spot_img
HomeΝΕΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣLeasePlan και Draeger:

LeasePlan και Draeger:

LeasePlan και Draeger:

Η LeasePlan ενώνει τις δυνάμεις της με την Draeger Hellas A.E, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ιατρικής τεχνολογίας και της τεχνικής ασφάλειας, με στόχο να συμβάλει στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων που σχετίζονται με την κατανάλωση αλκοόλ. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η LeasePlan θα παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε πελάτη της να μισθώσει, μαζί με το όχημα της επιλογής του, ένα μηχάνημα αλκοτέστ, το οποίο και θα μπορεί να χρησιμοποιεί πριν από κάθε διαδρομή ως ένα ακόμη μέτρο πρόληψης, προκειμένου να φτάσει ασφαλής στον προορισμό του.

Σύμφωνα με το European Transport Safety Council (ETSC), το 23-25% των θανάτων σε τροχαία δυστυχήματα στην Ελλάδα υπολογίζεται πως σχετίζεται με την κατανάλωση αλκοόλ, ποσοστό αντίστοιχο με την πλειονότητα των χωρών της Ε.Ε. Με τα τροχαία δυστυχήματα να βρίσκονται εξαιρετικά υψηλά στη λίστα με τις συχνότερες αιτίες θανάτου, ιδιαίτερα νέων ανθρώπων, η προώθηση λύσεων οι οποίες καταπολεμούν τους παράγοντες που τα προκαλούν αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τον τομέα της κινητικότητας – τόσο για τη βιομηχανία όσο και για τους θεσμικούς φορείς. Σε αυτό το πλαίσιο, από τα μέσα του 2022, όλα τα νέα οχήματα εντός της αγοράς της Ε.Ε. θα πρέπει υποχρεωτικά να διαθέτουν προηγμένο εξοπλισμό ασφάλειας, βάσει της σχετικής κοινοτικής οδηγίας. Στον εξοπλισμό αυτόν συμπεριλαμβάνεται και η υποχρεωτική υποδοχή εγκατάστασης για συσκευές Alcohol Interlock, οι οποίες παρεμποδίζουν την οδήγηση σε περίπτωση υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Η συνεργασία της LeasePlan και της Draeger Hellas A.E, στο πλαίσιο της οποίας θα δίνεται στους πελάτες της πρώτης η δυνατότητα μίσθωσης αλκοολόμετρου μαζί με το νέο τους όχημα, αποτελεί ένα ακόμη βήμα στην εκπλήρωση του κοινού οράματος για ασφαλείς οδικές μετακινήσεις.

Για τη LeasePlan, άλλωστε, η οδική ασφάλεια βρίσκεται στην καρδιά της αναπτυξιακής της στρατηγικής. Στόχος της εταιρείας είναι να μηδενίσει τους σοβαρούς τραυματισμούς από ατυχήματα στον δρόμο έως το 2030 για το σύνολο του στόλου της. Για αυτό έχει δημιουργήσει το SafePlan Zero, μια πλήρη προσέγγιση που αποσκοπεί στη βελτίωση της ασφάλειας των στόλων, των οδηγών και των οχημάτων. Μέσω του SafePlan Zero, η LeasePlan συμβάλλει στην εκπαίδευση των εργαζομένων σχετικά με τη σημαντικότητα της ασφαλούς οδήγησης, προσφέρει reports και μετρήσεις που αφορούν την ασφάλεια του στόλου καθώς και συμβουλές για αποτελεσματική ενσωμάτωση της ασφάλειας στην πολιτική στόλου μιας επιχείρησης. Παράλληλα, εφαρμόζει εργαλεία – όπως είναι και η μίσθωση μηχανήματος αλκοτέστ – που κρατούν τους οδηγούς των οχημάτων της ασφαλείς στον δρόμο.

 

Σχετικά με τη LeasePlan Hellas

Η LeasePlan Hellas, ηγέτιδα στην παροχή αυτοκινήτου ως υπηρεσία (Car-as-a-Service), δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2003 και είναι 100% θυγατρική της LeasePlan Corporation N.V. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην ελληνική αγορά, έχει διαγράψει δυναμική και σταθερά ανοδική πορεία, προσφέροντας υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένες (end-to-end) υπηρεσίες λειτουργικής μίσθωσης και καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες των πελατών της. Η LeasePlan δεσμεύεται να αναλάβει ηγετικό ρόλο στη μετάβαση προς την κινητικότητα μηδενικών εκπομπών και στοχεύει να επιτύχει καθαρές μηδενικές εκπομπές από τον χρηματοδοτούμενο στόλο της έως το 2030. Σήμερα, διαχειρίζεται περίπου 40.000 αυτοκίνητα. Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας παγκοσμίως, η αποστολή της LeasePlan είναι να παρέχει το what’s next στη βιώσιμη μετακίνηση, ώστε οι πελάτες της να μπορούν να εστιάσουν στο what’s next για αυτούς.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της LeasePlan ή τα εξής link: 

Facebook: www.facebook.com/LeasePlanHellas

YouTube: www.youtube.com/channel/UCbvNgkGDxtOJUfcXe43rDOA

LinkedIn: www.linkedin.com/company/leaseplan

 

Αποποίηση ευθυνών

Αυτό το υλικό έχει εγκριθεί αποκλειστικά από, και αποτελεί ευθύνη της LeasePlan Corporation N.V. (“LPC”) βάσει ιστορικών πληροφοριών που παρέχονται από τις LeasePlan διεθνώς και την LPC. Η LPC δεν παρέχει καμία εκπροσώπηση ή εγγύηση (ρητή ή σιωπηρή) οποιασδήποτε φύσης, ούτε αποδέχεται καμία ευθύνη ή ευθύνη οποιουδήποτε είδους, σε σχέση με την ακρίβεια ή την πληρότητα οποιασδήποτε από τις πληροφορίες ή απόψεις αυτού του υλικού.

Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το έγγραφο προέρχονται από πηγές που δεν έχουν επαληθευτεί ανεξάρτητα. Η LPC δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση και δεν υποχρεούται να παρέχει στον παραλήπτη πρόσβαση σε οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες ή να ενημερώσει αυτό το έγγραφο ή να διορθώσει τυχόν ανακρίβειες που ενδέχεται να γίνουν εμφανείς και διατηρεί το δικαίωμα, χωρίς να αιτιολογήσει, ανά πάσα στιγμή και για οποιαδήποτε τροποποίηση ή τερματισμό των πληροφοριών που περιγράφονται στο παρόν.

Εκτός από την περίπτωση ψευδούς δήλωσης, ούτε η LPC ούτε οποιεσδήποτε από τις θυγατρικές της, σύμβουλοι ή εκπρόσωποί της θα φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν άμεσες, έμμεσες, επακόλουθες ή άλλες απώλειες ή ζημίες, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας κερδών που υπέστη εσείς ή οποιοδήποτε τρίτο μέρος, οποιαδήποτε εξάρτηση από (1) αυτό το έγγραφο ή για την αξιοπιστία, την ακρίβεια, την πληρότητα ή την επικαιρότητα αυτού ή (2) για οποιεσδήποτε άλλες γραπτές ή προφορικές πληροφορίες που διατίθενται από την LPC σε σχέση με αυτήν ή (3) τυχόν δεδομένα που παράγουν αυτές οι πληροφορίες.

 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO