spot_img
HomeAUTOΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή των προϊόντων SCOSCHE

Αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή των προϊόντων SCOSCHE

Για περισσότερα από τριάντα χρόνια η SCOSCHE έχει προσφέρει την ευκαιρία να καταστήσει την ζωή των ανθρώπων απλούστερη, ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη. Γι ‘αυτό μέχρι σήμερα κατασκευάζει αξεσουάρ που βοηθούν στην εύκολη χρήση του κινητού τηλεφώνου, με τεχνολογίες όπως το hands-free ενώ οδηγείτε, την δυνατότητα να ακούτε υπέροχη μουσική οπουδήποτε, να παρακολουθείτε τον καρδιακό σας παλμό, να καταγράψετε τη βόλτα με το ATV και πολλά άλλα.

Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε τη διανομή αυτών των προϊόντων στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Τα προϊόντα Scosche είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.scosche.com και από 15 Σεπτεμβρίου στην ιστοσελίδα www.scosche.gr

Λίγα λόγια για τη Scosche

Η Scosche ιδρύθηκε το 1980, όταν ο Roger και η Scotia “Scosche” Alves ξεκίνησαν να δίνουν επαγγελματικές συμβουλές για τον ήχο γύρω από το αυτοκίνητο και όλα αυτά από το γκαράζ τους. Από τότε έχουν φθάσει στους 150 υπαλλήλους και είναι αφιερωμένοι στο σχεδιασμό, τελειοποιώντας και παρέχοντας στους καταναλωτές περισσότερες από 4.000 τεχνολογίες, powersports και προϊόντα ήχου για το αυτοκίνητο τα οποία αντιπροσωπεύουν τη σταθερή τους δέσμευση για καινοτομία, ποιότητα, ασφάλεια και αξία.

Λίγα λόγια για τη Directed

Η Directed ιδρύθηκε το 1997. Είναι μια εισαγωγική και εμπορική εταιρεία προϊόντων

α) ήχου για το αυτοκίνητο & το σκάφος αντιπροσωπεύοντας κορυφαίες εταιρίες όπως η Polk Audiο και η Jensen,

β) ασφάλειας στο αυτοκίνητο με τις εταιρίες Clifford, Viper, Python, Avital και τη μηχανή με την εταιρεία Scorpio.

Είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των εμπορικών επιχειρήσεων. Αντιπροσωπεύει και συνεργάζεται με μερικές από τις πλέον αξιοσέβαστες εταιρείες στον κλάδο των καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών παγκοσμίως. Σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της στόχος είναι η εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών της, που αναζητούν ποιότητα & αξιοπιστία σε ασύγκριτες τιμές.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO