spot_img
HomeΝΕΑΑΓΟΡΑΣΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ APRILIA ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ APRILIA ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ APRILIA

Από την εμπειρία που αποκτήθηκε στην πίστα, η Aprilia έχει αναπτύξει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και ηλεκτρονικά: συστήματα ασφαλείας και υποστήριξης επιδόσεων, ρυθμίσεις γεωμετρίας, προσαρμογή πλαισίου, χαρτογραφήσεις κινητήρα, ώστε ακόμα και οι πιο ειδικοί και απαιτητικοί αναβάτες να φτάνουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Τα ηλεκτρονικά συστήματα της Aprilia αποτελούν ορόσημο στο παγκόσμιο μοτοσυκλετιστικό πανόραμα: Ride-By-Wire , APRC (Aprilia Performance Ride Control), ABS, ADD (Aprilia Dynamic Damping). Με τον τρόπο αυτό η Aprilia μετατρέπει την οδήγηση σε μία μοναδική, ασφαλή και συναρπαστική εμπειρία. Τα εξαιρετικά πλαίσια Apriliaείναι κατασκευασμένα από υλικά και τεχνικές λύσεις που έχουν εφαρμοστεί επιτυχώς στους αγώνες, με απόλυτη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

Τώρα η συναρπαστική τεχνολογία των μοτοσυκλετών Aprilia γίνεται πιο προσιτή, με μία ειδική προωθητική ενέργεια. Αποκτείστε σήμερα και έως 30/9/2016 τη μοτοσυκλέτα των ονείρων σας και επωφεληθείτε από τα μοναδικά προνόμια Aprilia:

RSV4 1000 RFSUPERPOLE, με έκπτωση 1.100€

TUONOV4 1100 RR & FACTORY, με συνολικό όφελος 1.790€

  • Δωρεάν διετής επέκταση εγγύησης
  • Δωρεάν εξάτμιση AKRAPOVIC.

CAPONORD 1200 ADD & RALLY, με συνολικό όφελος 1.225€

  • Δωρεάν διετής επέκταση εγγύησης
  • Δωρεάν εξάτμιση ARROW

Επισκεφτείτε ένα σημείο πώλησης Aprilia για να ενημερωθείτε για το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών:

  • 2 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια
  • Προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα: προκαταβολή από 0%, έως 72 μήνες εξόφληση

RSV4 1000 RFSUPERPOLE: Η φυσική εξέλιξη ενός εκπληκτικού και νικηφόρου project

Οι εξαιρετικές ιδιότητες ενός αγωνιστικού πλαισίου, περαιτέρω βελτιωμένου, συνδυάζονται με ένα νέο κινητήρα που διαθέτει πάνω από 200 hp μέγιστη ιπποδύναμη: δυνατότερες επιδόσεις, hμικρότερο βάρος, περισσότερο αποτελεσματική στην πίστα και βελτιωμένη οδηγική ευχαρίστηση στο δρόμο, με την καλύτερη δυνατή τεχνολογία που παρέχουν τα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου APRC και RACE ABS. Η AprilaRSV4 εξελίχθηκε ριζικά ώστε να συνεχίσει να αποτελεί την καλύτερη superbike όλων των εποχών. Η μοναδική, περιορισμένης παραγωγής, έκδοση RF, προσθέτει στο πακέτο της έκδοσης RR ακόμα πιο εξελιγμένη ανάρτηση και τροχούς και χάρη στην πλατφόρμα V4-MP, καταφτάνει η τηλεμετρία.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ APRILIA, ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ
 
 

 

TUONOV4 1100: Η τελευταία και πιο θεαματική εξέλιξη σε μια γυμνή sport δυναστεία

Γεννημένη το 2002 από τη διορατικότητα της Aprilia να γδύσει τη ναυαρχίδα superbike της εταιρείας RSV mille, προσθέτοντάς της ένα ίσιο τιμόνι, συνδυάζοντας έτσι όλα τα πλεονεκτήματα ενός άριστου πλαισίου, με τη διασκέδαση της όρθιας θέσης οδήγησης και των δυναμικών επιδόσεων. Οι επιδόσεις του ανεπανάληπτου και ανανεωμένου v4 κινητήρα, τώρα ανεβαίνουν στα 1100 κυβικά και στους 175 hp. Αποτελεσματικότερο στην οδήγηση χάρη στο ανανεωμένο πλαίσιο και το ήδη εξαιρετικό πακέτο aprc, πλέον ακόμα πιο βελτιωμένο, ενώ την ίδια στιγμή παρέχει μεγαλύτερη άνεση και προστασία για χρήση δρόμου.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ APRILIA, ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

 

CAPONORD 1200 ADD: Τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην άνεση και το σπορ χαρακτήρα

Η Aprilia φέρνει την επανάσταση στην κατηγορία των μεγάλων on-off μοντέλων, δημιουργώντας την ιδανική μοτοσυκλέτα για ταξίδι, διασκέδαση και καθημερινή χρήση. Το νέο caponord 1200 εκμεταλλεύεται την υψηλού επιπέδου αγωνιστική εμπειρία της Aprilia, καθιστώντας, για μια ακόμα φορά, την τεχνολογία διαθέσιμη και προσβάσιμη σε όλους. Ασφάλεια, επιδόσεις και άνεση βρίσκουν ένα νέο σημείο ισορροπίας, ένα νέο σύνορο που έρχεται ως σημείο αναφοράς, χάρη και στην τεχνολογία αιχμής ADD, το πιο προηγμένο σύστημα ημι-ενεργητικών αναρτήσεων που καλύπτεται από τέσσερις αποκλειστικές πατέντες. Η πιο πρόσφατη καινοτομία της aprilia, μαζί με το cruisecontrol, ολοκληρώνει το πακέτο των ηλεκτρονικών συστημάτων, όπως το ridebywire πολλαπλής χαρτογράφησης, το σύστημα ρυθμιζόμενου ελέγχου πρόσφυσης, καθώς και το δικάναλο ABS.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ APRILIA, ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ
 
 

CAPONORD 1200 RALLY: Μία έκδοση κατάλληλη για κάθε ταξίδι

Νέες ακτινωτές ζάντες 19’’ μπροστά, νέες σκληρές βαλίτσες, νέα προστατευτικά κινητήρα, συμπληρωματικά φώτα LED. Το νέο ApriliaCaponord 1200 Rally είναι πιο εξεζητημένο, πιο προστατευτικό, πιο άνετο με πλούσιο εξοπλισμό. Οι υψηλές επιδόσεις του κινητήρα συνδυάζονται με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του πλαισίου που χαρακτηρίζουν όλα τα μοντέλα Aprilia και με αποκλειστικά τεχνολογικά στοιχεία, όπως το ADD, το πατενταρισμένο σύστημα ημι-ενεργητικών αναρτήσεων, ικανό να προσαρμόζει αυτόματα τη βαθμονόμηση ανάλογα με την επιφάνεια του οδοστρώματος και το στυλ οδήγησης.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ APRILIA, ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ
RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO