spot_img
HomeAUTOΟ Όμιλος Motor Oil στο πλευρό 11 αθλητών στο δρόμο για τους ...

Ο Όμιλος Motor Oil στο πλευρό 11 αθλητών στο δρόμο για τους  Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινά η μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού και ο Όμιλος Motor Oil ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την πολυπληθή ομάδα αθλητριών και αθλητών που υποστηρίζει  χορηγικά, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής συνεισφοράς και ευθύνης «Φροντίζω», στο  δρόμο για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. 

Πιο αναλυτικά, υπενθυμίζεται πως ο Όμιλος Motor Oil, μαζί με τις θυγατρικές του, στηρίζει την  Ενέργεια των παρακάτω 11 αθλητριών και αθλητών, «Φροντίζοντας» για τον Αθλητισμό: 

• του Εμμανουήλ Καραλή, πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ, (Χορηγός Motor Oil) • της Εμμανουέλας Κατζουράκη, αθλήτριας σκοποβολής (Χορηγός Coral – Shell Licensee) • του Νταουρέν Κουρουγκλίεφ, αθλητής πάλης (Xορηγός Motor Oil) 

• του Δημήτρη Μάρκου, πρωταθλητής κολύμβησης (Χορηγός Motor Oil) • του Ευάγγελου Ντούμα, αθλητή κολύμβησης (Χορηγός Coral – Shell Licensee) • του Στέφανου Ντούσκου, Ολυμπιονίκης στην κωπηλασία, (Χορηγός AVIN) • της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην (Χορηγός Motor  Oil

• του Αλέξανδρου Παπαμιχαήλ, αθλητής βάδην (Χορηγός Motor Oil)  

• της Αλεξάνδρας Σταματοπούλου, Παραολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια  κολύμβησης (Χορηγός MORE

• του Χρήστου Φραντζεσκάκη, πρωταθλητής σφυροβολίας (Χορηγός Motor Oil) • του Απόστολου Χρήστου, πρωταθλητής κολύμβησης (Χορηγός Motor Oil

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2024, ο Όμιλος Motor Oil συνέβαλε σημαντικά στην προώθηση του  αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας και πέρα από τους αθλητές που θα βρεθούν στους  Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού, προχωρώντας σε περισσότερες από 30 αθλητικές χορηγίες  σε αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα. Πάντα στο πλευρό τους στην πορεία τους για  νέες κατακτήσεις, φροντίζοντας ουσιαστικά και έμπρακτα για την καλύτερη προετοιμασία  τους. 

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Φροντίζω για τον Αθλητισμό», ο Όμιλος Motor Oil, σε συνεργασία με το pod.gr, προχώρησε σε μια σειρά 8 επεισοδίων – podcast, με τίτλο «Στην  ψυχή των πρωταθλητών». Μέσα από τα αυτά, ισάριθμοι αθλητές είχαν την ευκαιρία να  αναδείξουν τόσο προσωπικές ιστορίες, όσο και τις προκλήσεις και τις αντιξοότητες που  κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, αλλά και την ίδια τη δύναμη του ψυχισμού τους, στο δρόμο για τους  Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. 

Ο αθλητισμός αποτελεί βασικό κομμάτι της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου και αναδεικνύει σημαντικές αξίες όπως η σκληρή δουλειά, η επιμονή, η πειθαρχία, η  προσπάθεια και κυρίως το ήθος. Είναι κάποιες από τις αξίες που η κοινωνία μας έχει  ανάγκη, για ένα μέλλον με περισσότερες ευκαιρίες για όλους, εντός και εκτός  αγωνιστικών χώρων. 

Ο Όμιλος Motor Oil εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές, τις αθλήτριες, τους  προπονητές και τα πληρώματα που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους  Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO