spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣΤο Nissan GT-R NISMO GT500

Το Nissan GT-R NISMO GT500

Nissan Nismo Hockenheim 11Ένα ενθουσιώδες κοινό “γεύτηκε” μια έξτρα απόλαυση από τον Ronnie Quintarelli οδηγό της Nissan στο Super GT, παρουσιάζοντας το Nissan GT-R NISMO GT500, στο φινάλε του DTM του Hockenheim.

Ήταν η πρώτη φορά που σε μια τέτοια εκδήλωση επίδειξης, βρέθηκαν μαζί κατασκευαστές από το DTM και το Super GT. Οι διοργανωτές των πρωταθλημάτων IRT (από το DTM) και GTA (για το Super GT), βρίσκονταν σε συζητήσεις τα τελευταία χρόνια σχετικά με τη διαμόρφωση κοινών τεχνικών κανονισμών.Nissan Nismo Hockenheim 13

Ο Quintarelli, ο οποίος οδήγησε το Super GT GT-R προδιαγραφών 2016, πραγματοποίησε 30λεπτες και 15λεπτες δοκιμαστικές διαδρομές κατά τη διάρκεια του τελευταίου Σαββατοκύριακου της σεζόν για το DTM.

Ο πρώην οδηγός της F1 Heikki Kovalainen Nissan Nismo Hockenheim 15συμμετείχε επίσης στην επίδειξη με το Super GT-spec Lexus, μαζί με συμμετέχοντες από το DTM με Audi, BMW και Mercedes-Benz.

Τα αυτοκίνητα του DTM θα πραγματοποιήσουν γύρους κατά τη διάρκεια του τελικού του Super GT του Νοεμβρίου στο Twin-Ring Motegi, μπροστά από το Ιαπωνικό κοινό.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO