spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣELON MUSK – Ο Mr Tesla κυκλοφόρησε και τραγούδι!

ELON MUSK – Ο Mr Tesla κυκλοφόρησε και τραγούδι!

ELON MUSK – Ο Mr Tesla κυκλοφόρησε και τραγούδι!

Για μία ακόμη φορά ο Elon Musk μας  επιβεβαιώνει ότι δεν είναι απλά έξυπνος. Είναι μία ιδιοφυία!  Ξέραμε ότι κατασκευάζει αυτοκίνητα και πυραύλους,  σχεδιάζει διαστημόπλοια και ταξίδια στον Άρη,  είναι συνιδιοκτήτης στην PayPal και έχει πολλές ακόμη δραστηριότητες.  Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι είναι ότι γράφει και μουσική!

Με τα αυτοκίνητα της Tesla έχει ταράξει τις ισορροπίες στην αυτοκινητοβιομηχανία. Είναι ο νέος Steve Jobs (Apple) με πολύ ευρύτερο πεδίο δράσης όμως. Στα 49 του χρόνια είναι ένας από τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, ενώ όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει να γίνει ο πλουσιότερος από όλους. Απλά γιατί το μυαλό του είναι πολύ μπροστά και η ευφυία του δεν έχει όρια. Όπως άλλωστε και οι φιλοδοξίες του.

Αυτό απέδειξε με την κυκλοφορία του Don’t Doubt ur Vibe. Στο νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε έχει γράψει την μουσική, τους στίχους και τραγουδάει ή για να είμαστε πιο ακριβείς ή φωνή του ακούγεται  να επαναλαμβάνει τις τρεις φράσεις του τραγουδιού. “Don’t doubt your vibe, “Because it’s you” and “Because it’s true.” Μιλάμε για ηλεκτρονική χορευτική μουσική (E “D” M “) που απευθύνεται σε νέους.   Δηλαδή στους καταναλωτές του μέλλοντος.  Αυτούς που συγκινούν και τα υπόλοιπα πράγματα που φτιάχνει. 

Όλοι οι trendy νέοι θα ονειρεύονται  αύριο τον εαυτό τους μέσα σε ένα Tesla cybertruck να ακούνε Don’t Doubt ur Vibe και να παραγραμματίζουν τις διακοπές τους στον Άρη με την SpaceX.

To νέο τραγούδι του Mr Tesla κυκλοφόρησε από μια σατυρική δισκογραφική εταιρεία, την Emo G Records,. Στο εξώφυλλο του κομματιού υπάρχει το CyberTruck της Tesla, μπροστά από τον πλανήτη Άρη. Με την κοινοποίηση του τραγουδιού από το soundcloud στο Twitter όπου ο Musk έχει 41 εκατομμύρια followers, μέσα σε οχτώ ώρες παίχτηκε 540,000 φορές.

Δεν ανακοινώθηκε ο παραγωγός του τραγουδιού, μάλλον όμως τον βοήθησε η κατά 17 χρόνια νεότερη σύντροφος του και επιτυχημένη μουσικός Κλερ Μπουσέ (Grimes).

Αυτή δεν είναι η πρώτη μουσική απόπειρα του Elon Musk  αφού πρίν από περίπου ένα χρόνο είχε κυκλοφορήσει το RIP Harambe. Ένα ραπ τραγούδι με αφορμή την άδικη δολοφονία ενός 17χρονου γορίλα στον Ζωολογικό κήπο του Cincinnati. Από ότι φαίνεται όμως η ηλεκτρονική μουσική ταιριάζει περισσότερο στο προφίλ του Mr Tesla και στους θαυμαστές του.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO