spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΤο νέο Opel Combo ξεκίνησε

Το νέο Opel Combo ξεκίνησε

Από τώρα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να παραγγείλουν το νέο Opel Combo, το οποίο  θεωρείται ο πρωταθλητής μεταφορών. Το νέο επαγγελματικό Combo διατίθεται στη Γερμανία σε τιμές που αρχίζουν από €16.850 πλέον ΦΠΑ. Σε αυτή την  ελκυστική, βασική τιμή, οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν το στάνταρ μοντέλο μήκους 4,40 στην έκδοση Selection με κινητήρα 1.5L diesel 56 kW/76 hp πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο Euro 6d-TEMP: στην πόλη 5,1-4,7 l/100 km, εκτός πόλης 4,3-3,9 l/100 km, μικτός κύκλος 4,4-4,0 l/100 km, 116-110 g/km CO2).

Γκάμα κινητήρων Euro 6d-TEMP

Το νέο Combo φιλοδοξεί να προσφέρει κορυφαία απόδοση στους επαγγελματίες και το χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας στην κατηγορία του με μία νέα πλατφόρμα, ευφυή διάταξη χώρων και μοναδικές τεχνολογίες, σαν ένα εξαιρετικά αποδοτικό μέσο μεταφοράς. Οι 1.5L diesel με ιπποδυνάμεις από 56 kW/76 hp έως 96 kW/130 hp  παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό. Όλοι πληρούν το αυστηρό πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6d-TEMP. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν ανάμεσα σε μηχανικά κιβώτια πέντε και έξι σχέσεων αλλά και το 8-τάχυτο αυτόματο χαμηλών τριβών, που γιορτάζει το ντεμπούτο του στο χώρο των LCV (ελαφρύ επαγγελματικό όχημα) της Opel.  Σε συνδυασμό με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, το Combo διατίθεται με τον κορυφαίο κινητήρα 96 kW/130 hp.

Opel-Combo-03 Opel-Combo-04

Τώρα με δείκτη υπερφόρτωσης 

Από την αρχή, το Opel Combo διατίθεται με πολυάριθμες εκδόσεις που περιλαμβάνουν τη στάνταρ έκδοση 4,40m, την πολύ μακριά XL 4,75m και ένα ευρύχωρο πενταθέσιο crew cab με δύο συρόμενες πόρτες στάνταρ. Το νέο συμπαγές όχημα μεταφορών της Opel, υπερέχει συγκρινόμενο με τους βασικούς ανταγωνιστές του, με χωρητικότητα χώρου φόρτωσης 4,4m3, ωφέλιμο φορτίο 1.000 kg (εξαιρουμένου του οδηγού) και μήκος φόρτωσης έως 3.440 mm για εργαλεία και εξοπλισμό. Ένα ευφυές σχεδιαστικό χαρακτηριστικό είναι ότι η απόσταση ανάμεσα στους θόλους των τροχών επιτρέπει τη φόρτωση μέχρι δύο Ευρωπαλετών. Επίσης, φορτία μεγάλου μήκους, όπως ξύλινες σανίδες μπορούν να τοποθετούνται υπό γωνία χάρη στο προαιρετικό άνοιγμα οροφής. Νέος στη νέα γενιά Opel Combo είναι και ένας δείκτης υπερφόρτωσης που λειτουργεί με αισθητήρα και ενημερώνει τον οδηγό, πιέζοντας ένα μπουτόν, για την υπέρβαση του επιτρεπόμενου φορτίου.

Με σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Έρχεται εξοπλισμένο με περισσότερες καινοτόμες τεχνολογίες και συστήματα υποβοήθησης που κάνουν την οδήγηση, τους ελιγμούς και τη μεταφορά αγαθών ή πληρώματος ευκολότερα, ασφαλέστερα και πιο άνετα. Μεταξύ αυτών είναι Σύστημα Αναγνώρισης Επικείμενης Σύγκρουσης  (Forward Collision Alert)  με ανίχνευση πεζού και Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης (Automatic Emergency Braking), Σύστημα Διατήρησης Λωρίδας Κυκλοφορίας (Lane Keep Assist) και Σύστημα Αναγνώρισης Οδικών Σημάτων (Traffic Sign Recognition) καθώς και  Σύστημα Διατήρησης Ταχύτητας (Cruise Control).

Opel-Combo-02

“Βλέπει στα τυφλά σημεία”

Το προαιρετικό Surround Rear Vision υποστηρίζει τον οδηγό και βελτιώνει σημαντικά την ορατότητα των panel vans ή των πλήρως φορτωμένων οχημάτων. Επιπλέον, μία δεύτερη κάμερα στον εξωτερικό καθρέπτη του συνοδηγού απαλλάσσει από το άγχος για ‘τυφλά σημεία’ σε αυτή την πλευρά του οχήματος. Το νέο Combo μπορεί επίσης να εφοδιάζεται με το νέο σύστημα Flank Guard που λειτουργεί με αισθητήρα και βοηθά να αποφεύγονται δυσάρεστες και δαπανηρές συγκρούσεις ή γρατζουνιές όταν το όχημα στρίβει με μικρή ταχύτητα (διατίθεται σε συνδυασμό με Σύστημα Προειδοποίησης Πλαϊνού Τυφλού Σημείου (Side Blind Spot Alert) και ηλεκτρικούς εξωτερικούς καθρέπτες). Οι επαγγελματίες που κινούνται σε περιοχές όπου απαιτείται αυξημένη πρόσφυση λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος (λάσπη, άμμος ή χιόνι) μπορούν επίσης να αναβαθμίσουν το προσθιοκίνητο Combo τους με το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης IntelliGrip και την επιλογή «εργοτάξιο» (“worksite” set-up) (Grip & Go pack που περιλαμβάνει και Σύστημα Υποβοήθησης Εκκίνησης σε Ανηφόρα (Hill Start Assist).

Με σύστημα infotainment

Τέλος, η νέα γενιά συστημάτων infotainment εξασφαλίζει άριστη συνδεσιμότητα εν κινήσει. Τα συμβατά με Apple CarPlay και Android Auto συστήματα Multimedia Radio και Multimedia Navi Pro ελέγχονται εύκολα μέσω της ευανάγνωστης, εύχρηστης, έγχρωμης οθόνης αφής 8-ιντσών. Το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης της ανώτερης έκδοσης με Ευρωπαϊκούς χάρτες και 3D πλοήγηση προβάλλει επίσης ενημερώσεις δελτίων κυκλοφορίας TMC (Traffic Messaging Channel), ώστε οι οδηγοί να επιλέγουν την καλύτερη διαδρομή για να φτάσουν στον προορισμό τους, αποφεύγοντας την κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Opel-Combo-06 Opel-Combo-05

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO