spot_img
HomeAUTOΜε τα χρώματα του Ομίλου On Sale στο Ράλλυ Κορίνθου οι Γιώργος Κεχαγιάς και Γιώργος...

Με τα χρώματα του Ομίλου On Sale στο Ράλλυ Κορίνθου οι Γιώργος Κεχαγιάς και Γιώργος Αμούτζας

O Όμιλος On Sale πιστός στις αξίες και στις αρχές του καθώς και στη δέσμευση του να στηρίζει με κάθε τρόπο τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, ανακοινώνει πως θα είναι χορηγός σε δύο πληρώματα τα οποία αναμένονται να είναι εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα στο Ράλλυ Κορίνθου που θα διεξαχθεί στις 15 και 16 Ιουνίο

Πιο συγκεκριμένα ο Όμιλος On Sale θα στηρίξει τον Πρωταθλητή Ελλάδος του 2019 Γιώργο Κεχαγιά, ο οποίος επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο των αγώνων ράλλυ με ένα Skoda Fabia Rally2 έχοντας ως συνοδηγό τον πολύπειρο Νίκο Πετρόπουλο.

Ο Γιώργος Κεχαγιάς έχει συνδέσει το όνομα του με τον Όμιλο Οn Sale και επιθυμεί με την επιστροφή του στους αγώνες ράλλυ χώματος να πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το δεύτερο πλήρωμα αποτελείται από τον Γιώργο Αμούτζα – Γιώργο Ηλιόπουλο οι οποίοι για πρώτη φορά στην αγωνιστική τους καριέρα θα οδηγήσουν ένα Skoda Fabia Rally2 evo, προσδοκώντας να συλλέξουν πολύτιμους βαθμούς που θα τους βοηθήσουν για τη συνέχεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου On Sale ανέφερε: «Δύο πολύ αγαπητά στο κοινό πληρώματα οι Γιώργος Κεχαγιάς και Γιώργος Αμούτζας θα λάβουν μέρος στον αγώνα Κορίνθου με τα χρώματα του Ομίλου On Sale. Ευελπιστώ να έχουμε ένα δυναμικό αγώνα».

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO