spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΕτοιμαστείτε για POWER-UP

Ετοιμαστείτε για POWER-UP

Η 77η EICMA, η μεγαλύτερη έκθεσης των δύο τροχών για την ευρωπαϊκή αγορά (International Motorcycle and Accessories Exhibition) ανοίγει τις πύλες της στο Μιλάνο από τις 5 έως τις 10 Νοεμβρίου και η Motul θα είναι παρούσα για την πολύ-αναμενόμενη αποκάλυψη της νέας εμφάνισης των προϊόντων της σειράς Powersport!

Η εκδήλωση προσελκύει τεράστιο πλήθος εκθετών, εμπορικών επισκεπτών, φίλων των 2 τροχών και διεθνών μέσων ενημέρωσης και, ως εκ τούτου, αποτελεί σημαντική ημερομηνία στο ημερολόγιο των καταναλωτών και εμπόρων του χώρου. Τα οχήματα Powersport και ειδικότερα αυτά των δύο τροχών διαδραματίζουν αναπόσπαστο ρόλο στην ιστορία, το παρόν και το μέλλον της Motul και η EICMA είναι το ιδανικό μέρος για εμπορικές συζητήσεις και ανάπτυξη στρατηγικών δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για νέες επαφές και συνεργασίες.

Η Motul στην EICMA θα αποκαλύψει τον νέο σχεδιασμό και εμφάνισης των προϊόντων της σειράς Powersport, στην οποία έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον τελικό χρήστη. Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν βίντεο, γραφικά και επιπλέον artwork της νέας καμπάνιας #EmpowerYourRide. Η ενημερωμένη σειρά, που θα είναι διαθέσιμη το 2020, διαθέτει τις πιστοποιήσεις του νέου πρότυπου JASO T903: 2016 και αποσκοπεί στην διατήρηση της πρωτοπορίας στην εξειδικευμένη αγορά των δίτροχων. Στο σύνολο της σειράς Powersport, η Motul διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων που καλύπτει όλες τις τεχνολογίες για χρήση σε κινητήρες τόσο για την καθημερινή μετακίνηση όσο και για ψυχαγωγικές δραστηριότητες, και φυσικά στον χώρου του Motor Sport. Όποια και αν είναι το όχημα Powersport, η Motul έχει το σωστό προϊόν για αυτό!

Η Motul, ως αναγνωρισμένος και ως επιτυχημένος ηγέτης στο χώρο της μοτοσυκλέτας θα ενισχύσει αναμφίβολα την παρουσία της στην EICMA και θα μεταφέρει αυτό το μήνυμα στο βασικό ακροατήριό της. Στο περίπτερο της Motul (Hall 22 Stand S50) θα εμφανίζονται μοτοσυκλέτες που αντιπροσωπεύουν μερικές από τις πιο αναγνωρισμένες συνεργασίες και συμμετοχές της εταιρείας στα κορυφαία πρωταθλήματα όπως τη Suzuki και την HRC.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς χώρους επίδειξης για όλους τους λάτρεις των δίτροχων είναι αναμφίβολα η MotoLive αρένα. Η Motul, ως Επίσημος Συνεργάτης Λιπαντικών της MV Agusta μαζί με τον επίσημό της stuntman Thibaut Nogues, θα εντυπωσιάσουν το κοινό χρησιμοποιώντας τις Schiranna της MV Agusta.

Οι τεχνικοί της Motul θα είναι διαθέσιμοι στο περίπτερό της για να εξηγήσουν περισσότερες λεπτομέρειες για την νέα σειρά Powersport, όπου θα πραγματοποιηθούν πολλά από τα ήδη καταξιωμένα MotulSchool sessions για επισκέπτες και εμπόρους. Αλλά το «MotulSchool» δεν είναι ο μόνος τρόπος να ενημερωθείτε για την παρουσία της Motul στην EICMA. Συνδυάζοντας όλες τις δραστηριότητές της, τις τεχνικές και εμπορικές συνεργασίες της, την σειρά Powersport και τον χώρο του περίπτερό της, η Motul θα διοργανώσει έναν διαγωνισμός QR Code. Παρόμοια με το κυνήγι του θησαυρού, οι επισκέπτες θα μπορούν να ανιχνεύσουν ειδικούς κωδικούς QR στα περίπτερα των MV Agusta, Suzuki και WorldSBK, να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να προχωρήσουν σε επόμενα στάδια, έως ότου τελικά καταλήξουν στο περίπτερο Motul για να λάβουν το βραβείο τους. Οποιοσδήποτε κερδίζει με Motul – όχι μόνο οι πρωταθλητές!

 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO