spot_img
HomeMOTOMOTUL MotoGP EXPERIENCE

MOTUL MotoGP EXPERIENCE

Ένας τυχερός από την Θεσσαλονίκη βρέθηκε με τους πρωταγωνιστές των MotoGP!

Μερικά πράγματα αποτελούν όνειρα ζωής. Και αν σου δοθεί η ευκαιρία να τα ζήσεις, τότε είσαι πάρα πολύ τυχερός!

Ένας τέτοιος υπερτυχερός, είναι ο Αντώνης Ακάσης. Ο Αντώνης ζει στη Θεσσαλονίκη αγαπάει τις μοτοσυκλέτες και τα μηχανοκίνητα σπορ. Έτσι σχεδόν κάθε Κυριακή που έχει αγώνα MotoGP, βρίσκεται στο Café “The 5th Beatle” (To 5ο Σκαθάρι) που έχει εξελιχθεί σε επίσημο στέκι των MotoGP Fans στη Θεσσαλονίκη και δείχνει όλους τους αγώνες, ακόμη και όταν έχει σημαντικούς αγώνες ποδοσφαίρου

Η μεγάλη παρέα μας, δημιουργεί ένα μοναδικό κλίμα κερκίδας που δίνει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον στην παρακολούθηση των αγώνων. Σχεδόν κάθε φορά στο τέλος του αγώνα, γίνεται κλήρωση δώρων που προσφέρει η Motul και οι υπόλοιποι χορηγοί του event. Από μικρά αναμνηστικά δώρα, καπέλα, T-Shirt, μπουφάν, backpack, μέχρι κράνη και τριήμερα test rides νέων μοντέλων της Honda και της BMW!

Το μεγάλο δώρο όμως που κληρώθηκε αυτή τη χρονιά, ξεπέρασε κάθε προσδοκία: Ένα ταξίδι VIP στο MotoGP του Sachsenring! Το αεροπορικό εισιτήριο προσέφερε το Café “The 5th Beatle” και όλα τα υπόλοιπα η Motul. To σημαντικό στην όλη ιστορία, είναι ότι η Motul έχει πολύ ισχυρή παρουσία στον αγώνα του Sachsenring, με αποτέλεσμα να έχει ειδικά προνόμια για τα στελέχη και τους καλεσμένους της.


Η κλήρωση έγινε με τον εξής τρόπο. Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες του 2022, από κάθε κλήρωση δώρων κρατούσαμε τα χαρτάκια με τα ονόματα των συμμετεχόντων. Το ίδιο έγινε και στον πρώτο αγώνα του ’23. Στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς (GP Αργεντινής 2 Απριλίου) όπου την Motul εκπροσώπησε ο κος Χρήστος Μιλτσακάκης, τα χαρτάκια από την κλήρωση των δώρων της ημέρας μπήκαν σε μία κληρωτίδα μαζί με τα χαρτιά των προηγούμενων 5 αγώνων. Έτσι, όποιος ήταν παρών και στους 6 αγώνες, είχε 6 «λαχνούς» μέσα στην κληρωτίδα. Ο μοναδικός περιορισμός ήταν ότι θα έπρεπε ο τυχερός που θα κληρωθεί, να είναι παρών την ημέρα της κλήρωσης. Και ο μεγάλος τυχερός, ήταν ο Αντώνης!
Ο Αντώνης είχε κλείσει άπό την Παρασκευή, τραπέζι για 4 άτομα. Την Κυριακή το μεσημέρι όμως, πήρε τηλέφωνο να ακυρώσει τις τρεις θέσεις, γιατί οι φίλοι του δεν μπορούσαν να έρθουν. Όταν λοιπόν κέρδισε το ταξίδι και τηλεφώνησε να τους ενημερώσει, δεν τον πίστευαν. Νόμιζαν ότι τους κοροιδεύει!
Τις επόμενες ημέρες ο Αντώνης έλαβε τα εισιτήρια του και στις 16 Ιουνίου πετούσε μαζί με στελέχη και επιλεγμένους διανομείς της Motul για να ζήσει από πολύ μέσα, έναν αγώνα MotoGP. Όταν έφτασε στην πίστα και μιλήσαμε στο τηλέφωνο, το πρώτο πράγμα που είπε, ήταν : – Όνειρο ζω. Μην με ξυπνάτε!

Είδε αγώνα από την προνομιακή κερκίδα της Motul, φιλοξενήθηκε στο VIP GUEST ROOM της εταιρείας – χορηγού, μπήκε στα paddocks και έζησε από κοντά την ατμόσφαιρα των παρασκηνίων που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ίδιο που είναι μηχανικός. Φωτογραφήθηκε με τον Marc Marquez, τον Jack Miller, τον Pecco Bagnaia  και πήρε αυτόγραφο του πρωταθλητή ενώ είδε από κοντά πόσους ακόμη. Το χαμόγελο του στις φωτογραφίες, μιλάει από μόνο του…….

Ο Αντώνης Ακάσης έζησε αυτό που όσοι από εμάς είχαμε την τύχη να το ζήσουμε, το λέμε Motul MotoGP Experience. Μια ξεχωριστή εμπειρία ζωής για όσους αγαπούν τα μηχανοκίνητα σπορ. Ελπίζουμε να δοθεί η ευκαιρία να στείλουμε και άλλον τυχερό, σε ένα αντίστοιχο αγώνα όπου είναι χορηγός η Motul. Μείνετε συντονισμένοι…….

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO