spot_img

MotoGP event 2020

 Δες MotoGP με παρέα event 2020 στο 5th beatle - 5ο σκαθάρι cafe εξωτερική

Και αν είναι καλή η παρέα, τότε ζεις το κλίμα της κερκίδας και απολαμβάνεις τον αγώνα προσεγγίζοντας την αίσθηση του live.

MotoGP Event 01

Στην Θεσσαλονίκη το καταλάβαμε από νωρίς και δημιουργήσαμε την δική μας ξεχωριστή παρέα πριν από 8 χρόνια. Από τότε έχουμε αλλάξει τέσσερεις χώρους συνάντησης, αλλά όπου πάμε δημιουργούμε την πιο καυτή κερκίδα εκτός πίστας.

MotoGP Event 04

Το νέο πρωτάθλημα που ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή 19/7, αποφασίσαμε να το παρακολουθήσουμε στο Café The 5th Beatle (Το 5ο σκαθάρι). Πραγματικά ο ωραιότερος και πιο άνετος χώρος που μας έχει φιλοξενήσει μέχρι σήμερα.

MotoGP Event 05

Πολύ καλές τιμές, ακόμη καλύτερο σέρβις, 10 μεγάλες οθόνες και εύκολο παρκάρισμα. Όσοι ήρθαν στον πρώτο αυτό αγώνα ενθουσιάστηκαν. Και ήταν πολλοί! Παρά το ότι είμαστε στην καρδια του καλοκαιριού, περισσότερα από 80 άτομα παρακολούθησαν μαζί μας τον αγώνα της JEREZ. Και ΟΛΟΙ έφυγαν με δώρα από τους μόνιμους χορηγούς  μας. Έτσι για καλή αρχή.

MotoGP Event 06

Στον δεύτερο αγώνα δεν θα έχουμε τόσα πολλά δώρα, αλλά θα έχουμε μεγαλύτερα δώρα που θα κληρωθούν. Σας περιμένουμε την Κυριακή 26/7 στην οδό Παπάφη 210.

MotoGP Event 07

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων καλείτε στο 6944284274

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO