spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣSubaru VIZIV-7 SUV Concept

Subaru VIZIV-7 SUV Concept

Subaru VIZIV-7 SUV Concept 02Παγκόσμια πρεμιέρα πραγματοποίησε στο σαλόνι αυτοκινήτου του Λος Άντζελες η Subaru με το επιβλητικό της 7θέσιο SUV VIZIV-7.

Όχημα για αυξημένες ανάγκες μετακίνησης, αλλά και για τους λάτρεις της περιπέτειας, το νέο αυτό μοντέλο που μας αποκάλυψε η κορυφαία τεχνολογική ιαπωνική μάρκα σαν πρωτότυπο, έχει μήκος 5,2 μέτρα. και μεταξόνιο 3 μέτρα.

Κατά συνέπεια τα 7 καθίσματα θα είναι πολύ άνετα στο εσωτερικό, με το τελικό μοντέλο παραγωγής να το αναμένουμε κατά το πρώτο εξάμηνο του 2018.

Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες, εν τούτοις Θεωρείται σχεδόν βέβαιο, ότι στη γκάμα θα περιλαμβάνεται και υβριδική έκδοση. Άλλωστε αυτή είναι και η τάση των κατασκευαστών για Subaru VIZIV-7 SUV Concept 06οχήματα του συγκεκριμένου μεγέθους.

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα απέχει η συγκεκριμένη πρόταση από το μοντέλο παραγωγής σχεδιαστικά. Το VIZIV-7 έχει μια πολύ προχωρημένη σχεδίαση, με έντονες ακμές, φώτα LED και πολλά ακόμη.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι όταν θα περάσει στην παραγωγή θα έχει αντιμέτωπα τα VW Atlas, το οποίο και αυτό παρουσιάστηκε πρόσφατα, όπως και το νέο BMW X7 το οποίο το αναμένουμε.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO