spot_img
HomeMOTO Η Dunlop γιορτάζει στην κορυφή του Πρωταθλήματος BMU

 Η Dunlop γιορτάζει στην κορυφή του Πρωταθλήματος BMU

Αλέξανδρος Παπαγεωργίου και Martin Choy κατακτούν SSP(SUPERSPORT) και SBK(SUPERBIKE) -SERRES(13th&14th round-final

Το πιο άρτιο και πλέον το πιο σημαντικό πρωτάθλημα της Ανατολικής Ευρώπης κατέκτησαν  ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου για δεύτερη φορά  στην κατηγορία SSP και ο Martin Choy με άλλον έναν τίτλο στα SBK, ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τα ελαστικά της Dunlop. 

Ο τίτλος της SSP κατηγορίας αποκτά ιδιαίτερη σημασία, μιας και το 2024 είναι μία χρονιά με απίστευτο συναγωνισμό και πολύ δυνατές μάχες μέχρι και την τελευταία καρό σημαία. Η αυλαία που έπεσε στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, επέτρεψε στον Έλληνα πολυπρωταθλητή να πανηγυρίσει εντός έδρας και να σηκώσει ένα πολύ σημαντικό έπαθλο για τη χώρα, κερδίζοντας αναβάτες από πολλές διαφορετικές χώρες.

Αντίστοιχα, στην κατηγορία των Superbike ο Martin Choy νίκησε τον ανταγωνισμό πριν ολοκληρωθούν όλοι οι γύροι του πρωταθλήματος. Ο πλέον αναγνωρίσιμος αναβάτης σε όλες τις χώρες του πρωταθλήματος BMU, κατέκτησε εύκολα την κορυφή της μεγάλης κατηγορίας ανεβάζοντας τα χρώματα της Dunlop στο ψηλότερο σκαλί με έναν ακόμη τίτλο!

Με πολλούς αγώνες σε διαφορετικές χώρες, η συμμετοχή στο πρωτάθλημα BMU είναι μία πρόκληση για τους αναβάτες που καλούνται να περάσουν πολλά διαφορετικά σύνορα πριν πάρουν εκκίνηση.

Το πλήθος όλων αυτών των διαφορετικών αυτοκινητοδρομίων που δεν ακολουθούν τις ίδιες προδιαγραφές, είναι μία πρόκληση και για τους κατασκευαστές ελαστικών που πρέπει να διαθέτουν στην γκάμα τους μία πληθώρα ξεχωριστών αγωνιστικών ελαστικών, έτσι ώστε ο αναβάτης και η ομάδα του, να έχουν πάντα στην διάθεσή τους τον συνδυασμό που χρειάζονται για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η Dunlop, με την μακρά της πορεία στους αγώνες μοτοσυκλέτας, διαθέτει μία σειρά από διαφορετικά αγωνιστικά ελαστικά καθώς και τον υψηλό βαθμό εξειδίκευσης που απαιτεί η χρήση τους, ώστε να είναι έτοιμη να συμβουλέψει τον αναβάτη για την καλύτερη δυνατή επιλογή, στις τρέχουσες συνθήκες του αγώνα.

Με αφορμή τις σημαντικές αυτές διακρίσεις, ο Δημήτρης  Δημητρόπουλος, Sales & Marketing Manager Dunlop Motorcycle Greece & Export τόνισε: «Συγχαρητήρια στους πολυπρωταθλητές, Αλέξανδρο Παπαγεωργίου και Martin Choy για την υψηλότερη διάκριση στην Ανατολική Μεσόγειο, την ευγενή άμιλλα που επέδειξαν καθ’ όλη την διάρκεια αυτού του τόσο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος και το θέαμα που μας προσέφεραν! Σε όλη τους την προσπάθεια είχαν την υποστήριξη των  Gary Purdy & ολόκληρου του Dunlop Motorsport team. Ευχόμαστε πολλές νίκες και διακρίσεις στο μέλλον, έχοντας την Dunlop στο πλευρό τους!»

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO