spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΚΤΜ MOTOREX MICHELIN TEAM

ΚΤΜ MOTOREX MICHELIN TEAM

Κερδίζοντας όλα τα σκέλη των κατηγοριών τους οι τρεις αναβάτες της ΚΤΜ MOTOREX MICHELIN MX2 ArgosTEAM χαρίζουν στην ομάδα ένα εξαιρετικό σύνολο 6 νικών σε ένα Σαββατοκύριακο!!!

Αποκτώντας ρόλο πρωταγωνιστή στον δεύτερο φετινό αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, η ΚΤΜ Motorex Michelin Team βλέπει την τριάδα αναβατών της Νίκο Λυρίου, Αντώνη Σάγμαλη και Μάριο Κανάκη να κυριαρχούν στις κατηγορίες ΜΧ2, ΜΧ2Τ και ΜΧ85 αντίστοιχα. Με τους Γιώργο Ηλιόπουλο και Άγγελος Βογιατζή να βελτιώνουν κι αυτοί σταθερά τις επιδόσεις τους, το Σαββατοκύριακο στο Άργος κλείνει με πολύ θετικό πρόσημο για την ‘πορτοκαλί’ ομάδα.

#2 Γιώργος Ηλιόπουλος – KTM 450 SX-F
4ος ΜΧ1 [5ος Α΄Σκέλος / 4ος Β’ Σκέλος]
#2 Giorgos Iliopoulos-1Σε ανοδική πορεία μετά τον πρόσφατο τραυματισμό στον χώρο εργασίας του, ο πολύπειρος Γιώργος Ηλιόπουλος ολοκλήρωσε τον αγώνα του Άργους στην τέταρτη θέση της κορυφαίας κατηγορίας ΜΧ1. Ικανοποιημένος με την βελτιωμένη συνολικά απόδοσή του, ο αναβάτης από το Αίγιο ελπίζει σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
“Με μία πέμπτη και μία τέταρτη θέση, θεωρώ πως βρίσκομαι σε καλό δρόμο. Όλο το Σαββατοκύριακο ήμουν πιο κοντά σε χρόνους με τους πρωτοπόρους κι αυτό δείχνει πως σιγά σιγά επανέρχομαι από τον πρόσφατο τραυματισμό μου. Είμαι χαρούμενος συνολικά για το αποτέλεσμα του Άργους. Ο αγώνας ήταν δύσκολος, καθώς η πίστα έβγαλε αρκετό σαμάρι στα σκέλη. Θα συνεχίζω τη δουλειά ελπίζοντας σε καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια. Στόχος είναι να ανέβω όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία.”

#161 Νίκος Λυρίου – KTM 250 SX-F
1ος ΜΧ2 [1ος Α΄Σκέλος / 1ος Β’ Σκέλος]
Με το κόκκινο number plate του πρωτοπόρου στη βαθμολογία, ο Νίκος Λυρίου μπήκε στα σκέλη του #161 Nikos Lyriou-1Άργους με στόχο την πρωτιά στην ΜΧ2. Δείχνοντας εξαιρετική ταχύτητα αλλά και αγωνιστική ωριμότητα επάνω στην KTM 250 SX-F μοτοσυκλέτα του, Ο αναβάτης από τη Ρόδο κέρδισε και τα δύο σκέλη και πήρε έτσι τη νίκη στην τελική κατάταξη της κατηγορίας.
“Το Σαββατοκύριακο κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εμάς. Στο Α΄ Σκέλος είχα μία σχετικά καλή εκκίνηση και γρήγορα βρέθηκα στην κορυφή. Με σταθερό και γρήγορο ρυθμό κατάφερα να πάρω τη νίκη. Στο επόμενο σκέλος έφυγα πρώτος στην εκκίνηση. Αποφεύγοντας το χειρότερο σε μία επαφή με τον Αλέξη Γεωργαντά, έβαλα κάτω το κεφάλι και κατάφερα να φύγω μπροστά. Χτίζοντας διαφορά ασφαλείας, κατάφερα να πάρω άλλη μια νίκη. Κοιτάμε μπροστά και στόχος τώρα είναι ο αγώνας των Γιαννιτσών.”

#111 Άγγελος Βογιατζής – KTM 250 SX-F
14ος ΜΧ2 [12ος Α΄Σκέλος /15ος Β’ Σκέλος]
#111 Aggelos Vogiatzis-1Συνεχίζοντας τη σταθερά ανοδική του πορεία, ο Άγγελος Βογιατζής βρέθηκε στο Άργος πολύ κοντά στην πρώτη 10άδα της ΜΧ2. Με καλύτερη στιγμή την επίδοσή του στο Α’ Σκέλος ο αναβάτης από τη Θεσσαλονίκη ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 14η θέση της κατηγορίας.
“Όλα έμοιαζαν ελπιδοφόρα αυτό το Σαββατοκύριακο, από τον καιρό έως και τις συνθήκες της πίστας. Στα χρονομετρημένα δεν τα πήγα όσο καλά θα ήθελα, όμως στα σκέλη τα πήγα αρκετά καλύτερα από τον προηγούμενο αγώνα. Στο Α’ Σκέλος είχα μία από τις καλύτερές μου εκκινήσεις και κρατήθηκα σε όσο ψηλότερη θέση μπορούσα. Στο δεύτερο σκέλος κάποια μικρά λάθη και μία πτώση με κράτησαν αρκετά πίσω. Η κούραση έκανε την εμφάνισή της και στα δύο σκέλη, αλλά σίγουρα ένοιωθα καλύτερα από ότι στις Σέρρες κι αυτό είναι θετικό για τη συνέχεια.”

#192 Αντώνης Σάγμαλης – KTM 125 SX
1ος ΜΧ2Τ [1ος Α΄Σκέλος /1ος Β’ Σκέλος]
5ος ΜΧ2 [5ος Α΄Σκέλος /5ος Β’ Σκέλος]
Απόλυτος κυρίαρχος της δίχρονης κατηγορίας ΜΧ2Τ, ο Αντώνης Σάγμαλης είχε το βλέμμα του #192 Antonis Sagmalisστραμμένο στην κατάταξη της κατηγορίας ΜΧ2 στο Άργος. Παλεύοντας στα ίσα με τους αναβάτες των τετράχρονων μοτοσυκλετών 250cc, o Αντώνης έφερε την KTM 125 SX του στην πολύ καλή πέμπτη θέση της ΜΧ2.
“Είχα έναν πολύ καλό αγώνα στο Άργος. Στο Α΄ Σκέλος η εκκίνησή μου δεν ήταν καλή, οπότε πάλεψα αρκετά και κατάφερα να κάνω αρκετές προσπεράσεις για να τερματίσω στην πέμπτη θέση. Μετά στο Β’ Σκέλος η εκκίνησή μου ήταν αρκετά καλύτερη και βρέθηκα να οδηγώ στην τρίτη θέση. Μία μικρή πτώση με έριξε πάλι όμως πέμπτο, όπου και τερμάτισα. Συνολικά είμαι πολύ χαρούμενος για την ταχύτητά μου στο Άργος. Η νίκη στην ΜΧ2Τ μας γεμίζει χαρά αλλά παράλληλα συνεχίζουμε με στόχο έναν ακόμη καλύτερο συνολικό τερματισμό στην ΜΧ2.”

#49 Μάριος Κανάκης – KTM 85 SX
1ος ΜΧ85 [1ος Α΄Σκέλος /1ος Β’ Σκέλος]
Διατηρώντας το αήττητο σερί του στο φετινό πρωτάθλημα, ο νεότερος εκπρόσωπος της ΚΤΜ Motorex #49 Marios KanakisMichelin Team Μάριος Κανάκης φεύγει από το Άργος με άλλες δύο νίκες στην κατηγορία ΜΧ85 με KTM 85 SX.
“Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Άργος κατάφερα να πάρω άλλη μία νίκη στην κατηγορία μου. Στο πρώτο σκέλος είχα καλή εκκίνηση και γρήγορα μπήκα σε ένα καλό ρυθμό. Στους τελευταίους δύο γύρους είχα μία πτώση αλλά κατάφερα παρόλα αυτά να διατηρήσω την πρωτοπορία μέχρι το τέλος. Στο επόμενο σκέλος πήρα πάλι την εκκίνηση και με ένα σταθερό ρυθμό πήρα την τέταρτη φετινή μου νίκη και μαζί την πρωτιά στην τελική κατάταξη της κατηγορίας.”

ΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Με την κυριαρχία της ΚΤΜ να συνεχίζεται στην κατηγορία ΜΧ65, ο νεαρός Δημήτρης Γανωτής με KTM #192 Antonis Sagmalis & #161 Nikos Lyriou65 SX ήταν ο νικητής της ‘μικρής’ κατηγορίας. Αντίστοιχα στην Open, το δίδυμο των Σάββα Πακαταρίδη και Σταμάτη Δημολιάνη έφτασαν να τερματίζουν στην δεύτερη και τρίτη θέση της κατηγορίας αντίστοιχα.

Η ΚΤΜ Motorex Michelin Team ανανεώνει το αγωνιστικό ραντεβού της για τις 31 Μαρτίου, 1 Απριλίου, με τον τρίτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2018 να λαμβάνει χώρα στα Γιαννιτσά.

Φωτογραφίες: CP Productions

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO