spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣFiat Ducato 4x4 Expedition

Fiat Ducato 4×4 Expedition

Fiat Ducato 4X4 ExoeditionΤο Fiat Ducato 4×4 Expedition Show Camper Van είναι το αστέρι της έκθεσης CMT της Στουτγάρδης, της μεγαλύτερης ανοικτής στο κοινό έκθεσης στην Ευρώπη που είναι αφιερωμένη στα τροχόσπιτα, στην αυτοκίνηση και στον τουρισμό, η οποία πέρυσι προσέλκυσε πάνω από 240.000 επισκέπτες και περισσότερους από 2.000 εκθέτες.

Ανοίγοντας νέους δρόμους” είναι ο ισχυρισμός που συνοδεύει το πρωτότυπο Show Camper Van και συνοψίζει τέλεια το περιπετειώδες πνεύμα του. Βασισμένο στο best-seller Fiat Ducato, που πρόσφατα κατέκτησε το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο “Best Motorhome Base Vehicle 2016”, το Fiat Ducato 4×4 Expedition υιοθετεί μια διαμόρφωση με μακρύ μεταξόνιο με επιπλέον προεξοχή, υπερυψωμένη οροφή και ισχυρό κινητήρα 2.3 MultiJet II 150 HP. Απευθύνεται σε περιπετειώδεις ταξιδιώτες που αναζητούν ένα όχημα υψηλής απόδοσης, ευκίνητο στο δρόμο και με μεγάλο, άνετο εσωτερικό χώρο.

Στο σχεδιασμό του συμμετείχαν κορυφαίοι συνεργάτες: η Tecnoform για τα εσωτερικά, η Olmedo για τα εξωτερικά μέρη και η Dangel για το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Το τελευταίο είναι το δυνατό χαρακτηριστικό του μοντέλου: μόνιμο σύστημα τετρακίνησης με συνεκτικό συμπλέκτη σε συνδυασμό με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και μεγαλύτερου μεγέθους ελαστικά. Αυτές οι λύσεις επιτρέπουν στο Ducato 4×4 Expedition να αντιμετωπίσει με αυτοπεποίθηση ακόμα και το χιόνι και να ικανοποιήσει τους καταναλωτές που απολαμβάνουν ένα σπορ τρόπο ζωής ακόμα και το χειμώνα.

Η off-road αποστολή του επιτυγχάνεται χωρίς να χάνει σε άνεση, καθώς οι εσωτερικοί χώροι του έχουν σχεδιαστεί από την Tecnoform, την κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία πολυτελών επίπλων για οχήματα αναψυχής και γιοτ. Η τεχνολογία του βρίσκεται σε επίσης υψηλό επίπεδο, διαθέτοντας tablet holder με θύρα USB, σύστημα οθόνης αφής Uconnect NAV με ραδιόφωνο, σύστημα πλοήγησης και κάμερα οπισθοπορείας.

Fiat Ducato 4X4 ExoeditionΕπιπλέον, το Show Camper Van ξεχωρίζει από τη δίχρωμη βαφή σε δύο αποχρώσεις του γκρι, την μπροστινή ποδιά και τους προβολείς LED με λειτουργία DRL. Η εμφάνισή του ολοκληρώνεται από έναν «εργάτη» εμπρός και μία μεγάλη σχάρα οροφής πλήρως εξοπλισμένη για διακοπές, μεγάλο μέρος της οποίας μπορεί να περπατηθεί, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εξωτερικός χώρος ανάπαυλας σε ύψος δυόμισι μέτρων από το έδαφος. Έξυπνες τεχνολογικές λύσεις ενισχύουν την ευελιξία και επιβεβαιώνουν τον ισχυρό του χαρακτήρα.

Τέλος, υπάρχουν πολλές εφαρμογές ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας οι οποίες επιτρέπουν ένα ήρεμο και ασφαλές ταξίδι. Δεν είναι τυχαίο ότι το Fiat Ducato είναι ο ηγέτης της κατηγορίας και αποτελεί την πρώτη επιλογή σασί για όλους τους Ευρωπαίους κατασκευαστές αυτοκινούμενων, με περισσότερες από 500.000 οικογένειες να το έχουν επιλέξει, τα τελευταία 10 χρόνια.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO