HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣNew mobility by FIAT Koumantzias

New mobility by FIAT Koumantzias

New mobility by FIAT Koumantzias
  • Η Κουμαντζιάς Α.Ε., παρουσιάζει στο κοινό της Θεσσαλονίκης τη νέα εποχή του mobility με δύο ξεχωριστές παρουσίες στο χώρο της στοάς του Notos Galleries, από τις 8 έως και τις 14 Φεβρουάριου.
  • Για πρώτη φορά, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό 500 συνοδεύεται από το εντυπωσιακό ηλεκτρικό πατίνι i-ride που σχεδιάστηκε από το Centro Stile FIAT.
  • Με σεβασμό στο περιβάλλον, αλλά και στους ανθρώπους, οι εκδόσεις (RED) του 500 και του i-ride τονίζουν την ολιστική προσέγγιση προς ένα καλύτερο μέλλον για όλους.
  • Στο πλαίσιο της εκδήλωσης το κοινό έχει την ευκαιρία να συμμετέχει και σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό, αφιερωμένο στην ημέρα των ερωτευμένων.

Με δεδομένο ότι η ηλεκτροκίνηση αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία στις καθημερινές μας μετακινήσεις, η Κουμαντζιάς Α.Ε., Επίσημος Διανομέας και Επισκευαστής FΙΑΤ στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό της πόλης τη νέα εποχή του mobility.

Από τις 8 έως και τις 14 Φεβρουαρίου, στη στοά του Notos Galleries στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το νέο αμιγώς ηλεκτρικό 500 στην έκδοση (RED), αλλά και το i-ride, ένα καινοτόμο ηλεκτρικό πατίνι σχεδιασμένο από το Centro Stile FIAT, το οποίο αποτελεί την πρόταση της Ιταλικής μάρκας για το micro-mobility.

fiatkoumantzias1

Με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και την ποιότητα ζωής, το ηλεκτρικό 500 προσφέρει άνετες αστικές μετακινήσεις, με μηδενικούς ρύπους και εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης. Αντίστοιχα το i-ride είναι ιδανικό για το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης, διαθέτοντας κορυφαία ευελιξία και στιλ που συναρπάζει. Με το i-ride να χωρά στο χώρο αποσκευών του 500, ο συνδυασμός των δύο οχημάτων προσφέρει εξαιρετική ελευθερία κινήσεων, με ασφάλεια και σεβασμό προς το περιβάλλον, την πόλη και τους ανθρώπους της. Ειδικότερα οι εκδόσεις (RED) των 500 και i-ride που παρουσιάζονται από την Κουμαντζιάς Α.Ε. συμβάλλουν και στην καταπολέμηση των πανδημιών  μέσω της συνεργασίας της FIAT με τον φιλανθρωπικό οργανισμό (RED) που ίδρυσε ο δημοφιλής μουσικός Bono.

Αντιλαμβανόμενη την ολιστική προσέγγιση της FIAT προς ένα καλύτερο μέλλον για όλους, αλλά και τη συσχέτιση μεταξύ του ηλεκτρικού 500 και του i-ride, η Κουμαντζιάς Α.Ε. προσφέρει ως δώρο σε κάθε αγοραστή του νέου ηλεκτρικού 500, το i-ride, έτσι ώστε ο χρήστης να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα πλεονεκτήματα της νέας εποχή του mobility από τη FIAT. 

Εκτός από την επαφή με δύο καινοτόμα προϊόντα, η Κουμαντζιάς Α.Ε. επιφυλάσσει ακόμα μια ευχάριστη έκπληξη για το κοινό με αφορμή και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι επισκέπτες θα λάβουν μέρος σε κλήρωση με δώρο ένα 3ήμερο ταξίδι στο Πήλιο. Επιπλέον, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να προγραμματίσουν Test Drive με το ηλεκτρικό Fiat 500.

μακεταPost

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο ηλεκτρικό 500 και το καινοτόμο i-ride, το προσωπικό της Κουμαντζιάς Α.Ε. με χαρά υποδέχεται τους Θεσσαλονικείς στη στοά του Notos Galleries από τις 8 έως και τις 14 Φεβρουαρίου.

image001
RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img

ΝΕΑ AUTO