spot_img
HomeMOTOΤο VOGE MOTO CLUB HELLAS απέκτησε τον δικό του διαδικτυακό χώρο!

Το VOGE MOTO CLUB HELLAS απέκτησε τον δικό του διαδικτυακό χώρο!

Το VOGE MOTO CLUB HELLAS ιδρύθηκε το 2020 και είναι το πρώτο παγκοσμίως κλαμπ για τους λάτρεις των μοτοσυκλετών VOGE. Η επιτυχία της λέσχης είναι εντυπωσιακή, μετρώντας πλέον πάνω από 6.000 μέλη σε μόλις 4 χρόνια.

Η πρωτοβουλία για την ίδρυση της λέσχης ανήκει σε μια ομάδα Ελλήνων μοτοσυκλετιστών, οι οποίοι, όντας οι πρώτοι ιδιοκτήτες VOGE στην Ελλάδα, θέλησαν να δημιουργήσουν ένα forum για ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και για την διοργάνωση κοινών δραστηριοτήτων.

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι ιστοσελίδα μας είναι πλέον γεγονός και μπορείτε να την επισκεφτείτε πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο vogemotoclub.gr

Η ιστοσελίδα μας φτιάχτηκε με πολλή αγάπη και με κύριο γνώμονα την εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες για τις αγαπημένες μας VOGE μοτοσυκλέτες καθώς και στα δρώμενα του VOGE MOTO CLUB HELLAS. 

Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν το VOGE MOTO CLUB HELLAS , την ιστορία του, τον στόχο και το όραμά του.

Περιηγούμενοι στην ιστοσελίδα θα βρείτε τη σελίδα MOTOBLOG στην οποία είναι αναρτημένα όλα τα άρθρα που έχουν συνταχθεί από τα μέλη μας καθώς και υλικό από τη δράση μας. 

Στην συνέχεια η σελίδα με τους Συνεργάτες όπου εκεί είναι αναρτημένες όλες οι εκπτώσεις και οι προσφορές που εξασφαλίζει το club αποκλειστικά για τα μέλη του.

Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το CLUB στην σελίδα  Επικοινωνία.Για όσους θέλουν να ενημερώνονται πρώτοι για τις δράσεις και τα νέα μας μπορούν να εγγραφούν στο newsletter ή να μας ακολουθήσουν στα social media.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO