spot_img

Eclipse Cross

ECLIPSE CROSS 10Eclipse Cross είναι το όνομα για το νέο της συμπαγές compact SUV, που θα παρουσιαστεί στην 87η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, 7 – 19 Μαρτίου.

Το Eclipse παίρνει το όνομά του από το δημοφιλές coupe της εταιρείας που παρουσιάστηκε στην αμερικανική αγορά το 1989, ενώ το Cross είναι συντομογραφία του crossover.ECLIPSE CROSS 15

Η λέξη Eclipse χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα αστρονομικό φαινόμενο, την έκλειψη. Ο συνδυασμών των κομψών γραμμών ενός coupe με την ελευθερία κίνησης ενός SUV χαρίζει στο Eclipse Cross μία όμορφη δυναμική φόρμα, εξίσου συναρπαστική με το ‘διαμαντένιο δαχτυλίδι’ που είναι ορατό στην αρχή και το τέλος μιας ολικής έκλειψης ηλίου.

ECLIPSE CROSS 11Το κατακόκκινο χρώμα του αμαξώματος – αποκλειστικό για το μοντέλο – αντανακλάται και στο όνομα, και παραπέμπει στη διάχυτη λάμψη κατά την κορύφωση της ολικής έκλειψης ηλίου.

Η Mitsubishi έχει δημιουργήσει έναν ειδικό ιστότοπο με πληροφορίες για τη συμμετοχή της στην 87η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης: http://www.mitsubishi-motors.com/en/events/motorshow/2017/gms2017/

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO