spot_img
HomeAUTOΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑH ηλεκτρική ιδέα "Imagine by Kia" στη Γενεύη

H ηλεκτρική ιδέα “Imagine by Kia” στη Γενεύη

Το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης σηματοδοτεί το παγκόσμιο ντεμπούτο για τη νέα πλήρως ηλεκτρική πρόταση  ‘Imagine by Kia’ concept της Kia, παράλληλα με την πλήρως ηλεκτρική Soul EV, η οποία κάνει το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο.

Kia future electric_ 03

Ο κ. Emilio Herrera, Διευθύνων Σύμβουλος της Kia Motors Europe, σχολίασε: «Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί βασικό στοιχείο της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας στρατηγικής ανάπτυξης της Kia, με ένα από τα οκτώ αυτοκίνητα της Kia που πωλούνται σήμερα στην Ευρώπη και διαθέτουν ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης κίνησης. Όταν πολλοί κατασκευαστές εξακολουθούν να μιλούν για τα μελλοντικά τους σχέδια και προθέσεις για ηλεκτροκίνηση, οι προηγμένοι κινητήρες έχουν διαμορφώσει ένα αυξανόμενο ποσοστό των ευρωπαϊκών πωλήσεων της Kia εδώ και αρκετά χρόνια. Με το Soul EV και την αναβαθμισμένη σειρά Niro, η πορεία μας προς τον εξηλεκτρισμό θα συνεχιστεί ».

Kia future electric_ 04

Ο Gregory Guillaume, Αντιπρόεδρος Σχεδίου για την Kia Motors Europe, σχολιάζει: «Φαντάζομαι να σχεδιάζουμε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που όχι μόνο να ανταποκρίνεται στις ανησυχίες των καταναλωτών γύρω από την αυτονομία, τις επιδόσεις, τα δίκτυα επαναφόρτισης και το δυναμισμό οδήγησης. Θέλουμε να ενθουσιαστεί από τη δική μας προσέγγιση στην ηλεκτροκίνηση».

Kia future electric_ 05

Μια οπτική ενσάρκωση της επιθυμίας της εταιρείας να κινηθεί προς τον συναρπαστικό κόσμο της ηλεκτροκίνησης, αυτή η έννοια είναι το πρώτο καθαρό ηλεκτρικό τετράθυρο επιβατικό αυτοκίνητο της Kia.

Η φιλοσοφία «Imagine by Kia» αντιπροσωπεύει μια πιο προοδευτική γλώσσα σχεδιασμού Kia για το μέλλον.

Kia future electric_ 06

Η ευρωπαϊκή ομάδα σχεδιασμού της Kia εκμεταλλεύτηκε πλήρως την αρχιτεκτονική σασί της ηλεκτρικής διάταξης του κινητήρα για να μεγιστοποιήσει το χώρο της καμπίνας και να δημιουργήσει ένα ευρύχωρο εσωτερικό.

Kia future electric_ 07

Η συγκεκριμένη αυτή ιδέα διαθέτει 21 μεμονωμένες οθόνες υψηλής ανάλυσης.

Αν και δεν προορίζεται άμεσα για παραγωγή, η ιδέα “Imagine by Kia” υποδεικνύει στοιχεία εσωτερικού και εξωτερικού σχεδιασμού που θα μπορούσαν να προσαρμοστούν για μελλοντικά μοντέλα παραγωγής από την εταιρεία.

Kia future electric_ 08

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO