spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣMotoGP event 2020 Θεσσαλονίκη

MotoGP event 2020 Θεσσαλονίκη

καφέ 5ο σκαθάρι

Επιτέλους Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει στις 19 Ιουλίου.  Στην Jerez θα γίνει ο πρώτος αγώνας για την κορυφαία κατηγορία του παγκόσμιου πρωταθλήματος ταχύτητας και μία εβδομάδα αργότερα θα γίνει και ο δεύτερος αγώνας στην ίδια πίστα.

Δες το νέο πρόγραμμα της χρονιάς ΕΔΩ

Πριν από οχτώ χρόνια γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργήσουμε μια παρέα από φίλους των MotoGP και να υπάρχει ένας χώρος που να φιλοξενεί την τρέλα μας. Ένας χώρος για να παρακολουθούμε αγώνες και να ζούμε την ένταση που δημιουργείται στις κερκίδες.

Γιατί πραγματικά είναι διαφορετικό να βλέπεις τους αγώνες μόνος σου και διαφορετικά με παρέα.

oldmotogp event 03

Από τότε έχουμε αλλάξει τρεις χώρους συνάντησης, αλλά πάντα ξέρουμε ότι υπάρχει η παρέα και ο χώρος όπου θα δούμε MotoGP και δεν θα μας πούνε ότι τώρα δεν γίνεται, γιατί έχει ποδόσφαιρο!!

Η δύναμη της παρέας φυσικά συγκέντρωσε και χορηγούς που μας προσφέρουν μοτοσυκλετιστικά δώρα, εκπτώσεις και προνόμια που διευρύνονται και μεγαλώνουν.

motogp xorigoi

Μετά από το La scala και το Café Boom ήρθε η ώρα για νέα αλλαγή χώρου. Τους επόμενους αγώνες θα τους παρακολουθήσουμε στο café “The 5th Beatle” – Το πέμπτο σκαθάρι στην οδό Παπάφη 210 (λίγο πρίν από την Μαρτίου, κάτω από τον κήπο του καλού). Μεγαλύτερος και ποιοτικότερος χώρος, με καλό service, στέκι μοτοσυκλετιστών, με πολλές τηλεοράσεις μέσα και έξω.

Δείτε το café “The 5th Beatle” :

Οι φωτογραφίες με κόσμο είναι από  συναντήσεις μας στα προηγούμενα café που μας φιλοξένησαν. Φυσικά μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού δεν περιμένουμε 200 άτομα, αλλά θα είμαστε αρκετοί (οι πιο σκληροπυρηνικοί!) για να ζήσουμε τον ενθουσιασμό της κερκίδας. Ραντεβού στις 19 Ιουλίου, φυσικά και με κλήρωση μοτοσυκλετιστικών δώρων.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες απο παλίες μας συναντήσεις:

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO