Ο δεύτερος αγώνας Πανελλήνιου Motocross πραγματοποιήθηκε στην πίστα «Μάκης Κωφός» στον Πρίνος Τρικάλων, με εξαιρετική οργάνωση από τη διοργανώτρια λέσχη ΜΑΣΤ και άκρως ανταγωνιστικά σκέλη σε όλες τις κατηγορίες, με τις συμμετοχές να φτάνουν τις 167 !
Οι αναβάτες από τις τέντες KTM και GASGAS έδειξαν ότι έχουν ήδη προσαρμοστεί στις νέες τους κατηγορίες, καθώς όλοι είχαν θέσεις στα βάθρα.

ΜΧ1
Με μια άκρως ανταγωνιστική αλλά εντός «ευ αγωνίζεσθε» οδήγηση, ο Ανέστης Ράδος #97 και ο Μάριος Κανάκης #49 έδωσαν και στα δύο σκέλη μάχες μεταξύ τους για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Στο πρώτο σκέλος ο Ανέστης Ράδος τερμάτισε πρώτος πάνω στην GASGAS MC 450F Factory Edition, με σταθερή και χωρίς λάθη οδήγηση, έχοντας τον Μάριο Κανάκη ακριβώς πίσω του, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος.
Στο δεύτερο σκέλος, μια άτυχη πτώση άνευ τραυματισμού του Ανέστη Ράδου, έδωσε περιθώριο στον Μάριο Κανάκη πάνω στην KTM 450 SX-F 2025 να κυνηγήσει και να κατακτήσει την πρώτη θέση, κερδίζοντας έτσι συνολικά, τον πρώτο του αγώνα στη νέα του κατηγορία! Ο Ανέστης Ράδος συνέχισε τον αγώνα του και διατηρώντας ροή και ταχύτητα τερμάτισε τρίτος, ανεβαίνοντας έτσι στη δεύτερη θέση του βάθρου, σαν μια υπόσχεση για μια χρονιά γεμάτη αδρεναλίνη και θέαμα.






ΜΧ2
Σε ένα σαββατοκύριακο γρήγορης και σταθερής οδήγησης, ο Κωνσταντίνος Μερκούρης #111 έδειξε να έχει προσαρμοστεί στη νέα του κατηγορία και να είναι έτοιμος να διεκδικήσει θέσεις στο βάθρο με την KTM SX-F 250. Τερματίζοντας 4ος και 3ος το διήμερο, ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου, μόλις στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς!



ΜΧ85
Νέα κατηγορία και για τον περσινό πρωταθλητή της ΜΧ65 Κωνσταντίνο Τρακαδά #23, που επίσης έδειξε την αξία του σε αυτό το level up, παίρνοντας με την KTM SX 85 1η και 3η θέση το διήμερο και ανεβαίνοντας στο 2ο σκαλί του βάθρου, ακολουθούμενος από τον αδελφό του και επίσης εξαιρετικό οδηγό, Ανδρέα Τρακαδά #4, που με σταθερούς τερματισμούς, κατέκτησε την 3η θέση, επίσης με KTM SX 85. Οι νεαροί αναβάτες της KTM MX Junior Academy δίνουν υποσχέσεις για το μέλλον τους!

Ο υπεύθυνος της ομάδας Motocross, Γιώργος Ηλιόπουλος, ανέφερε:
“Ειλικρινά, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά της ομάδας. Οδήγησαν σωστά, γρήγορα και με ωριμότητα, ανταποκρινόμενα στην πίεση του ανταγωνισμού και κατακτώντας θέσεις και βάθρα. Είμαι σίγουρος ότι όσο προχωράει το πρωτάθλημα θα τους βλέπουμε σε όλο και καλύτερες θέσεις, με σταθερά ανοδική πορεία και ποιοτική οδήγηση.”




Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, ISUZU, λιπαντικά SHELL και MP PLAKETAS για την υποστήριξη τους στις προπονήσεις και τους αγώνες μας, καθώς είναι πάντα δίπλα μας !»