spot_img
HomeAUTOΗ LG ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ VOLKSWAGEN GROUP AWARD 2024

Η LG ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ VOLKSWAGEN GROUP AWARD 2024

Με τη διάκρισή της στα ετήσια βραβεία της Volkswagen για τους προμηθευτές, η LG επιβεβαιώνει τη θέση της ως ηγέτης στον τομέα των ηλεκτρονικών αυτοκινήτων

Η LG Electronics (LG) τιμήθηκε με το Volkswagen Group Award 2024, στη διάρκεια εκδήλωσης στο Βόλφσμπουργκ της Γερμανίας. Η LG αναγνωρίστηκε από το Volkswagen Group, μία από τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο, στην κατηγορία “Partnership” για την εξαιρετική ανάπτυξη, κατασκευή και διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας τεχνολογιών και λύσεων κινητικότητας, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων infotainment και των προϊόντων συνδεσιμότητας εντός του οχήματος. Το βραβείο αναδεικνύει την ακλόνητη δέσμευση της LG στην αριστεία και επισημαίνει το αυξανόμενο κύρος της στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας ως αξιόπιστου συνεργάτη και παρόχου καινοτομίας.

Το βραβείο Volkswagen Group Award θεσπίστηκε το 2002 και απονέμεται κάθε χρόνο για να τιμήσει τους κορυφαίους προμηθευτές της εταιρείας. Το φετινό Βραβείο αναγνώρισε συνολικά 10 προμηθευτές και είχε 10 διαφορετικές κατηγορίες, όπως Συνεργασία, Βιωσιμότητα, Ψηφιοποίηση και Μετασχηματισμός.

Η συνεργασία της LG με τον Όμιλο Volkswagen κρατάει αρκετά χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων η LG έχει προμηθεύσει μια σειρά προηγμένων λύσεων για την αυτοκινητοβιομηχανία, όπως συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, οθόνες αυτοκινήτων, ψηφιακά cockpits, τεχνολογία head-up display επαυξημένης πραγματικότητας (AR HUD) και λύσεις ελεγκτή τομέα πιλοτηρίου (CDC). Το 2015, η LG συμμετείχε στο πρόγραμμα Fast Automotive Supply Tracks (FAST) του Ομίλου Volkswagen και το 2017, η LG έλαβε το Βραβείο Τεχνολογίας και Καινοτομίας από τον Όμιλο Volkswagen για την εξαιρετική τεχνολογία infotainment.

“Η επιτυχία του Ομίλου Volkswagen στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον είναι δυνατή μόνο με ισχυρούς συνεργάτες”, δήλωσε ο Dirk Große-Loheide, υπεύθυνος για τις προμήθειες, μέλος της Extended Executive Committee και μέλος του Volkswagen Brand Board of Management. “Η επέτειος του Volkswagen Group Award αναδεικνύει τη σημασία που δίνουμε στη στενή, εταιρική συνεργασία με τους προμηθευτές μας και υπογραμμίζει την εκτίμηση που τη συνοδεύει”.

Είναι μεγάλη μας τιμή αυτή η διάκριση κύρους και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την ισχυρή συνεργασία μας με τον Όμιλο Volkswagen”, δήλωσε ο Eun Seok-hyun, πρόεδρος της LG Vehicle component Solutions Company. “Η LG έχει δεσμευτεί να προωθήσει την καινοτομία στον τομέα της κινητικότητας και να συνεργαστεί στενά με τους βιομηχανικούς της εταίρους για την παροχή διαφοροποιημένων προϊόντων και εξαιρετικών εμπειριών για τους πελάτες”.

Από την είσοδό της στην αγορά λύσεων κινητικότητας, η LG έχει κερδίσει πολλαπλά βραβεία από τις αυτοκινητοβιομηχανίες για την αξιοπιστία της ως προμηθευτής και για την ποιότητα των προηγμένων εξαρτημάτων και συστημάτων οχημάτων της. Πέρυσι, η LG ανακηρύχθηκε ο καλύτερος προμηθευτής στους τομείς της ψυχαγωγίας και της τηλεματικής στο 31ο ετήσιο βραβείο της GM για τον προμηθευτή της χρονιάς. Το 2020, η LG αναγνωρίστηκε από τον Όμιλο Mercedes-Benz για τις κορυφαίες επιδόσεις και τη συνεργασία της, καθώς και από τoν Όμιλο Renault για τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες απεικόνισης οχημάτων.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO