spot_img
HomeMOTOΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑHARLEY DAVIDSON ΝΕΕΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ TOURING ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ

HARLEY DAVIDSON ΝΕΕΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ TOURING ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ

Η H-D αποκαλύπτει τον κινητήρα Milwaukee-Eight που είναι ο9ος BigTwin κινητήρας της, καθώς και νέες αναρτήσεις για τα μοντέλα του 2017.

Αθήνα, 27 Σεπτεμβρίου 2016 – Περισσότερη ισχύς. Περισσότερη άνεση. Περισσότερος έλεγχος. Σήμερα, η Harley-Davidson επαναπροσδιορίζει την κατηγορία Touring μοτοσικλετών, με το νέο κινητήρα Milwaukee-Eight™, τον ένατο BigTwin στην ιστορία της, καθώς και με τις νέες αναρτήσεις μπροστά και πίσω, που έχει εφοδιάσει τη γκάμα μοντέλων Touring για το 2017.

«Αυτές είναι οι πλέον ισχυρές, αξιόπιστες και άνετες μοτοσικλέτες Touringπου κατασκευάστηκαν ποτέ από την Harley-Davidson», αναφέρει ο Αντιπρόεδρος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Εξέλιξης Προϊόντων ScottMiller. «Η ασύγκριτη εμφάνιση, ο ήχος και η αίσθηση των μοτοσικλετών Touring της Harley-Davidson περνάει σε νέο επίπεδο, με τις αναβαθμίσεις που έγιναν αυτή τη χρονιά. Ειλικρινά πρέπει να τις οδηγήσετε για να το πιστέψετε – γι’ αυτό προσκαλούμε όλους τους μοτοσικλετιστές στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα της περιοχής τους, για να κάνουν ένα testride».

Νέος κινητήρας Milwaukee-Eight

Picture1Ο νέος κινητήρας Milwaukee-Eight, ο ένατος BigTwin στην ιστορία του εργοστασίου, είναι σχεδιασμένος από την αρχή και συνδυάζει την κλασική εμφάνιση, τον ήχο και την αίσθηση των κινητήρων BigTwin της Harley-Davidson, με σημαντικές αναβαθμίσεις σε ότι αφορά τις επιδόσεις.

«Ο κινητήρας Milwaukee-Eight μεταφέρει την κληρονομιά των BigTwins της Harley-Davidson, στο μέλλον», αναφέρει ο Αρχιμηχανικός Κιβωτίων Ταχυτήτων AlexBozmoski. «Δημιουργήσαμε έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα, σεβόμενοι το μοναδικό χαρακτήρα των BigTwin. Κάθε στοιχείο απόδοσης, ανθεκτικότητας και εμφάνισης βελτιώθηκε, ως απάντηση στις απαιτήσεις των πελατών της Harley-Davidson, από όλο τον κόσμο».

Διατηρώντας τη γωνία 45 μοιρών των V-Twin κυλίνδρων, ο κινητήρας Milwaukee-Eight παράγει μέχρι και 11% περισσότερη ροπή από τα προηγούμενα μοντέλα και διαθέτει τετραβάλβιδες κεφαλές κυλίνδρων που παρέχουν 50% περισσότερη χωρητικότητα εισαγωγής και εξαγωγής. ο κινητήρας Milwaukee-Eight διαθέτει αντικραδασμικό σύστημα που αποσβένει το 75% των πρωτευόντων κραδασμών στο ρελαντί, διατηρεί την κλασική αίσθηση των Harley® V-Twin, ενώ παράλληλα λειτουργεί ομαλά σε ταχύτητες αυτοκινητόδρομου. Μια νέα στρατηγική διαχείρισης της θερμοκρασίας για όλους τους κινητήρες Milwaukee-Eight, παρέχει βελτιωμένη άνεση στον οδηγό και τον συνεπιβάτη. Παρά την αυξημένη δύναμη, ο κινητήρας Milwaukee-Eight προσφέρει μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου από τα προηγούμενα μοντέλα.

Οι κινητήρες Milwaukee-Eight διατίθενται σε δύο κυβισμούς: Οι Milwaukee-Eight 107 (107 CID/1745κ.εκ.) και Twin-Cooled™ Milwaukee-Eight 107 (107 CID/1745κ.εκ.) για στάνταρ μοτοσικλέτες και ο Twin-Cooled™ Milwaukee-Eight 114 (114 CID/1870κ.εκ.) για τις Harley-Davidson® CustomVehicleOperations (CVO)™ μοτοσικλέτες.

Νέες αναρτήσεις Touring

Picture5Τα νέα εξαρτήματα των αναρτήσεων μπροστά και πίσω βελτιώνουν την άνεση, τον έλεγχο και την απόδοση όλων των νέων μοντέλων Touring της Harley-Davidson®. Η νέα τεχνολογία emulsion των πίσω αμορτισέρ παρέχει 15 έως 30% ευρύτερη ρύθμιση προφόρτισης από τα προηγούμενα στάνταρ αμορτισέρ Touring, με ένα μονό κουμπί υδραυλικής ρύθμισης της προφόρτισης.

«Η προφόρτιση μπορεί πλέον να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει απόλυτα με το βάρος του αναβάτη, του συνεπιβάτη και του εξοπλισμού, χωρίς τη χρήση εργαλείων ή τρόμπας,” αναφέρει ο Διευθυντής Προγραμματισμού Μοτοσικλετών PaulJames. “Μόλις προσαρμοστεί η προφόρτιση, δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω ρύθμιση».

Η μπροστινή ανάρτηση διαθέτει τη νέα τεχνολογίαSDBV® της Showa™ , η οποία παρέχει τη λειτουργία ενός αγωνιστικών προδιαγραφών πιρουνιού, με κορυφαία χαρακτηριστικά απόσβεσης και μειωμένο βάρος.

Screamin’ Eagle® Επιδόσεις

Picture3Η Harley-DavidsonScreamin’ Eagle® Performance προσφέρει τώρα, μια γκάμα προϊόντων που καλύπτει τις προδιαγραφές ECE για μοντέλα Touring, στην οποία περιλαμβάνονται StreetCannonSlip-On τελικά εξατμίσεων, μεγάλες εισαγωγές αέρα, ανεμιστήρας, και φίλτρα αέρα υψηλής ροής.

Επίσης, τα κιτ για τους νέους κινητήρες Screamin’ Eagle® Milwaukee-Eight™ StageI, II,  III και IV, επιτρέπουν την πλήρη αναβάθμιση των επιδόσεων της μοτοσικλέτας, στις χώρες που αυτό είναι νόμιμο. Η αναβάθμιση αφορά από περισσότερη ισχύ για ταχύτερα προσπεράσματα μέχρι και πλήρη αναβάθμιση για μέγιστη απόδοση. (η συμβατότητα των προϊόντων διαφέρει από αγορά σε αγορά).

Harley-Davidson Custom Vehicle Operations

Τα Harley-Davidson® CustomVehicleOperations™ (CVO) μοντέλα συνδυάζουν κύρος και επιδόσεις, σε τρεις περιορισμένης παραγωγής εργοστασιακές custom μοτοσικλέτες για το 2017.

  • Picture4Το μοντέλο CVO™ Limited του 2017 αναβαθμίστηκε σε επιδόσεις με τον νέο κινητήρα Twin-CooledMilwaukee-Eight 114 και σε κράτημα με νέες αναρτήσεις. Επίσης νέοι για το 2017 είναι οι τροχοί Contrast Chrome Slicer, αλλά και η επανασχεδιασμένη σέλα για βελτίωση της άνεσης του οδηγού. Το CVOLimited διαθέτει επίσης νέα βαφή και τέσσερις νέους χρωματισμούς.
  • Το CVO™ StreetGlide® του 2017 συνδυάζει την ισχύ του νέου κινητήρα Twin-CooledMilwaukee-Eight 114, την αναβαθμισμένη συμπεριφορά και το καλύτερο κράτημα που προσφέρουν οι νέες αναρτήσεις, καθώς και το ηχοσύστημα 600-wattBoom με τέσσερα ηχεία! Ηχοσύστημα που προσφέρει κορυφαία απόδοση. Επίσης νέα για το 2017, είναι οι κλειδαριές των πλαϊνών βαλιτσών και η κλειδαριά του πιρουνιού που κλειδώνουν με το ίδιο κλειδί, αλλά και το νέας σχεδίασης κάλυμμα της σέλας. Το CVOStreetGlide είναι διαθέσιμο σε τέσσερις χρωματισμούς για το 2017.
  • ΤοCVO™ ProStreetBreakout® του 2017 συνδυάζει υψηλών προδιαγραφών επιδόσεις με μακρύ μυώδες στιλ και χαρακτήρα dragster. Με άψογα φινιρίσματα και κορυφαία υλικά κατασκευής, το CVOProStreetBreakoutφέρνει ένα πιο σκοτεινό στιλ στην γκάμα των CVO. Το CVOProStreetBreakout είναι εφοδιασμένο με τον αερόψυκτο κινητήρα Screamin’ Eagle® TwinCam 110B™ V-Twin. Στις τρεις χρωματικές επιλογές συμπεριλαμβάνεται ο νέος συνδυασμός StarfireBlack/ScorchedApple.

Πανίσχυρη γκάμα Cruiser

Με τον νέο υψηλής απόδοσης TwinCam 103™ σε όλα τα Softail® μοντέλα του 2017 και τον Screamin’ Eagle® TwinCam 110™ σε όλα τα SSeriesCruisers, η Harley-Davidson συνεχίζει να προσφέρει τα πιο ισχυρά cruisers που έχουν κατασκευαστεί ποτέ.

Για να έχετε προσωπική άποψη για τη μεταμόρφωση που δέχτηκαν τα μοντέλα 2017 της Harley-Davidson, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.h-d.com/discovermore και προγραμματίστε ένα testride.

Σχετικά με την Harley-Davidson Motor Company

Από το 1903, η Harley-DavidsonMotorCompany πραγματοποιεί όνειρα προσωπικής ελευθερίας με cruiser, touring και custom μοτοσικλέτες, προσφέρει οδηγικές εμπειρίες και γεγονότα και μια πλήρη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών, αξεσουάρ, προϊόντων γενικού εξοπλισμού και ένδυσης της Harley-Davidson. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.h-d.com.

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO