spot_img
HomeAUTOΟι ανανεωμένες GLE & GLE Coupe είναι έτοιμες να δεχτούν παραγγελίες στη...

Οι ανανεωμένες GLE & GLE Coupe είναι έτοιμες να δεχτούν παραγγελίες στη χώρα μας

  • Εξηλεκτρισμένα: νέα πετρελαιοκίνητα μοντέλα με ηλεκτρικό σύστημα οχήματος 48 Volt και νέες plug-in υβριδικές εκδόσεις
  • Απολαυστικά: χρήσιμες λειτουργίες για την οδήγηση εκτός δρόμου και με ρυμουλκούμενο
  • Ψηφιοποιημένα: Το σύστημα infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) γίνεται ακόμη πιο ευφυές
  • Πολυτάλαντα: η Mercedes-Benz GLE και η σπορ έκδοσή της, η GLE Coupé, είναι ιδανικές τόσο για οικογένειες και δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου όσο και για μεγάλα ταξίδια και μεταφορά μεγάλων φορτίων. Η τετρακίνηση 4MATIC, η οποία περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό για την Ευρώπη, επιτρέπει την οδήγηση ακόμη και σε συνθήκες κακής πρόσφυσης ή εκτός δρόμου σε κλίσεις έως και 100%.

Η Mercedes-Benz έχει πλέον αναβαθμίσει το εξωτερικό, το εσωτερικό, την τεχνολογία και τον εξοπλισμό της γενιάς μοντέλων που λανσαρίστηκε το 2018. Τα ανανεωμένα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στις εκθέσεις αυτοκινήτων το τελευταίο 3μηνο του 2023. Ολόκληρη η γκάμα των κινητήρων είναι πλέον εξηλεκτρισμένη. Περιλαμβάνει ήπια υβριδικά μηχανικά σύνολα με σύστημα 48 Volt και ενσωματωμένη μίζα-δυναμό (ISG) καθώς και plug-in υβριδικά τέταρτης γενιάς. Τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν περισσότερη ισχύ από τις προηγούμενες εκδόσεις, με μεγαλύτερη αύξηση αυτή της GLE 400 e 4MATIC με 30 kW (λεπτομέρειες για την GLE SUV: Κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο, σταθμισμένη (WLTP): 1,1-0,8 l/100 km, εκπομπές CO2 σε συνδυασμένο κύκλο, σταθμισμένες (WLTP): 25-19 g/km, κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε συνδυασμένο κύκλο, σταθμισμένη (WLTP): 27,3-24,7 kWh/100 km).

Το πακέτο υποβοήθησης οδήγησης περιλαμβάνει περαιτέρω εξελιγμένες λειτουργίες, για παράδειγμα στο ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC, στο ενεργό σύστημα υποβοήθησης διεύθυνσης και το σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας. Το πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360° υποστηρίζει τον οδηγό κατά την είσοδο και έξοδο από κάθετες και παράλληλες θέσεις στάθμευσης.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO