καθώς και την ευχαρίστηση που προκαλεί η δυναμική οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας στις στροφές.

Για αυτόν τον λόγο, το Piaggio MP3 μπορεί να ικανοποιήσει ένα πραγματικά παγκόσμιο κοινό: από τους αυτοκινητιστές που αναζητούν μια πιο πρακτική αλλά ταυτόχρονα ασφαλή MP3 500 Sport 11εναλλακτική μέχρι τους έμπειρους μοτοσυκλετιστές που μπορούν να εκτιμήσουν τα πλεονεκτήματα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός οχήματος που έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία στην αγορά και να κυριαρχήσει αδιαμφισβήτητα σε αυτήν.

«Δύο εμπρόσθιοι τροχοί»: πρόκειται για έναν ορισμό που όχι μόνο επισημαίνει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Piaggio MP3, αλλά και υποδηλώνει την τεχνολογική υπεροχή που Piaggio MP3 Limited Edition 11κατόρθωσε να εδραιώσει το πρωτοποριακό τρίτροχο του Ομίλου Piaggio. Δύο εμπρόσθιοι τροχοί για απόλυτα ασφαλή ταξίδια σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και τύπο οδοστρώματος, ενώ συγχρόνως προσφέρουν την οδηγική απόλαυση ενός συμβατικού δίτροχου οχήματος.

Για πρώτη φορά με το Piaggio MP3, η ασφάλεια του αυτοκινήτου συνδυάζεται με την οδηγική απόλαυση μιας μοτοσυκλέτας. Στον απόηχο τMP3 Accessories 14ης μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού το 2006, το έτος που κυκλοφόρησε το πρώτο μοντέλο, η Piaggio σχεδίασε και υλοποίησε διάφορες εκδόσεις και κυβισμούς, προκειμένου να ικανοποιήσει κάθε καθημερινή ανάγκη μετακίνησης: από την έκδοση Yourban, το πιο κομψό και ιδανικό για αστικές μετακινήσεις μοντέλο Piaggio MP3 έως τα μοντέλα LT (αρκτικόλεξο για το Large Tread / Φαρδύ Πέλμα), που ξεχωρίζουν για μια σειρά χαρακτηριστικών όπως το διευρυμένο μπροστινό μετατρόχιο 465 mm, τα φλας τύπου μοτοσυκλέτας, τα ενσωματωμένα φώτα πορείας MP3 Accessories 13τεχνολογίας LED στο πάνω μέρος της ποδιάς και το πεντάλ φρένου στο υποπόδιο το οποίο ενεργοποιεί το σύστημα συνδυασμένης πέδησης.

Πρόκειται για χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στο Piaggio MP3 LT, στις εκδόσεις με κυβισμό κινητήρα 300 και 500 κ.εκ., να οδηγείται από κατόχους διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου (κατηγορία Β), εφόσον αυτό έχει εκδοθεί πριν τις 19/1/2013.

Τρέχουσα γκάμα Piaggio MP3

Ανακαλύψτε τα μοντέλα της γκάμας MP3 στα σημεία πώλησης Piaggio, στις παρακάτω Piaggio MP3 Yourban LT 10προτεινόμενες τιμές λιανικής:
• Piaggio MP3 300 Sport LT (νέο) – 6.920 €
• Piaggio MP3 300 Sport LT ABS/ASR – 8.130 €
• Piaggio MP3 300 Business LT ABS/ASR – 8.130 €
• Piaggio MP3 500 Sport LT (νέο) – 8.700 €
• Piaggio MP3 500 Sport LT ABS/ASR – 9.500 €
• Piaggio MP3 500 Business LT ABS/ASR – 9.500 €
• Piaggio MP3 500 Special Edition LT ABS/ASR (νέο) – 9.700 €
• Piaggio MP3 300 Yourban LT (νέο) – 5.990 €
• Piaggio MP3 300 Yourban Sport LT (νέο) – 5.990 €

Piaggio MP3 500 LT και ABS-ASR και SE Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Piaggio MP3 300 LT και LT ABS-ASR Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Piaggio MP3 300 Yourban LT Τεχνικά Χαρακτηριστικά

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO