spot_img
HomeΑΓΩΝΕΣMOTOCROSSΤίτλος MX1 για τον Μανώλη Κρητικό Jr.

Τίτλος MX1 για τον Μανώλη Κρητικό Jr.

KTM SEE MOTOREX MICHELIN MX TEAM Τίτλος στην MX1 για τον Μανώλη Κρητικό Jr.

Μια αγωνιστική σεζόν που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, συνεχίστηκε μετά από μεγάλη διακοπή λόγω Covid-19 και δυστυχώς με δυσάρεστα απρόοπτα.

Η KTM SEE MOTOREX MICHELIN MX TEAM κάνοντας τον απολογισμό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MX 2020, θέλει να ευχαριστήσει όλους εκείνους που συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από κάθε άποψη, δίνοντας τη δυνατότητα σε αναβάτες και ομάδες να πετύχουν το καλύτερο μέσα σε αγωνιστικά πλαίσια.

IMG_4616

Ο τελικός απολογισμός αφήνει την ομάδα απολύτως ικανοποιημένη με δύο τίτλους στην MX1 και την MX85 και μόνο μελανό σημείο το σοβαρό τραυματισμό του Μάριου Κανάκη στην MX 125 που στέρησε το δικαίωμα στον ίδιο και την ομάδα να διεκδικήσουν έναν ακόμη.

DSC_6448

Η ομάδα της KTM SEE MOTOREX MICHELIN MX TEAM θέλει να ευχαριστήσει όλους τους επίσημους αναβάτες της, αλλά και τους ιδιώτες αγωνιζόμενους που συμμετείχαν με μοτοσυκλέτες της. Η οικογένεια φέτος μεγάλωσε ακόμη περισσότερο στεγάζοντας κάτω από τις πορτοκαλί τέντες όλους εκείνους που επέλεξαν την KTM για να αναδείξουν τις αγωνιστικές τους ικανότητες.

IMG_4869

#160 Μανώλης Κρητικός Jr. – KTM 450 SX-F
Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς βρήκε την KTM SEE MOTOREX MICHELIN MX TEAM να διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις τον τίτλο στην κορυφαία κατηγορία της χρονιάς. Στην ΜΧ1, με εκπρόσωπο έναν από τους καλύτερους αναβάτες MX της χώρας μας, τον Μανώλη Κρητικό Jr. με το κορυφαίο KTM 450 SX-F, κατέκτησε τη νίκη και στα δύο σκέλη, ενώ ο Μανώλης ταυτόχρονα τον πρώτο του τίτλο στην κατηγορία .

IMG_5250

1ος ΜΧ1 (1ος Α΄ Σκέλος – 1ος Β΄ Σκέλος)
«Τέλος καλό, όλα καλά. Περίεργη χρονιά από όλες τις απόψεις. Το τέλος με βρίσκει πολύ ικανοποιημένο. Πρώτος μου τίτλος στην MX1 και το θετικό για εμένα είναι πως σε κάθε αγώνα γινόμουν καλύτερος νοιώθοντας πιο άνετα πάνω στην KTM 450 SX-F. Η προσπάθεια συνεχίζεται και δεν σταματάμε να αγωνιζόμαστε και να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Ευχαριστώ την ομάδα και όλους όσους με βοήθησαν φέτος».

#97 Ανέστης Ράδος – ΚΤΜ 250 SX-F
O μαχητής Ανέστης Ράδος με το KTM 250 SX-F πήρε τη δεύτερη θέση στον αγώνα, δίνοντας εκπληκτικές μάχες με τους συναθλητές του μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας. Στο πρώτο ήταν άτυχος πέφτοντας ενώ διεκδικούσε τη νίκη, γεγονός που τον έφερε στην τέταρτη θέση. Στο Β΄ σκέλος ήταν δεύτερος δείχνοντας πως το μέλλον τού ανήκει. Ως επίσημος αναβάτης της KTM SEE MOTOREX MICHELIN MX κατετάγη τέταρτος στη βαθμολογία της MX2.

joomplu:91322

2ος ΜΧ2 (4ος Α΄ Σκέλος – 2ος Β΄ Σκέλος)
«Με έναν πολύ δυνατό αγώνα τελείωσε για εμάς το πανελλήνιο πρωτάθλημα 2020. Πολλές μάχες και με συγκεντρωμένη οδήγηση κατάφερα να κερδίσω μια 4η θέση στο Α΄σκέλος λόγω πτώσης και μια δεύτερη θέση στο Β΄ σκέλος κερδίζοντας τη 2η θέση Overall. Ευχαριστώ την ομάδα μου και όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου όλη την χρονιά. Ραντεβού το 2021 δυνατότεροι».

joomplu:91318

#93 Νίκος Κοσιάβελος – ΚΤΜ 125 SX
Ο Νίκος με τη δεύτερη θέση στην τελική βαθμολογία απέδειξε πως είναι ένας από τους ανερχόμενους αναβάτες του ελληνικού MX. Το KTM 150 SX τον βοήθησε για μια ακόμη φορά να φτάσει στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Α΄ σκέλος και στο δεύτερο του Β΄ σκέλους.

joomplu:91326

2ος ΜΧ 125 (3ος – Α΄ Σκέλος – 2ος Β΄Σκέλος)
«Κάναμε αγώνα τακτικής κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της MX125T στην πρώτη μας χρονιά στην κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς και τους ανθρώπους που με βοηθήσατε σε αυτήν την προσπάθεια και φυσικά την ήρεμη δύναμη της ομάδας, τον Στάθη Κοσμίδη».

#199 Σταύρος Βαγγελακάκης – KTM 85 SX
Ο Σταύρος είχε πάρει τον τίτλο της κατηγορίας από τον προηγούμενο αγώνα. Όμως ο Πρωταθλητής απέδειξε πως είναι ο κορυφαίος της κατηγορίας κατακτώντας μία ακόμη νίκη στο φετινό θεσμό με δύο ακόμη θριάμβους στα ισάριθμα σκέλη.

joomplu:91316

2ος ΜΧ85 (1ος Α’ Σκέλος – 2ος Β΄ Σκέλος)
«Από την αρχή της χρονιάς ο Άγγελος Συμεωνίδης μου έδωσε τα καλύτερα εφόδια για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Με τις οδηγίες έκανα τον καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες και ανέβηκα για μια ακόμη φορά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Χωρίς αυτόν, την οικογένειά μου και την ομάδα μου θα είχα καταφέρει πολύ λιγότερα».

H KTM SEE MOTOREX MICHELIN MX TEAM ολοκλήρωσε το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross εύχεται σε όλους τους Αθλητές καλή προετοιμασία μιας και το 2021 προβλέπεται συναρπαστικό!

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO