spot_img
HomeAUTOΕγκαίνια του νέου Tyre Logistics Center της Elastrak στη Θεσσαλονίκη

Εγκαίνια του νέου Tyre Logistics Center της Elastrak στη Θεσσαλονίκη

6000m² με 10 εξέδρες φορτοεκφόρτωσης και 2 drive in, σύγχρονες προδιαγραφές αποδοτικότητας & βιωσιμότητας, αφού καταναλώνει 100% πράσινη ενέργεια μέσω φωτοβολταϊκών 

Με μεγάλη περηφάνια εγκαινιάσαμε το νέο κέντρο διανομής κι αποθήκευσης ελαστικών της ΕΛΑΣΤΡΑΚ, μέλος του ομίλου ΕΛΤΡΑΚ. Κατασκευασμένο εξαρχής σε ιδιόκτητη περιοχή στη Θεσσαλονίκη, πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές. Με επιπεδότητα εδάφους κατηγορίας FM2 και πυροπροστασία επιπέδου Ζ3, αυτό το κέντρο αποτελεί σημείο αναφοράς και ορόσημο στην εξέλιξη της εταιρείας μας. 

José Enrique Gonzalez, Vice President South Europe Bridgestone ΕΜΕΑ

Την κορδέλα του νέου, υπερσύγχρονου tyre logistics center στη Θεσσαλονίκη, έκοψε ο  José Enrique Gonzalez, Vice President South Europe της Bridgestone EMEA. Η επένδυση αυτή θα ενισχύσει σημαντικά τις δυνατότητες αποθήκευσης και εφοδιασμού ελαστικών, με προοπτική φιλοξενίας νέων συνεργασιών. Πρόκειται για ένα άνοιγμα που σηματοδοτεί τη λειτουργία ενός από τα πιο σημαντικά κέντρα logistics της ΕΛΑΣΤΡΑΚ στη Βόρεια Ελλάδα, δίνοντας έμφαση στη βιωσιμότητα και προσφέροντας μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη.

 Kα Natasha Covas-Kneiss, CEO, Eltrak, Κος Schreier Alexei, CEO CP Holdings LTD, Κος José Enrique Gonzalez, Vice President South Europe Bridgestone ΕΜΕΑ

Ήταν πραγματικά χαρά μας να υποδεχθούμε συνεργάτες, φίλους και δημοσιογράφους που με την παρουσία τους έκαναν αυτή τη στιγμή ξεχωριστή. Ήταν όλοι εκεί: εκπρόσωποι από τη μητρική εταιρεία CP Holdings, η ηγεσία της Bridgestone και καλοί συνεργάτες μας από τη Βόρεια Ελλάδα που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Κος Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, Managing Director, Elastrak,

Κος Marco Federzoni Sales Director Webfleet Italy, Κος Παντελής Κουκιανάκης, Technical Manager, Elastrak (Από αριστερά προς δεξιά)

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, είχαμε ευκαιρία να παρουσιάσουμε στους συνεργάτες μας με ζωντανή επίδειξη το νέο πρόγραμμα τηλεματικής Webfleet, την υπ’ αριθμόν ένα λύση διαχείρισης στόλου στην Ευρώπη, με την υπογραφή της Bridgestone. Πρόκειται για την αρτιότερη επιλογή που μπορεί να κάνει κανείς για να προετοιμάσει τον στόλο του σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς σχετικά με την καταγραφή και αναφορά εκπομπών CO2. Η λύση αυτή παρακολουθεί τα οχήματα του στόλου, μειώνει το κόστος και αυξάνει την ασφάλεια και την παραγωγικότητα.

Κάθε ευκαιρία είναι μια αφορμή για γιορτή και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αυτή τη φορά. Απολαύσαμε υπέροχα μοριακά signature κοκτέιλ και γευθήκαμε μοναδικές ελληνικές γεύσεις, όπως μόνο στη Θεσσαλονίκη γνωρίζουν. Ευχόμαστε καλές δουλειές και υποσχόμαστε ότι ο Όμιλος θα είναι πάντα δυναμικά παρών, έτοιμος να υλοποιήσει κάθε νέο σχέδιο που προάγει την ανάπτυξη και την καινοτομία.

Η ομάδα των Elastrak, Eltrak, Bridgestone, Webfleet & CP Holdings

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO