spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣH πίτα του Vespa club thessaloniki

H πίτα του Vespa club thessaloniki

Ναι ήταν μία απίθανη βραδιά με πολύ κέφι και εγώ δεν είχα την φωτογραφική μηχανή μου να αποτυπώσω όσα συνέβαιναν. Είχα αφήσει την CANON στις Σέρρες και θυμήθηκα ότι το Vespa club θα συνδύαζε την κοπή της βασιλόπιτας με αποκριάτικο πάρτι. Δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσω! Ήταν μία καλή ευκαιρία να δω πολλούς φίλους και βέβαια να περάσω καλά μαζί τους. Όσο για φωτογραφίες σκέφτηκα ότι θα έβγαζα με το κινητό.

Ήταν μία καλή ιδέα για κάποιον που χρησιμοποιεί το κινητό για φωτογραφίες τακτικά. Εγώ νόμιζα ότι λειτουργεί όπως η επαγγελματική φωτογραφική μηχανή μου και τραβούσα με χαμηλό φωτισμό χωρίς να προσέχω ιδιαίτερα, οπότε οι περισσότερες εικόνες βγήκαν κουνημένες!…. Και τώρα τι κάνουμε?  Ξαναείδα τις άθλιες τεχνικά εικόνες που τράβηξα και είδα ότι το κέφι και το κλίμα της βραδιάς είχε αποτυπωθεί. Οπότε ήταν κρίμα να μην δείξω σε όσους δεν ήταν εκεί, αυτό που έχασαν.

2019VESPACLUBPITA010

Έτσι αποφάσισα να διορθώσω ότι μπορούσα και να δημοσιεύσω αυτές τις φωτογραφίες για να καταλάβετε τι σημαίνει VESPA CLUB THESSALONIKI. Είναι το πιο ζωντανό και δραστήριο VESPA CLUB της Ευρώπης και μία από τις ελληνικές λέσχες μοτοσυκλέτας που πρέπει να αποτελεί παράδειγμα. Πέρα από στατιστικά, νούμερα και τυπολατρείες είναι οι άνθρωποι. Σε καμία άλλη λέσχη μοτοσυκλέτας δεν έχω δει τέτοιο μίγμα ηλικιών και τόσο αρμονική συνύπαρξη των παλαιών μελλών που γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια, με τα νέα μέλη που μπορεί να είναι 20 ετών! Τόσους νέους και τόσες γυναίκες δεν νομίζω ότι καταφέρνει άλλο motoclub να τους έχει κοντά του.

Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο. Δείτε τις φωτογραφίες. Κέφι, χαμόγελα, καλή διάθεση και αλληλοσεβασμός. Είναι όλοι εκεί γιατί περνάνε καλά. Απλά και ξεκάθαρα. Τους έφερε κοντά η αγάπη τους για τις βέσπες και τους κρατάει μαζί το ότι ζουν όμορφες στιγμές. Με εκδρομές, συναντήσεις, πάρτι και μεγάλα ταξίδια. Πραγματικά και να μην σου αρέσουν οι βέσπες, αξίζει να αποκτήσεις μία για να μπεις σε αυτή την απίστευτη παρέα.

2019VESPACLUBPITA041

Δεν μπορώ να μην σχολιάσω την αμφίεση του Κώστα Κύρου που ντύθηκε πολύ πετυχημένα μελισσούλα, ή μήπως σφήκα (vespa). Με αυτά και αυτά είναι τόσο δημοφιλής που κάποιος άλλος ντύθηκε Κύρου! Πραγματικά χάρηκα που τους είδα όλους εκεί. Πραγματικά τους καμάρωσα και πέρασα υπέροχα. Ραντεβού στην επόμενη εκδήλωση.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO