spot_img
HomeAUTOOn Sale Rally Team: Με το βλέμμα στο Ράλλυ Ακρόπολις

On Sale Rally Team: Με το βλέμμα στο Ράλλυ Ακρόπολις

Η On Sale Rally Team εν τη γενέσει της έθεσε τον πήχη ψηλά. Βασικός στόχος της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι να έχει πρωταγωνιστική παρουσία, λειτουργώντας ταυτόχρονα με επαγγελματικό τρόπο στα πρότυπα των κορυφαίων διεθνών ομάδων.

Έχοντας ως οδηγό από την πρώτη στιγμή της παρουσίας μας στους αγώνες τη φράση «Nothing is Impossible», αλλά και την άσβεστη δίψα για εξέλιξη και διάκριση, στρέφουμε το βλέμμα μας στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο αποτελεί το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός της χώρας εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Ως εκ τούτου θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους φίλους αλλά και το κοινό του μηχανοκίνητου αθλητισμού το οποίο όλα αυτά τα χρόνια μας στηρίζει τόσο εντός όσο και εκτός ειδικών διαδρομών πως η On Sale Rally Team δεν θα λάβει μέρος στους δύο επερχόμενους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος & Ασφάλτου.

Ο λόγος της απουσίας μας από τους δύο πρωταθληματικούς αγώνες οι οποίοι διεξάγονται το προσεχές διάστημα είναι το ατύχημα που είχαμε στο 45ο Ράλλυ Κρήτης το οποίο δεν επιτρέπει όσον αφορά τα χρονικά περιθώρια να είναι έτοιμο το Skoda Fabia Rally2 evo.

Παρά το στενάχωρο αυτό γεγονός η On Sale Rally Team στρέφει το βλέμμα της στο EKO Ράλλυ Ακρόπολις καθώς στις αρχές Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στην αφετηρία του εμβληματικού αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ δίπλα στα μεγάλα ονόματα του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού τα οποία θα τιμήσουν την χώρα μας.

Δηλώσεις

Ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου On Sale δήλωσε: «Μπροστά μας έχουμε τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς, το Ράλλυ Ακρόπολις. Για εμάς είναι ένα πολύ σπουδαίο αθλητικό γεγονός και έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε πυρετωδώς για να έχουμε μία άρτια παρουσία».

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO