spot_img
HomeAUTOΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΤο CUPRA Born κάνει τη φόρτιση πιο εύκολη και άνετη

Το CUPRA Born κάνει τη φόρτιση πιο εύκολη και άνετη

Το CUPRA Born κάνει τη φόρτιση πιο εύκολη και άνετη
  • Η CUPRA απλοποιεί τη φόρτιση με την τεχνολογία Plug & Charge, παρέχοντας έναν εύκολο τρόπο φόρτισης του CUPRA Born
  • Οι οδηγοί του CUPRA Born θα μπορούν να έχουν πλέον πρόσβαση σε περισσότερα από 310.000 δημόσια σημεία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομέων 10.000 σε περισσότερες από 3.000 τοποθεσίες

Κάτω Κηφισιά, 28-04-2022 – Η CUPRA συνεχίζει να ανοίγει νέους δρόμους καθώς εξηλεκτρίζει τη σειρά των αυτοκινήτων της. Με το CUPRA Born, η μάρκα επαναπροσδιορίζει τον τρόπο φόρτισης του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού αντισυμβατικού αυτοκινήτου της.

Η ευκολία της φόρτισης θα βελτιωθεί περαιτέρω με το Plug & Charge. Το νέο σύστημα παρέχει ένα πιο άνετο και απρόσκοπτο τρόπο φόρτισης του CUPRA Born, που υποστηρίζεται από εταιρείες του Δικτύου της IONITY και της  Aral/bp, ενώ και άλλες εταιρείες είναι πρόθυμες να συμμετάσχουν στην πλατφόρμα.  

Το αυτοκίνητο αναγνωρίζεται εύκολα στο σταθμό φόρτισης χρησιμοποιώντας ένα κρυπτογραφημένο πρότυπο και ξεκινά αυτόματα τη διαδικασία φόρτισης. Ο χρήστης δε χρειάζεται πια να έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο ή την κάρτα RFID για να φορτίσει. Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα του έτους.

«Η CUPRA κάνει τη φόρτιση του CUPRA Born τόσο απλή και φυσική όπως η ίδια η οδήγηση του ηλεκτρικού σπορ αυτοκινήτου», λέει ο Carlos Galindo, Global Head of Product Marketing της CUPRA «Το Plug & Charge, για παράδειγμα, είναι μια απρόσκοπτη προσέγγιση στη φόρτιση και είναι πιο εναρμονισμένη με τον σημερινό κόσμο».

Ταυτόχρονα, ο Όμιλος Volkswagen επεκτείνει συνεχώς το ευρωπαϊκό του δίκτυο φόρτισης. Οι οδηγοί CUPRA Born μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν περισσότερα από 310.000 δημόσια σημεία φόρτισης. Και για πρόσθετη ώθηση, το Δίκυτο περιλαμβάνει επίσης 10.000 ταχυφορτιστές (ταχύτητα φόρτισης άνω των 100 kW) σε περισσότερες από 3.000 τοποθεσίες.

Η CUPRA είναι μια αντισυμβατική μάρκα, που συνδυάζει το συναίσθημα, την ηλεκτροκίνηση και τις επιδόσεις, για να εμπνεύσει τον κόσμο από την Βαρκελώνη. Λανσαρίστηκε ως ανεξάρτητη μάρκα το 2018, έχει την εταιρική της έδρα και το εργαστήριο των αγωνιστικών της αυτοκινήτων στο Martorell (Βαρκελώνη), καθώς και ένα δίκτυο εξειδικευμένων σημείων πώλησης σε όλο τον κόσμο.

Το 2021, η CUPRA διατήρησε την ανοδική της πορεία, τριπλασιάζοντας τις πωλήσεις της με 80.000 πωληθέντα οχήματα, βασισμένη στην επιτυχία του CUPRA Formentor.  Η CUPRA αποδεικνύει ότι ο εξηλεκτρισμός και το sportiness συνδυάζονται τέλεια και το 2022 θα επεκτείνει την γκάμα του CUPRA Born, του πρώτου 100% ηλεκτρικού μοντέλου της, με επιπλέον επιλογές μπαταρίας, καθώς και με τις πιο δυνατές εκδόσεις e-Boost. Θα παρουσιάσει επίσης μια συλλεκτική έκδοση περιορισμένης παραγωγής του CUPRA Formentor VZ5. Το CUPRA Tavascan θα είναι το δεύτερο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας που θα λανσαριστεί το 2024, ενώ το 2025θα ακολουθήσει το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης της μάρκας, εμπνευσμένο από το CUPRA UrbanRebel concept.

H CUPRA είναι επίσημος automotive and mobility partner της FC Barcelona, premium χορηγός του World Padel Tour καθώς και επίσημος χορηγός του eSports Club Finetwork KOI. Συνεργάζεται με εταιρίες όπως η Primavera Sound και η De Antonio Yachts και έχει δημιουργήσει το δικό της CUPRA Lifestyle universe. H CUPRA Tribe είναι μια ομάδα πρεσβευτών των αξιών της Μάρκας που επιθυμούν να οδηγούν τις αλλαγές, όπως οι χρυσοί Ολυμπιονίκες Adam Peaty, Melvin Richardson και Saul Craviotto, o Γερμανός τερματοφύλακας Marc ter Stegen, καθώς και η βραβευμένη από της FIFA Alexia Putellas, μεταξύ άλλων.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO