spot_img
HomeMOTOΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟ HONDA CRF300 RALLY?

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟ HONDA CRF300 RALLY?

Τώρα είναι διαθέσιμο για Test Ride στη Θεσσαλονίκη.

Το νέο κατάστημα Moto Touratzidis βρίσκεται στην οδό Καραολή & Δημητρίου 232 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και ανήκει στα αδέρφια Οδυσσέα και Δημήτρη Τουρατζίδη.  Είναι η επίσημη αντιπροσωπεία Peugeot Motorcycles για την Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, ενώ παράλληλα είναι εξουσιοδοτημένο συνεργείο μοτοσυκλετών HONDA.

 Στα πλαίσια της γνωριμίας της νέας επιχείρησης με το ευρύτερο κοινό, οι Αφοι Τουρατζίδη έχουν φροντίσει να προσφέρουν μία σειρά από μοναδικές υπηρεσίες και παροχές. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η δυνατότητα Test Ride σε μοτοσυκλέτες που δεν είναι συνήθως διαθέσιμες, ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα.

Μία τέτοια μοναδική μοτοσυκλέτα είναι το CRF300 RALLY. Εμπνευσμένη από την αγωνιστική HRC CRF450 RALLY, συνδυάζει την ευκολία μετακίνησης στις άγριες συνθήκες της πόλης και τις μικρές ή μεγάλες αποδράσεις του Σαββατοκύριακου.  Σε διαδρομές που μόνο καθαρόαιμα εντούρο μπορούν να κινηθούν, αλλά εκείνα δεν έχουν την φιλικότητα, την μεγάλη αυτονομία του CRF300 RALLY και την προστασία που προσφέρει από τις καιρικές συνθήκες. Μια μοτοσυκλέτα που συνοδεύει η αγωνιστική εμπειρία και η μοναδική αξιοπιστία της HONDA.

Οδηγήστε την για να έχετε μία μοναδική εμπειρία και να καταλάβετε πόσο διαφέρει από οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα που απλώς της μοιάζει.

 Κανονίστε το ραντεβού για TEST RIDE, στο τηλέφωνο: 2317005588

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO