spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣMAXXIS 2o Τεχνικό σεμινάριο TBR & 4X4

MAXXIS 2o Τεχνικό σεμινάριο TBR & 4X4

MAXXIS τεχνικό σεμινάριοΠανελλήνιο τεχνικό σεμινάριο με θέμα τα ελαστικά φορτηγών και 4Χ4 διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η MAXXIS INTERNATIONAL HELLAS στη Θεσσαλονίκη. Συνεργάτες της εταιρείας από όλη την Ελλάδα παρακολουθήσουν το ειδικό αυτό σεμινάριο, προκειμένου να ενημερωθούν για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας, τα πρωτοποριακά νέα προϊόντα που είναι προγραμματισμένα να εισέλθουν στην αγορά, να συζητήσουν με τους τέσσερεις εκπροσώπους της MAXXIS που ταξίδεψαν από την Taiwan στην Ελλάδα γι΄ αυτόν το σκοπό, αλλά και για να έχουν μια άμεση επαφή μαζί τους. Το σεμινάριο διοργανώθηκε στο Hayatt Regency Hotel της Θεσσαλονίκης, το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Οκτωβρίου 2016.

Το πανελλήνιο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας που αποδέχθηκε την πρόσκληση, φιλοξενήθηκε στο Hayatt Regency Hotel και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους εκπροσώπους του εργοστασίου, να συζητήσει μαζί τους, όπως και το σύνολο των στελεχών του ελληνικού παραρτήματος της MAXXIS, στο δείπνο που διοργανώθηκε το βράδυ πριν το σεμινάριο.

MAXXIS τεχνικό σεμινάριοΤο πρωί της επομένης, μετά από την παρουσίαση τεχνικών θεμάτων αλλά και των νέων ελαστικών της MAXXIS, έγινε ειδική αναφορά στην στρατηγική της εταιρείας, τους στόχους και τα μελλοντικά σχέδια ανάπτυξης καθώς και το επίπεδο συνεργασίας που επιθυμεί με τους πελάτες – συνεργάτες της.
Τελευταία αλλά σημαντικότερη ενότητα της εκδήλωσης, ήταν η ανοιχτή συζήτηση που ακολούθησε και συζητήθηκαν προβληματισμοί, θέματα ανταγωνισμού αλλά και προτάσεις των συνέδρων για βελτίωση της συνεργασίας και ενίσχυση περαιτέρω της δυναμικής παρουσίας των ελαστικών MAXXIS στην χώρα μας.

Τέλος, η σημαντική είδηση που προέκυψε κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, ήταν η απόφαση της μητρικής εταιρείας από τη Ταιβάν να αξιοποιήσει την MAXXIS INTERNATIONAL HELLAS ακόμη περισσότερο και πιο ουσιαστικά, δημιουργώντας άμεσα στην Ελλάδα το πρώτο τμήμα έρευνας αγοράς για δημιουργία και εξέλιξη ελαστικών τα οποία θα αφορούν αποκλειστικά την ευρωπαϊκή αγορά.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO