spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΡεκόρ ευαισθησίας και ανθρωπιάς

Ρεκόρ ευαισθησίας και ανθρωπιάς

Panorama Charity fun run 01Ήταν παρών και απέδειξε ότι ήταν και ο μεγάλος νικητής η Γιαννίρης ΑΕ κατά το 3rd Panorama Charity Fun Run. Με ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε χτες το 3rd Panorama Charity Fun Run, στο Δήμο Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη. O Όμιλος Συγγελίδη σε συνεργασία με την Γιαννίρης ΑΕ περήφανοι χορηγοί της διοργάνωσης ήταν εκεί στηρίζοντας τους συλλόγους “ΛΑΜΨΗ” και “ΑΝΤΗΡΙΔΑ”.

Panorama Charity fun run 11Έχοντας “αγγίξει” κάθε ευαίσθητη χορδή ανθρωπιάς και αγωνιστικής έντασης, πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών συμμετείχε στα αγωνίσματα των 10, των 5 αλλά και των 2Κm. Η Γιαννίρης ΑΕ βοήθησε την διοργανώτρια αρχή τόσο σε επίπεδο χορηγικό όσο και σε επίπεδο μηχανοκίνητης υποστήριξης και ειδικότερα:

Panorama Charity fun run 05Τους δρομείς στα 10 και 5Km «καθοδηγούσε» ένα Jeep Renegade 1,4 MultiAir 4X4 Limited το οποίο «αποτέλεσε» και το επίσημο αυτοκίνητο χρονομέτρησης φέροντας στην οροφή του το χρονόμετρο του αγώνα.

Την διαδρομή 2Κm οδήγησε ως προπομπός ένα Peugeot 3008 1,6 BHdi 120HP Allure

Panorama Charity fun run 07Ενώ και στις δύο διαδρομές ακολούθησαν 2 NEA Citroen C3 με τους βραβευμένους κινητήρες βενζίνης και Diesel 1,2 Pure Tech 82 ΗP και 1,6 ΒHdi 75HP αντίστοιχα.

Μετά τον τερματισμό πλήθος κόσμου επισκέφθηκε τα περίπτερά της Γιαννίρης ΑΕ θαυμάζοντας και φωτογραφίζοντας τα μοντέλα των εταιρειών Citroen Peugeot και Jeep. Ενώ τέλος, η διοργάνωση έκλεισε με τις βραβεύσεις των νικητών και τις απονομές των μεταλλίων.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO