spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΛΕ.Ν.Ο.Ε. (Λέσχη Ντράγκστερ Οδηγών Ελλάδος)

ΛΕ.Ν.Ο.Ε. (Λέσχη Ντράγκστερ Οδηγών Ελλάδος)

Η ΛΕΝΟΕ είναι μία λέσχη (αθλητικό σωματείο για την ακρίβεια) με μεγάλη δυναμική και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα όσα έχει προσφέρει. Είναι η λέσχη που ευθύνεται για την αναβίωση του ελληνικού Dragster που ξεκίνησε το 2001 και για την επιτυχημένη πορεία του αθλήματος μέχρι σήμερα. Πάντα ήταν κοντά στους αθλητές και δεν είναι καθόλου τυχαία η στενή σχέση της λέσχης μαζί τους.

LENOE160219019

Όλα αυτά φαίνονται κάθε χρόνο στον ετήσιο χορό της λέσχης που συγκεντρώνει όλα τα μέλη της και όχι μόνο που ανταποκρίνονται,  από όπου και αν βρίσκονται, στο κάλεσμα της ΛΕΝΟΕ. Και  το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, το Music Hall Giorgio που βρίσκεται στην περιοχή της Σίνδου (Θεσσαλονίκη), γέμισε από αγωνιζόμενους με τις οικογένειες και τις παρέες τους. Έγινε η κοπή της βασιλόπιτας, τιμήθηκαν οι αγωνιζόμενοι που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά και ακολούθησε το καθιερωμένο γλέντι.

LENOE160219015

Αξίζει να αναφερθούμε στις πιο ξεχωριστές απονομές της βραδιάς. Η απονομή στις γυναίκες – αγωνιζόμενες είχε πολύ ομορφιά, η απονομή στα παιδιά – αγωνιζόμενους είχε αισιοδοξία και η απονομή στο παλιό πρόεδρο της ΛΕΝΟΕ Ανδρέα Παπαδόπουλο, είχε όλο τον σεβασμό που έπρεπε σε έναν άνθρωπο που προσέφερε αρκετά στην λέσχη. Περιμένουμε στο μέλλον αντίστοιχες απονομές και σε άλλα ιστορικά στελέχη της ΛΕΝΟΕ.  Για την ώρα απλά θα ευχηθούμε σε όλους μία καλή αγωνιστική χρονιά με πολλά νέα ρεκόρ και να συνεχιστούν οι επιτυχίες μας στο εξωτερικό όπως αυτή του Φ. Παπαφιλίππου που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην κατηγορία του. 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO