Το Σαββατοκύριακο 14&15 Δεκεμβρίου έχουμε την ευκαιρία να δούμε σπάνιες και ιδιαίτερες μοτοσυκλέτες , να γνωρίσουμε έναν μοναδικό μέρος και να βοηθήσουμε ένα καλό σκοπό. Περισσότερες από 200 κλασικές , custom αλλά και σύγχρονες μοτοσυκλέτες θα είναι σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο στο λιμάνι του Πειραιά . Μπαίνοντας από την πύλη Ε2 θα βρεθείτε σε μια παλιά πέτρινη αποθήκη 2500τμ με άνετο parking μπροστά στη θάλασσα με θέα την είσοδο των πλοίων του λιμανιού.
![FACEBOOK-EVENT new-01beauty](https://motorsite.gr/wp-content/uploads/2023/05/facebook-event_new-01beauty_20191213_1566556640-605.jpg)
Eκεί το “Beauty and the Beast” θα ζωντανέψει με θέμα από μοτοσυκλέτες και όπως και στο παραμύθι δύο διαφορετικά πλάσματα τους ενώνει η αγάπη , έτσι και εδώ δύο τελείως διαφορετικές αντιλήψεις , Βeauty ( κλασικά) και Beast (custom) τους φέρνει κοντά η αγάπη για την μοτοσυκλέτα. Μία θεματική έκθεση κλασικής μοτοσυκλέτας που θα παρουσιάζει τις πιο σημαντικές από αυτές ανά δεκαετία , οργανωμένη από την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας θα δείξει την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας από την αρχή του αιώνα μέχρι το 1980.
Περισσότερες από 50 custom μοτοσυκλέτες , με την κάθε μία να είναι και μοναδική και πολλές από αυτές να παρουσιάζονται για πρώτη φορά σε κοινό. Μάλιστα ο επισκέπτης κατεβάζοντας το App “ Motorcycle Events” στο κινητό του θα μπορεί να ψηφίζει τις καλύτερες κλασικές και custom μοτοσυκλέτες τις προτίμησης του. Ο γνωστός καλλιτέχνης Χρήστος Κοφίτης θα δείξει πως η γλυπτική έχει εφαρμογή πάνω σε μοτοσυκλέτες παρουσιάζοντας έξι δημιουργίες του καθώς και έργα του βασισμένα στους δύο τροχούς. Φυσικά θα υπάρχουν και σύγχρονες μοτοσυκλέτες , με κάποιες να παρουσιάζονται για πρώτη φορά σε κοινό αλλά και περίπτερα με τους ποιο σημαντικούς custom builders της Ελλάδος , ρούχα και εξοπλισμός αναβάτη σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές , ωραίες μουσικές και bar με καθιστικό.
Μαζί μας θα βρίσκεται και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πειραιά με παιδιά ειδικών ικανοτήτων που τους αρέσουν οι μοτοσυκλέτες . Τα παιδιά θα έχουν και δικές τους κατασκευές να πουλήσουν σε πολύ χαμηλές τιμές (3-5ευρώ) για να αναπληρώσουν τα υλικά που θα χρειαστούν. Μάλιστα όσοι θέλουν μπορούν να τους προσφέρουν και γραφική ύλη ( χαρτί α4, μπογιές και μαρκαδόρους)που έχουν μεγάλη ανάγκη . Μία μικρή προσφορά από πολλούς μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά σε λίγους και αυτά τα Χριστούγεννα θα είμαστε δίπλα σε συνανθρώπους μας ΑΜΕΑ.
Το σκ 14/15 Δεκεμβρίου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Πειραιά στην Πέτρινη Αποθήκη και από μια μεγάλη συλλογή μαυρόασπρων φωτογραφιών από την δραστηριότητα του λιμανιού τον περασμένο αιώνα . Η πρόσβαση για την Πέτρινη αποθήκη είναι εύκολη ακολουθώντας της πινακίδες για την πύλη Ε2 , με άνετο parking για μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα . Όποιος επιλέξει τον ηλεκτρικό , η αποθήκη απέχει 1,5 χλμ αλλά υπάρχει και η δυνατότητα εσωτερικής συγκοινωνίας του ΟΛΠ χωρίς κόστος.
Ώρες λειτουργίας Σάββατο & Κυριακή 11.00 – 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 4ευρώ με τα παιδιά δωρεάν.
Η εκδήλωση είναι κάτω από την αιγίδα της UNESCO , του Δήμου Πειραιά και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.