spot_img
HomeAUTOΗ On Sale Rally Team ξεκινά το ασφάλτινο ταξίδι της από την Κρήτη

Η On Sale Rally Team ξεκινά το ασφάλτινο ταξίδι της από την Κρήτη

H On Sale Rally Team το προσεχές Σαββατοκύριακο θα βρεθεί στο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, στην Κρήτη όπου διεξάγεται το 45ο Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης, αγώνας ο οποίος ανοίγει την αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου 2024.

Οι Σωκράτης Τσολακίδης και Γιώργος Πολυζώης με το Skoda Fabia Rally2 evo το οποίο είναι βαμμένο στα χρώματα του Ομίλου On Sale, με το Νο3 στις πόρτες τους θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στo Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου, σε ένα τερέν το οποίο αποδεδειγμένα τους ταιριάζει.

Το 45ο Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης, το οποίο διοργανώνεται από τον Αθλητικό Όμιλο Κρήτης, ξεκινά με την Πανηγυρική Εκκίνηση η οποία θα λάβει χώρα στην πλατεία Ίδης στο κέντρο του Ηρακλείου την Παρασκευή 24 Μαΐου.

Ο αγώνας ο οποίος είναι διήμερος περιλαμβάνει 8 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 70,96 αγωνιστικών χιλιομέτρων. Ειδικότερα το Σάββατο 25 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν δύο επαναλαμβανόμενα περάσματα από την ειδική διαδρομή “Ποταμιές” ενώ τη Κυριακή 26 Μαΐου το αγωνιστικό σκέλος περιλαμβάνει τις ειδικές διαδρομές “Κεράσια” και “Αυγενική” που θα διεξαχθούν αμφότερες από τρεις φορές. Ο τερματισμός του αγώνα θα διεξαχθεί στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου (Ε.Α.Κ.Η.- Κλειστό γυμναστήριο Λίντο).

45ο Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης – Ωράριο

Παρασκευή 24 Μαΐου

Τελετή Εκκίνησης (Πλατεία Ίδης, Κέντρο Ηρακλείου), 20:30

Σάββατο 25 Μαΐου

Εκκίνηση Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου (Ε.Α.Κ.Η.- Κλειστό γυμναστήριο Λίντο), 15:00

Ε.Δ. 1 Ποταμιές 1 (11 χλμ.), 15:48

Ε.Δ. 2 Ποταμιές 2 (11 χλμ.), 17:13

Κυριακή 26 Μαΐου

Ε.Δ. 3 Κεράσια 1 (8,32 χλμ.), 10:31

Ε.Δ. 4 Αυγενική 1 (8 χλμ.), 10:58

Ε.Δ. 5 Κεράσια 2 (8,32 χλμ.), 12:56

Ε.Δ. 6 Αυγενική 2 (8 χλμ.), 13:23

Ε.Δ. 7 Κεράσια 3 (8,32 χλμ.), 15:21

Ε.Δ. 8 Αυγενική 3 (8 χλμ.), 15:48

Τερματισμός Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου (Ε.Α.Κ.Η.- Κλειστό γυμναστήριο Λίντο), 16:30

Ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου On Sale ανέφερε: «Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου αυτό το Σαββατοκύριακου στην Κρήτη, έναν αγώνα που είναι ιδιαίτερος λόγω της ποιότητας του οδοστρώματος. Το πλήρωμα μας στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς μην ξεχνάμε η αρχή είναι το ήμισυ του παντός».

Ο Σωκράτης Τσολακίδης δήλωσε: «Ο αγώνας της Κρήτης έχει τις ιδιομορφίες του καθώς το ασφάλτινο τερέν δεν έχει την ίδια πρόσφυση όπως συναντάμε σε άλλες περιοχές. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση η οποία θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ο Γιώργος Πολυζώης με τη σειρά του ανέφερε: «Το Ράλλυ Κρήτης έχει πάντα τις δικές του ιδιοτροπίες οι οποίες έχουν να κάνουν περισσότερο με την ποιότητα της ασφάλτου καθώς γλιστράει περισσότερο σε σχέση με άλλους αγώνες. Εμείς θέλουμε να είμαστε σταθεροί και να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO