spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΟΙ ARPILIA RS-GP ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ (RED)

ΟΙ ARPILIA RS-GP ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ (RED)

Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ MOTOGP ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ (RED) ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ AIDS

Στο GP της Βαλένθια, τελευταίος γύρος της σεζόν 2017 του MotoGP, οι μοτοσυκλέτες Aprilia RS-GP θα αγωνιστούν με την «total red» εμφάνιση του (RED), ενός ιδρύματος που έχει διακριθεί τα τελευταία χρόνια για τη δέσμευσή του στην καταπολέμηση ασθενειών που αποτελούν μάστιγα της εποχής μας.

Aprilia Racing LogoΤο (RED) ιδρύθηκε το 2006 από τον Bono και τον Bobby Shriver και έχει συνεισφέρει 350 εκατομμύρια δολάρια στην Global Fund για τον αγώνα κατά του AIDS, της φυματίωσης και της ελονοσίας. Οι χρηματοδοτήσεις κατευθύνθηκαν στην Γκάνα, την Κένυα, το Λεσόθο, τη Ρουάντα, τη Νότια Αφρική, τη Σουαζιλάνδη, την Τανζανία και τη Ζάμπια, με το 100% των πόρων να διοχετεύονται σε επιτόπου δράσεις. Χάρη στην υποστήριξη του (RED) προς την Global Fund, πάνω από 90 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πρόσβαση σε δράσεις για πρόληψη, θεραπεία και συμβουλευτική λειτουργία, ελέγχους HIV και βοηθητικές υπηρεσίες. Η Aprilia ντύνεται στα κόκκινα για να υποστηρίξει αυτή την ευγενή μάχη.
Valencia Preview 10Ο Aleix Espargaró επιστρέφει στη Βαλένθια, αφού αναγκάστηκε να χάσει το GP της Μαλαισίας λόγω του τραυματισμού που υπέστη στην Αυστραλία. Ο Ισπανός αναβάτης, ο οποίος θα περάσει από τον συνηθισμένο ιατρικό έλεγχο την Πέμπτη για την αξιολόγηση της κατάστασης του τραυματισμένου χεριού του, είναι αισιόδοξος. Στόχος του είναι να ολοκληρώσει μια θετική περίοδο, και με τις post-race δοκιμές να ξεκινήσει να θέτει τα θεμέλια για το 2018.

Στην τελευταία του εμφάνιση για τη σεζόν, o Sam Lowes θα βασιστεί στην αίσθηση που ανέπτυξε κατά τη διάρκεια του “triple-header” για να τελειώσει μέσα στη βαθμολογία, σε μία πίστα που είναι αφιερωμένη στον Ricardo Tormo.

Valencia Preview 12Aleix Espargaró
“Ανυπομονώ να ανέβω πάλι στη σέλα, μου έλειψε η RS-GP! Λυπήθηκα που έχασα τον αγώνα της Μαλαισίας λόγω του τραυματισμού. Δυστυχώς το άθλημά μας είναι επικίνδυνο και αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν. Έχω αυτοπεποίθηση. Το χέρι μου είναι καλύτερα και παρά το γεγονός ότι εξακολουθώ να πονώ, θα δώσω το 100%. Όλη η ομάδα και εγώ αξίζουμε να κλείσει καλά αυτή η σεζόν. Έχουμε εργαστεί σκληρά και θέλουμε να ξεκινήσουμε με αισιοδοξία την προετοιμασία για το 2018.”

Valencia Preview 11Sam Lowes
“Θέλω να πάω καλά στη Βαλένθια, είναι μια πίστα όπου έχουμε κάνει αρκετές δοκιμές, οπότε θα έχουμε καλό στήσιμο στην εκκίνηση. Μετά το triple-header, γέμισα τις μπαταρίες μου και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για εμένα και την ομάδα.”

Η ομάδα Aprilia Racing Gresini και ο Ομιλος Piaggio θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους συνεργάτες, τους χορηγούς και τους αναβάτες, που με μεγάλη ευαισθησία και γενναιοδωρία συμμετείχαν για την επιτυχία αυτού του τόσο σημαντικού πρότζεκτ, συμφωνώντας με τη δημιουργίας μίας εμφάνισης για την RS-GP εξολοκλήρου αφιερωμένης στο (RED).

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO