spot_img
HomeMOTOΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑAPRILIA DORSODURO 900

APRILIA DORSODURO 900

ΤΟ SUPERMOTARD ΤΗΣ APRILIA ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ

Ο ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΔΙΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΜΕ ΡΟΠΗ 90 NM, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟΝ ΕΝΤΟΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ FUN BIKE

FULL RIDE-BY-WIRE ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ, TRACTION CONTROL ΚΑΙ ABS ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

ΜΕΧΡΙ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ DORSODURO 900 ΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Το Aprilia Dorsoduro είναι η κατεξοχήν διασκεδαστική μοτοσυκλέτα.
Γεννήθηκε από μια ευφυή διαίσθηση της Aprilia, και υλοποιήθηκε με μοναδικό σκοπό να APRILIA DORSODURO 900 NEW 10προσφέρει τη μέγιστη δυνατή διασκέδαση στην οδήγηση δρόμου, συγκεντρώνοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά των σπορ μοτοσυκλετών και των supermotard. Το αποτέλεσμα είναι μια μοτοσυκλέτα με προηγμένες τεχνικές λύσεις, ευέλικτη και με κορυφαίες επιδόσεις για την κατηγορία. Μια πραγματικά ξεχωριστή μοτοσυκλέτα, που δημιουργήθηκε όχι μόνο χάρη στις ικανότητες της Aprilia να κατασκευάζει πλαίσια με ιδιαίτερα αποτελεσματική αρχιτεκτονική σε συνδυασμό με κινητήρες υψηλής απόδοσης, αλλά και χάρη στη συνεργασία με το Αγωνιστικό τμήμα της Aprilia, που κατόρθωσεAPRILIA DORSODURO 900 NEW 12 να κερδίσει 54 παγκόσμιους τίτλους στους δυσκολότερους αγώνες, 7 από τους οποίους ήταν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supermoto.

Το Dorsoduro 900 δημιουργήθηκε με βάση τη μεγάλη παράδοση της Aprilia στη συγκεκριμένη κατηγορία μοτοσυκλετών και χαρίζει έντονες συγκινήσεις. Η μοναδικότητά του οφείλεται επίσης στις αυθεντικές και καινοτόμες επιλογές όσον αφορά τα τεχνικά στοιχεία, όπως ο APRILIA DORSODURO 900 NEW 19συνδυασμός χωροδικτυώματος πλαισίου από χάλυβα και πλακών αλουμινίου, που προσφέρει εξαιρετικό χειρισμό και σταθερότητα στις στροφές. Ο κινητήρας 90° V-twin κάνει τον οδηγό να χαμογελά κάθε φορά που ανοίγει το γκάζι, χάρη στα νέα χαρακτηριστικά μέγιστης ροπής και ισχύος που ενισχύουν την προσωπικότητά του. Ο τεχνικός εξοπλισμός του Dorsoduro 900 ολοκληρώνεται με το σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης που, πέρα από το σύστημα Ride-by-wire (ηλεκτρονικό γκάζι) πολλαπλών χαρτογραφήσεων, περιλαμβάνει έλεγχο πρόσφυσης και ABS.

Ο σχεδιασμός: το σημείο ισορροπίας μεταξύ εμφάνισης και λειτουργίας
Το πρότζεκτ Aprilia Dorsoduro 900 θέτει στο επίκεντρο την οδηγική απόλαυση: για τον APRILIA DORSODURO 900 NEW 30λόγο αυτόν, τα φέρινγκ έχουν περιοριστεί στον ελάχιστο επιτρεπτό βαθμό και κάθε στοιχείο που δεν είναι θεμελιώδους σημασίας για την απόδοση και τη μέγιστη οδηγική απόλαυση έχει αφαιρεθεί. Από την άλλη μεριά, τα τεχνικά στοιχεία παίζουν βασικό ρόλο, καθώς αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του σχεδιασμού. Τα προστατευτικά χεριών στο τιμόνι και το εμπρός number plate δεν είναι τα μοναδικά στοιχεία που τονίζουν τη στενή σχέση της μοτοσυκλέτας με τους αγώνες.

Το σχήμα του κεντρικού τμήματος, που επηρεάζει περισσότερο τον οδηγό στη σπορ APRILIA DORSODURO 900 NEW 22οδήγηση, τονίζει επίσης τη μελέτη που πραγματοποιήθηκε για τη βελτιστοποίηση των διαστάσεων και του συμπαγούς σχήματος που επιτρέπουν στον οδηγό να εξοικειωθεί αμέσως με την αίσθηση της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας. Οι τεχνικοί της Aprilia πέτυχαν αυτό το αποτέλεσμα σχεδιάζοντας μια μακριά, επίπεδη σέλα, με ξεκάθαρες σπορ καταβολές, που μπορεί να εξασφαλίσει ανά πάσα στιγμή την πιο αποτελεσματική θέση οδήγησης, αφήνοντας αρκετό περιθώριο για κατά μήκος μετακίνηση.

APRILIA DORSODURO 900 NEW 15Η ουρά είναι ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά αισθητικά χαρακτηριστικά του Dorsoduro: κομψή και στενή, με διπλή εξάτμιση, που προσδίδει εξαιρετική συμμετρία στις αναλογίες και την κατανομή των βαρών.
Το πλαίσιο και τα καλύμματα των κυλινδροκεφαλών, βαμμένα σε κόκκινο, προσδίδουν μία ακόμα σπορ πινελιά: τολμηρά φινιρίσματα που συνδυάζονται με τα νέα γραφικά και τον χρωματισμό Adrenalinic Silver.

Καλύτερη απόδοση χάρη στον ανανεωμένο κινητήρα V-twin
Ξεκινώντας από τον κινητήρα 90° V-twin 750 cc, αναγνωρισμένο για τον χαρακτήρα και την αξιοπιστία του, η Aprilia ανέπτυξε μια νέα μονάδα 900 cc με στόχο να εξασφαλίσει μεγαλύτερη ροπή και απόκριση σε χαμηλές και APRILIA DORSODURO 900 NEW 25μεσαίες σ.α.λ. για συναρπαστική οδηγική εμπειρία. Για να επιτευχθεί λοιπόν αυτός ο σκοπός, αναθεωρήθηκαν πολλές λεπτομέρειες του V-twin της Aprilia. Ο κυβισμός του νέου κινητήρα επιτεύχθηκε με την αύξηση της διαδρομής από 56,4 mm σε 67,4 mm και τη διατήρηση της διαμέτρου στο ίδιο επίπεδο (92 mm). Με αυτόν τον τρόπο, η μέγιστη ισχύς προσεγγίζει πλέον τα 95,2 CV στις 8.750 σ.α.λ., αλλά το σημαντικότερο είναι ότι η τιμή της μέγιστης ροπής έχει αυξηθεί από 8,4 kgm (82 Nm) στις 4.500 σ.α.λ. στον V-Twin 750 cc σε 9,17 kgm (90 Nm) στις 6.500 σ.α.λ. στον νέο V-twin 900 cc, γεγονός που τοποθετεί τη μοτοσυκλέτα στην κορυφή της κατηγορίας της.

APRILIA DORSODURO 900 NEW 20Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρότι η μέγιστη ροπή του νέου κινητήρα V-twin 900 cc επιτυγχάνεται σε υψηλότερη τιμή σ.α.λ., η καμπύλη ροπής στην πραγματικότητα είναι πιο επίπεδη και πάντα υψηλότερη συγκριτικά με τον προκάτοχο των 750 cc. Αυτή η αλλαγή επέτρεψε την αύξηση της απόκρισης της επιτάχυνσης, προς όφελος της οδηγικής απόλαυσης, χωρίς να περιορίζεται με οποιονδήποτε τρόπο η παροιμιώδης αξιοπιστία του κινητήρα.

APRILIA DORSODURO 900 NEW 24Ο νέος κινητήρας, που διατηρεί τη γωνία 90 μοιρών μεταξύ των δύο κυλίνδρων, καθώς και ένα σύστημα χρονισμού με τέσσερις βαλβίδες ανά κύλινδρο, διπλό εκκεντροφόρο επικεφαλής και υδρόψυκτο σύστημα ψύξης, έχει υποστεί αρκετές αλλαγές, μεταξύ των οποίων μία σημαντική επεξεργασία με στόχο τη μείωση των τριβών στα έμβολα, τα οποία έχουν εξολοκλήρου επανασχεδιαστεί και τώρα χαρακτηρίζονται από μια ειδική αντιτριβική επίστρωση στο πλευρικό τους τοίχωμα, ενώ οι νέοι πείροι εμβόλου οδήγησαν στη μείωση του βάρους των κινούμενων μερών. Αλλάζει επίσης ο στροφαλοφόρος άξονας του κινητήρα, με αναθεώρηση της ζυγοστάθμισης του.

Ένα νέο και πιο αποτελεσματικό κύκλωμα λίπανσης, με ημι-ξηρο κάρτερ ικανό να μειώνει την απώλεια ισχύος και να περιορίσει τις θερμοκρασίες που ανεβάζει το λάδι λίπανσης, APRILIA DORSODURO 900 NEW 27καθιστώντας μη υποχρεωτική τη χρήση ψυγείου λαδιού. Καλύτερη απόδοση επιτυγχάνεται στο μέτωπο της καύσης, χάρη στην εισαγωγή νέων μπεκ: η αύξηση της πίεσης του ψεκασμού επιτρέπει τη βελτίωση του μείγματος καυσίμου/αέρα προς όφελος της κατανάλωσης και των εκπομπών. Στη συμμόρφωση του κινητήρα με τα όρια ρύπανσης που προβλέπουν οι προδιαγραφές Euro 4, συνεισφέρει και το νέο σύστημα εξάτμισης με διπλό αισθητήρα οξυγόνου. Ο κινητήρας του Dorsoduro 900 είναι επίσης εξοπλισμένος με έναν αυτόματο αποσυμπιεστή, χρήσιμο στη διευκόλυνση της εκκίνησης σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας.

APRILIA DORSODURO 900 NEW 21Όλα τα μέρη του συμπλέκτη έχουν αναθεωρηθεί: το φορτίο στους δίσκους, και κατ’ επέκταση στη μανέτα, έχει μειωθεί κατά 15%, ενώ επανακαθορίστηκαν οι σχέσεις της πρωτεύουσας μετάδοσης, με αποτέλεσμα τη βελτιστοποίηση της εκμετάλλευσης της διαθέσιμης ισχύος. To Aprilia Dorsoduro 900 είναι διαθέσιμο και σε έκδοση περιορισμένης ισχύος στα 35 kW, για τους αναβάτες με μικρότερη εμπειρία

Νέο σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης
Ο χειρισμός του συστήματος ηλεκτρονικής διαχείρισης κινητήρα γίνεται πλέον από τη νέα, ενισχυμένη μονάδα ελέγχου κινητήρα (ECU) Marelli 7SM που επικοινωνεί με το νέο APRILIA DORSODURO 900 NEW 13σύστημα πλήρως ηλεκτρονικού γκαζιού Ride-by-wire, το οποίο είναι ενσωματωμένο στη λαβή του γκαζιού. Αυτό το σύστημα καθιστά δυνατή την ακριβέστερη διαχείριση του μείγματος καυσίμου/αέρα και του ανοίγματος της πεταλούδας γκαζιού, βάσει πολυάριθμων παραμέτρων, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού στροφών του κινητήρα, της θέσης του κιβωτίου ταχυτήτων, της ροής αέρα (ποσότητα και ταχύτητα), της λαβής του γκαζιού και της θερμοκρασίας, με εξαιρετικά οφέλη όσον αφορά στην ομαλή οδήγηση χωρίς απότομα ανοίγματα/κλεισίματα, τον περιορισμό των βλαβερών εκπομπών ρύπων και της κατανάλωσης καυσίμου. Επομένως, ο κινητήρας έχει πάντα τη δυνατότητα να κατανέμει την ιδανική ροπή και να παρέχει τη βέλτιστη επιτάχυνση, προσφέροντας μια διασκεδαστική οδηγική εμπειρία.

Επίσης, το σύστημα επιτρέπει τη μείωση του βάρους κατά 550 γραμμάρια συγκριτικά με το APRILIA DORSODURO 900 NEW 18σύστημα Ride-by-wire του Dorsoduro 750. Το εκλεπτυσμένο σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης παρέχει επίσης τη δυνατότητα αλλαγής της χαρτογράφησης του κινητήρα, μεταβάλλοντας ριζικά τον τρόπο με τον οποίο απελευθερώνεται η διαθέσιμη ισχύς. Η ρύθμιση Sport παρέχει άμεση και δυναμική απόκριση του γκαζιού. Η ρύθμιση Touring παρέχει ομαλότερη απόκριση, ιδανική για ταξίδια και καθημερινές μετακινήσεις, ενώ ο χάρτης Rain μειώνει στα περίπου 70 CV τη διαθέσιμη ισχύ και ενδείκνυται για δυσμενείς καιρικές συνθήκες ή ολισθηρά οδοστρώματα. Η χαρτογράφηση μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και σε κατάσταση κίνησης, πιέζοντας τον διακόπτη εκκίνησης.

Το Dorsoduro 900 είναι εξοπλισμένο με το νέο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Aprilia με τρία επίπεδα ρύθμισης της ευαισθησίας (και με δυνατότητα απενεργοποίησης) ώστε να APRILIA DORSODURO 900 NEW 16περιορίζεται η ολίσθηση του πίσω τροχού μέσω της επέμβασης τόσο στην προπορεία ανάφλεξης όσο και στην πεταλούδα ψεκασμού. Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Aprilia του Dorsoduro 900 συνδυάζεται με το σύστημα ABS δύο καναλιών της Continental με διαμορφωμένη βαθμονόμηση προκειμένου να μη χάνεται ο σπορ χαρακτήρας της οδήγησης. Το νέο ηλεκτρικό σύστημα παρέχει τη δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ του συστήματος ελέγχου κινητήρα και του συστήματος διαχείρισης, μέσω του νέου έγχρωμου ψηφιακού πίνακα οργάνων TFT. Η περιορισμένων διαστάσεων μονάδα διαθέτει οθόνη 4,3 ιντσών και παρέχει πλούσιες πληροφορίες, οι οποίες προβάλλονται πάντα με απολύτως ευανάγνωστο τρόπο, χάρη στη δυνατότητα προσαρμογής των χρωμάτων φόντου και γραμματοσειράς ανάλογα με τις συνθήκες που APRILIA DORSODURO 900 NEW 14εντοπίζει ο ανιχνευτής φωτός.

Ένα από τα προαιρετικά χαρακτηριστικά είναι το κιτ εγκατάστασης της πλατφόρμας πολυμέσων της Aprilia (ΑΜΡ), η οποία συνδέει το smartphone με το όχημα και παρέχει έναν εντυπωσιακό αριθμό πληροφοριών που είναι χρήσιμες για την οδήγηση: χάρη στον νέο πίνακα οργάνων, μπορείτε να δείτε στην οθόνη όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με εισερχόμενες/τρέχουσες κλήσεις, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του συστήματος ενδοεπικοινωνίας ή με τυχόν αρχεία ήχου που μπορεί να αναπαράγετε τη δεδομένη στιγμή.

Πλαίσιο: βελτιωμένος χειρισμός και έλεγχος
Όλες οι μοτοσυκλέτες Aprilia ανέκαθεν αποτελούσαν σημείο αναφοράς λόγω της APRILIA DORSODURO 900 NEW 28εξαιρετικής αρχιτεκτονικής του πλαισίου. Το πλαίσιο του Dorsoduro 900 εξασφαλίζει αποτελεσματικότητα, ισορροπία, στιβαρή οδήγηση και ακρίβεια ακόμα και σε ακραίες συνθήκες, ενώ παράλληλα αποτελεί μια εύκολη και εύχρηστη λύση για καθημερινή χρήση. Αυτές οι ιδιότητες εξασφαλίζονται από τη συγκεκριμένη διάταξη των διαφόρων στοιχείων που το απαρτίζουν.

Η δομή του πλαισίου εκμεταλλεύεται την αγωνιστική τεχνογνωσία της Aprilia και βασίζεται στην εμπειρία της όσον αφορά τις συνδυαστικές δομές που χρησιμοποιούνται στο APRILIA DORSODURO 900 NEW 23Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supermoto. Το άνω μέρος του χωροδικτυώματος του πλαισίου από χαλύβδινους σωλήνες (πλέον σε κόκκινο χρώμα, όπως και το υποπλαίσιο στήριξης σέλας) συνδυάζεται με μεγάλες πλευρικές πλάκες αλουμινίου, με ειδικές βίδες υψηλής αντοχής. Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι μια εξαιρετικά άκαμπτη και ελαφριά δομή που καθιστά δυνατή την πλήρη εκμετάλλευση του ανανεωμένου κυβισμού του κινητήρα V-twin 900 cc, με ένα αισθητικό αποτέλεσμα που εκπέμπει ελαφρότητα, προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και ιταλικό στυλ.

Άλλη μία ξεχωριστή τεχνική λεπτομέρεια είναι το πίσω αμορτισέρ που είναι τοποθετημένο στο πλάι με κλίση και διαθέτει ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου και υδραυλική APRILIA DORSODURO 900 NEW 29απόσβεση επαναφοράς. Χάρη σε αυτή τη λύση, έχει δημιουργηθεί πολύτιμος χώρος για τη βέλτιστη διάταξη των τελικών της εξάτμισης, χωρίς να επηρεάζουν το μήκος της μοτοσυκλέτας και να επιβαρύνουν θερμικά το αμορτισέρ. Το ψαλίδι από αλουμίνιο έχει το κατάλληλο μέγεθος ώστε να αντέχει την ασύμμετρη καταπόνηση λόγω της πλευρικής τοποθέτησης του αμορτισέρ και ενισχύει τη στρεπτική ακαμψία και την ελαστικότητα που απαιτούνται για την εξασφάλιση της ακρίβειας στην οδήγηση και την αίσθηση του οδηγού στα μεταβατικά στάδια οδήγησης.

Στο Dorsoduro 900, εμφανίζεται για πρώτη φορά ένα νέο πιρούνι Kayaba (συνδυάζεται με πλάκες τιμονιού από σφυρήλατο αλουμίνιο) που είναι 450 γραμμάρια ελαφρύτερο και APRILIA DORSODURO 900 NEW 26διαθέτει ρυθμιζόμενη υδραυλική απόσβεση επαναφοράς και προφόρτιση ελατηρίου. Επίσης, παρουσιάζει μεγαλύτερη αντοχή στην καταπόνηση λόγω της σπορ οδήγησης και ικανότητα απορρόφησης κραδασμών σε ανισόπεδα οδοστρώματα, ενώ παρέχει δυνατότητα ελέγχου του επιθετικού στυλ οδήγησης και μεγαλύτερη άνεση για τους οδηγούς που προτιμούν τη χαλαρή οδήγηση. Η συνολικά βελτιωμένη απόδοση των συστημάτων ανάρτησης του Dorsoduro 900 οφείλεται επίσης στους νέους τροχούς τριών ακτίνων, που είναι πάνω από 2 κιλά ελαφρύτεροι από τους τροχούς του Dorsoduro 750. Ο περιορισμός του γυροσκοπικού φαινομένου έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση του χειρισμού, την αύξηση της επιτάχυνσης, ενώ παράλληλα παρέχει οφέλη όσον αφορά την απόδοση των αναρτήσεων λόγω της μείωσης της μη αναρτημένης μάζας.

Η κορυφαίας ποιότητας δομή του πλαισίου του Dorsoduro 900 ολοκληρώνεται με ένα APRILIA DORSODURO 900 NEW 31σύστημα πέδησης που συνάδει απολύτως με τη σπορ οδήγηση. Το μπροστινό άκρο βασίζεται σε ακτινωτές δαγκάνες με 4 έμβολα και δύο ατσάλινους πλευστούς δίσκους διαμέτρου 320 mm, έχει μικρό βάρος και μπορεί να εξασφαλίσει μειωμένες αποστάσεις πέδησης και εξαιρετική δυνατότητα διαμόρφωσης. Χρησιμοποιείται δαγκάνα μονού εμβόλου πίσω με δίσκο διαμέτρου 240 mm. Και τα δύο συστήματα διαθέτουν εύκαμπτους σωλήνες υγρού φρένων με μεταλλική επένδυση, αεροναυπηγικής τεχνολογίας, που περιορίζουν το ενοχλητικό αίσθημα απορρόφησης της πίεσης των συμβατικών φρένων, ενώ παράλληλα εγγυώνται ακρίβεια και αντοχή στη δύναμη.

Σειρά γνήσιων αξεσουάρ Aprilia: για sport διαδρομές και touring περιηγήσεις
Μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ, sport και touring διατίθεται για το Dorsoduro 900. Τα πρώτα τονίζουν τον σπορ και αδιαμφισβήτητο αγωνιστικό χαρακτήρα της Aprilia: μέρη από billet APRILIA DORSODURO 900 NEW 11αλουμίνιο, όπως τα καλύμματα τρόμπας υγρών φρένων και συμπλέκτη, οι μανέτες φρένου και συμπλέκτη και οι καθρέφτες με εκλεπτυσμένο φινίρισμα. Τα touring αξεσουάρ αυξάνουν την άνεση κατά την οδήγηση του Dorsoduro 900: άνετη σέλα, πλαϊνές βαλίτσες, πλαϊνές τσάντες ρεζερβουάρ. Όπως και στα υπόλοιπα μοντέλα Aprilia, διατίθεται η πλατφόρμα πολυμέσων Aprilia (APM), η οποία χάρη στη δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth και τη διασύνδεση με χειριστήρια στο τιμόνι και τη νέα οθόνη TFT, επιτρέπει στον αναβάτη να διαχειρίζεται και να κοινοποιεί όλες τις πληροφορίες για τη διαδρομή: από δεδομένα για πιο σπορ οδήγηση έως πληροφορίες απλής περιήγησης, με ενδείξεις για την κατανάλωση, τις διαδρομές, τις ταχύτητες οδήγησης, τις συνθήκες πρόσφυσης και τις τοποθεσίες σημείων τεχνικής εξυπηρέτησης της Aprilia.

Τιμή και πλεονεκτήματα Aprilia
Επισκεφτείτε τώρα και μέχρι 31 Ιουλίου ένα σημείο πώλησης Aprilia για να αποκτήσετε το νέο Dorsoduro 900 σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή, 8.900 € με μία ολοκληρωμένη προσφορά υπηρεσιών :
– Δωρεάν διετής επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης
– Δωρεάν οδική βοήθεια
– Δυνατότητα συμμετοχής σε εκπαίδευση ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας, με συμβολικό κόστος 10€

Aprilia Dorsoduro 900 Τεχνικά χαρακτηριστικά

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO