spot_img
HomeMOTO5η motoεκδρομή SALONICA RIDERS

5η motoεκδρομή SALONICA RIDERS

Από τις πιο εντυπωσιακές εξορμήσεις έκαναν οι SALONICA RIDERS την Κυριακή 14 Απριλίου πραγματοποιώντας την 5η motoεκδρομή τους στην Ορεινή Ημαθία.

Ο καιρός θαυμάσιος, οι διαδρομές απαιτητικές αλλά υπέροχες και οι 140+ αναβάτες με τις 125+ μοτοσυκλέτες τους απόλαυσαν την μαγευτική φύση της Ημαθίας( ειδικά αυτή την εποχή ).

Η motoπαρέα αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη και κινήθηκε μέσω της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Βεροίας προς το Φράγμα του Αλιάκμονα όπου «εμπλουτίστηκε» από τοπικούς αλλά και των όμορων περιοχών μοτοσυκλετιστές. Κατόπιν μέσω μιας  καταπληκτικής οδηγικά διαδρομής ανηφόρισε μέχρι το Πολυδένδρι και τη Σφηκιά. Στη συνέχεια η κατάβαση με τις σφιχτές φουρκέτες έκλεψε την παράσταση καθώς επίσης και το γρήγορο κομμάτι της διαδρομής για την επιστροφή προς το Φράγμα που χάρισε εκπληκτικές εικόνες του ποταμού.Η «ολοκλήρωση» ήρθε, για την εντυπωσιακή σε μέγεθος motoπαρέα, με την επόμενη απαράμιλλης ομορφιάς διαδρομής μέσα στο Βέρμιο που μέσω Κουμαριάς και Κάτω Σελίου οδηγήθηκε στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας που ήταν και ο τελικός προορισμός. 

Η 5η motoεκδρομή κύλησε ευχάριστα και με απόλυτη ασφάλεια χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες όλων των συμμετεχόντων μοτοσυκλετιστών. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι η κίνηση της motoπαρέας στην Εθνική Οδό αλλά και στο Επαρχιακό Δίκτυο ήταν για Σεμινάριο !

SALONICA RIDERS

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO