spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΑυτό είναι το εσωτερικό του νέου Skoda Scala

Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Skoda Scala

Πρώτες εικόνες του εσωτερικού του Skoda Scala  “διέρρευσαν” στα μέσα ενημέρωσης. Το ανασχεδιασμένο ταμπλό αντικατοπτρίζει τη συναισθηματική γλώσσα σχεδίασης του εξωτερικού του. Εικονικά συστήματα cockpit και infotainment με τις μεγαλύτερες οθόνες αυτής της κλάσης διαθέτει πλέον το νέο Τσέχικο μοντέλο, το οποίο θα πραγματοποιήσει την Παγκόσμια πρεμιέρα του στις 6 Δεκεμβρίου στο Τελ Αβίβ.

Skoda-Scala_ 03

Μια εβδομάδα πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Τελ Αβίβ, η Skoda κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες του εσωτερικού της Scala . Η νέα εσωτερική ιδέα της τσεχικής μάρκας ακολουθεί τη γενική κατεύθυνση που έχει θέσει το αυτοκίνητο της Skoda Vision RS.

Skoda-Scala_ 04

Το Scala θα είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής της Skoda  που θα χαρακτηρίζει αυτή τη συναισθηματική γλώσσα σχεδίασης, συνδυάζοντας την εργονομία και τη συναισθηματική έκκληση με τον τρόπο που είναι χαρακτηριστικό της μάρκας. Βασικά στοιχεία περιλαμβάνουν μια κεντρική οθόνη τοποθετημένη ψηλά στο οπτικό πεδίο του οδηγού και έναν ανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων.

Skoda-Scala_ 05

Ο Norbert Weber, Διευθυντής Εσωτερικού Σχεδιασμού της εταιρείας λέει: “Το νέο Scala είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής που χαρακτηρίζει τη νέα μας εσωτερική φιλοσοφία, εισάγοντας μια ενημερωμένη γλώσσα σχεδίασης μαζί με νέα χρώματα και υλικά. Η πρεμιέρα της στο Scala σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας ταυτότητας μάρκας για τη Skoda, η οποία είναι τόσο συγκινητική όσο λειτουργεί. “Το σημείο εστίασης της εσωτερικής ιδέας στο Skoda Scala  είναι η οθόνη – με μέγεθος έως και 9,2 ίντσες, είναι το μεγαλύτερο σε αυτό το τμήμα οχημάτων και είναι τέλεια τοποθετημένο στο οπτικό πεδίο του οδηγού και του συνοδηγού.”  

Skoda-Scala_ 06

Και συνεχίζει: “Αυτή η ελεύθερη, κεντρική οθόνη είναι πλαισιωμένη από μια γραμμή χαρακτήρων που αντηχεί τα συναισθηματικά περιγράμματα του καπό. Κάτω από την οθόνη, αυτή η γραμμή δημιουργεί επίσης ένα εργονομικό στήριγμα για το χειρισμό της οθόνης αφής. Τα χειριστήρια για τον κλιματισμό στην κεντρική κονσόλα και τα κουμπιά για το σύστημα εκκίνησης / ακινητοποίησης, βρίσκονται ακριβώς μπροστά από το μοχλό αλλαγής ταχυτήτων και είναι επίσης τοποθετημένα σε άνετη απόσταση. Οι πλευρικοί αεραγωγοί εκτείνονται στις πόρτες και ενισχύουν την οπτική εντύπωση του πλάτους, προσθέτοντας τη γενναιόδωρη αίσθηση του χώρου.

Skoda-Scala_ 07

Η επιφάνεια του ταμπλό  και τα μπροστινά καθίσματα διαθέτουν μια εξελιγμένη επιφάνεια μαλακού αφρού με συγκεκριμένη νέα υφή κόκκων. Αυτό εξομοιώνει τις κρυσταλλικές δομές και θα καθορίσει το στυλ της μάρκας Skoda στο μέλλον. Η παγκόσμια πρεμιέρα του Skoda Scala θα πραγματοποιηθεί στις 6 Δεκεμβρίου στο Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ και θα κυκλοφορήσει στο site της Skoda Storyboard καθώς και σε πολλά κανάλια κοινωνικών μέσων της μάρκας.

Skoda-Scala_ 08

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO