spot_img
HomeAUTOΝέα συλλογή ρούχων και αξεσουάρ καθώς και ανανεωμένο online κατάστημα Alfa Romeo

Νέα συλλογή ρούχων και αξεσουάρ καθώς και ανανεωμένο online κατάστημα Alfa Romeo

Η καινούργια συλλογή προϊόντων της Alfa Romeo είναι διαθέσιμη μέσω του νέου, συνολικά αναβαθμισμένου σε αισθητική και λειτουργίες online καταστήματος της μάρκας το οποίο εξασφαλίζει premium εμπειρία στο χρήστη. Η νέα συλλογή περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ με κοινό παρονομαστή την αδιαπραγμάτευτα υψηλή αισθητική, την κορυφαία ποιότητα και την ισχυρή ταυτότητα.

Τα νέα προϊόντα δεν απευθύνονται μόνο στους παραδοσιακούς λάτρεις της μάρκας αλλά έχουν σκοπό να καλλιεργήσουν και την επόμενη γενιά Alfisti. Ανάλογα με το ύφος τους είναι χωρισμένα σε τρεις κατηγορίες που ονομάζονται “Performance”, “Urban Red Line” και “Sport Red Passion”.

Η πρώτη συνδυάζει τη διαχρονική ομορφιά με το σπορ χαρακτήρα, έχοντας ως βασικό διακριτικό το τετράφυλλο τρυφύλλι που εδώ και πάνω από έναν αιώνα αποτελεί συνώνυμο της κορυφαίας απόδοσης. Παράλληλα η μίνιμαλ σχεδιαστική προσέγγιση τονίζει το στιλ, την άνεση, την λειτουργικότητα και την κομψότητα που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του DNA της μάρκας.

Η σειρά “Urban Red Line” υποστηρίζει το σπορ ύφος σε αδιατάραχτη ισορροπία με την άνεση που απαιτεί η αστική καθημερινότητα, θέτοντας σε προτεραιότητα τη βιωσιμότητα και το μοναδικό ντιζάιν. Την συλλογή ολοκληρώνει η σειρά “Sport Red Passion”, η πιο αθλητική εκ των τριών. Ξεχωρίζοντας από έντονες λεπτομέρειες, η συγκεκριμένη σειρά υπερβαίνει τους συμβατικούς κανόνες της αισθητικής απευθυνόμενη σε εκείνους που αρέσκονται σε έντονη δραστηριότητα και υψηλές επιδόσεις χωρίς να κάνουν καμία έκπτωση στο στιλ. Όπως ακριβώς και τα μοντέλα της Alfa Romeo δηλαδή.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO