spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣMoto Guzzi Open House 2016

Moto Guzzi Open House 2016

25 χιλιάδες λάτρεις της μάρκας στο Mandello για τον εορτασμό των 95 χρόνων της Moto Guzzi
Ο μοτοσυκλετιστικός οίκος σε περίοδο ανανέωσης, χάρη στα νέα προϊόντα και το πρόγραμμα ενδυνάμωσης της μάρκας και της κοινότητας The clan

Moto Guzzi Open House 2016Αστέρι του τριήμερου εορτασμού, 9 – 11 Σεπτεμβρίου, η νέα Moto Guzzi mgx-21
Έχουν περάσει 95 χρόνια από τότε που οι Carlo Guzzi και Giorgio Parodi ίδρυσαν τη μάρκα με έμβλημα τον αετό. Για τον εορτασμό της επετείου, η Moto Guzzi διοργάνωσε και φέτος την εκδήλωση Open House, το παραδοσιακό ραντεβού του Σεπτεμβρίου, που συγκέντρωσε περισσότερους από 25 χιλιάδες παθιασμένους Guzzisti από ολόκληρο τον κόσμο. Χιλιάδες αναβάτες από κάθε γεωγραφικό πλάτος, όχι μόνο από την Ευρώπη (συμπεριλαμβανομένης της Πολωνίας, της Ουγγαρίας και της Μεγάλης Βρετανίας), αλλά και από την Αυστραλία, την Κίνα, την Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, κατέφτασαν στις εγκαταστάσεις του Mandello πάνω στις Guzzi τους.

Moto Guzzi Open House 2016Ένα ρεκόρ συμμετοχών, απόδειξη της σημαντικής ανανέωσης της μάρκας Moto Guzzi, χάρη στην επιτυχία των πολιτικών που εφαρμόζονται από τον Ομιλο Piaggio σε ό,τι αφορά τα νέα προϊόντα, μοτοσυκλέτες αλλά και αξεσουάρ και είδη life-style, σε συνδυασμό με τις ενέργειες για την ενδυνάμωση της κοινότητας The Clan, στην οποία αυτές τις μέρες εγγράφηκαν εκατοντάδες νέα μέλη.
Κατά τη διάρκεια του τριημέρου πραγματοποιήθηκαν πάνω από 700 test ride, ενώ οι φίλοι της μάρκας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις γραμμές παραγωγής κινητήρων και μοτοσυκλετών, εκεί όπου γεννιούνται οι Moto Guzzi για όλες τις αγορές του κόσμου, το ιστορικό μουσείο, που στεγάζει πάνω από 150 μοτοσυκλέτες, από την GP έως την MGS-01, αλλά και την πρώτη Normale κατασκευής 1921, και βέβαια την αεροσήραγγα, πάντα αξιοθαύμαστη ως η πρώτη και μοναδική στον μοτοσυκλετιστικό κόσμο, ένα τεχνολογικό κομψοτέχνημα της δεκαετίας του ’50.

Moto Guzzi Open House 2016Ωστόσο το πραγματικό αστέρι της εκδήλωσης ήταν η φανταστική MGX-21, η πιο εντυπωσιακή μοτοσυκλέτα που κατασκευάστηκε ποτέ στο Mandello, πρωταγωνίστρια και στο 76ο Sturgis Motorcycle Rally, το πιο σημαντικό ράλι μοτοσυκλετών που πραγματοποιήθηκε αρχές Αυγούστου στη Νότια Ντακότα. Η άφιξη της MGX-21, που χαρακτηρίστηκε από το Αμερικανικό κοινό ως «το γρηγορότερο bagger όλων των εποχών», σηματοδοτεί την έναρξη, σε ό,τι αφορά το προϊόν, μιας πενταετούς περιόδου που θα οδηγήσει μέχρι την εκατοστή επέτειο το 2021.

Στις δράσεις του τριημέρου συμμετείχαν και επιλεγμένοι Moto Guzzi Open House 2016αντιπρόσωποι Moto Guzzi από τις πιο σημαντικές ευρωπαϊκές αγορές, οι οποίοι το προηγούμενο διήμερο είχαν παρακολουθήσει το MGX-21 LaunchPad, ένα ολοκληρωμένο βιωματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και γνωριμίας αφιερωμένο στα μοναδικά χαρακτηριστικά της MGX-21.
Ακόμη και η Ιταλική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας (FMI) συμμετείχε στον εορτασμό-ορόσημο των 95 ετών της Moto Guzzi, μιας μάρκας που μπορεί να υπερηφανεύεται για 15 παγκόσμιους τίτλους (8 οδηγών και 7 κατασκευαστών) σε πρωταθλήματα μοτοσυκλετών Grand Prix. Με την ευκαιρία της ταυτόχρονης διεξαγωγής του αγώνα Moto GP στο Misano Adriatico, ο πρόεδρος του οργανισμού Paolo Sesti, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Davide Zanolini, Διευθυντή Marketing και Επικοινωνίας του Ομίλου Piaggio.

Ο όμιλος Piaggio, έκλεισε το πρώτο εξάμηνο του 2016 καταγράφοντας αύξηση στον τομέα των μοτοσυκλετών, με τις πωλήσεις Moto Guzzi να σημειώνουν αύξηση πάνω από 8%, κυρίως χάρη στις νέες V9 Bobber και Roamer.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO