spot_img
HomeMOTOΛαμπερά εγκαίνια στη Θεσσαλονίκη CFMOTO & ROYAL ENFIELD - ΕΡΜΙΔΗΣ

Λαμπερά εγκαίνια στη Θεσσαλονίκη CFMOTO & ROYAL ENFIELD – ΕΡΜΙΔΗΣ

Η επιχείρηση ΕΡΜΙΔΗΣ ΜΟΤΟ στη Θεσσαλονίκη έχει γράψει ιστορία πολλών δεκαετιών και συνεχίζει την δυναμική πορεία της μετά από την πλήρη ανανέωση της.

Με αφορμή την πρόσφατη ανακαίνιση των καταστημάτων της, αποφάσισε να ξανασυστηθει εγκαινιάζοντας και επίσημα πλέον την συνεργασία της με την MUVUS AE. Η αντιπροσώπευση της CFMOTO και της Royal Enfield αποτελούν τον βασικό άξονα της επιτυχημένης συνεργασίας που σηματοδότησε την νέα εποχή της ΕΡΜΙΔΗΣ ΜΟΤΟ.

Τα επίσημα εγκαίνια έγιναν την Παρασκευή 17 Μαΐου και εξελίχθηκαν σε μία λαμπερή γιορτή για τους φίλους των δύο τροχών. Ο αριθμός των φίλων της μοτοσυκλέτας που τίμησαν με την παρουσία τους την οικογένεια Ερμίδη ήταν εξαιρετικά μεγάλος. Αυτό που μας εντυπωσίασε ήταν η συνύπαρξη ιστορικών προσωπικοτήτων του χώρου παράλληλα με το νέο αίμα των δύο τροχών. Γνωστοί επιχειρηματίες και εργαζόμενοι στον χώρο της μοτοσυκλέτα, παλιοί και νέοι αγωνιζόμενοι, εραστές του χώρου και φίλοι της επιχείρησης, ήταν εκεί!

Από τις 6:00 το απόγευμα άρχισε να δημιουργείται ένα ήπιο κυκλοφοριακό πρόβλημα στη Λεωφόρο Κ. Καραμανλή από την συνεχόμενη προσέλευση κόσμου. Άλλοι για λίγο, άλλοι για πολύ, σταμάτησαν, ευχήθηκαν καλές δουλειές και είδαν όλα τα νέα μοντέλα της CFMOTO και της Royal Enfield. Όσοι είχαν περισσότερο χρόνο, δοκίμασαν το φαγητό και τα cocktail από την πολύ trendy καντίνα που ήταν εκεί για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO