spot_img
HomeAUTOΤο Kia EV6 GT προκαλεί τέσσερις παίκτες να παραμείνουν “ήρεμοι”σε συναρπαστική βόλτα...

Το Kia EV6 GT προκαλεί τέσσερις παίκτες να παραμείνουν “ήρεμοι”σε συναρπαστική βόλτα με κασκαντέρ

– Οι Streamers @Werlyb, @Carmensandwich, @Broeki και @Romainjacques εντάχθηκαν στο Kia #tiltproofchallenge

– Οι συμμετέχοντες συνοδήγησαν σε ένα EV6 GT με υψηλές ταχύτητες γύρω από μια πίστα με έναν επαγγελματία κασκαντέρ

– Στη γλώσσα των παιχνιδιών, το “tilt-proof” αναφέρεται στην ενέργεια του να παραμένετε ήρεμοι όταν κάτι σας τρομάζει

– Όλοι οι συμμετέχοντες παρουσίασαν αύξηση των καρδιακών τους παλμών και αλλαγές στην έκφραση του προσώπου, που σημαίνει ότι κανένας παίκτης δεν μπορούσε να αποφύγει να “αντιδράσει”

Στο πιο πρόσφατο βίντεο για την παρουσίαση της συνεργασίας της Kia Europe με το League of Legends EMEA European Championship (LEC), τέσσερις παίκτες βιώνουν τις δυνατές επιδόσεις του Kia EV6 GT για να δουν αν είναι “tilt-proof”. Στην ορολογία του gaming, το  “tilt”  είναι η πράξη του να αναστατώνεσαι και το “tilt-proof” αναφέρεται στη διατήρηση της ψυχραιμίας όταν κάτι δεν σου πάει καλά.

Στο Tilt-Proof Challenge της Kia, ένας επαγγελματίας οδηγός κασκαντέρ οδήγησε γύρω από μια ελεγχόμενη πίστα. Μια σειρά από κάμερες και αισθητήρες μέτρησαν τους καρδιακούς παλμούς των δημιουργών περιεχομένου gaming και παρακολούθησαν τις εκφράσεις του προσώπου τους για τυχόν σημάδια “αντίδρασης” ή αύξησης των συναισθημάτων. Τα αποτελέσματα μπορούν να προβληθούν κάτω από το hashtag #tiltproofchallenge.

Κανένας παίκτης δεν μπορεί να αποφύγει μια “αντίδραση”

Σε ένα βίντεο διάρκειας δύο λεπτών, παρουσιάζονται οι streamers @Werlyb, @Carmensandwich, @Broeki και @Romainjacques, το EV6 GT και o όρος “tilt-proof”. Οι δυναμικές λήψεις του EV6 GT που συνοδεύονται από  έντονες αντιδράσεις, κραυγές και αύξηση καρδιακών παλμών από τους παίκτες δημιουργούν μια ατμόσφαιρα υψηλής ενέργειας που τονίζεται περαιτέρω από τη δραματική μουσική. Ο Medic, ένας πρώην γιατρός που έγινε caster  για το LEC, έχει την εποπτεία, εξηγώντας πώς λειτουργεί το παιχνίδι και προκαλεί  τους παίκτες για τις “αντιδράσεις” τους.

Πρώτος για την πρόκληση είναι ο Romain Jacques, ένας Γάλλος δημιουργός περιεχομένου για το Team BDS. Ενώ ξεκινάει ήρεμος, μια ιδιαίτερα έντονη επιτάχυνση τον αναγκάζει να εκστομίσει ένα έντονο επιφώνημα, μετρώντας το ουσιαστικά ως “αντίδραση”. Ακολουθεί ο Daniel Broekmann, Γερμανός streamer για το NNO και το Eintracht Spandau. Όταν το EV6 GT απογειώνεται, τα μάτια του ανοίγουν έντονα  και το στόμα του σφίγγει, αποκλείοντάς τον από το παιχνίδι. Ο Χόρχε Καζανόβας, Ισπανός streamer της Team Heretics, προετοιμάζεται για την πρόκληση με ήρεμες ανάσες, όταν η ξαφνική επιτάχυνση του EV6 GT τον κάνει να βγάλει μια κραυγή. Και η Carmen Sánchez, μια άλλη streamer της Team Heretics από την Ισπανία, έχει ίσως την εντονότερη αντίδραση από όλους, γελώντας, ουρλιάζοντας και αναφωνώντας όταν ο οδηγός παίρνει  τη στροφή με μια απότομη κίνηση.

Οι τέσσερις παίκτες βγαίνουν από το EV6 GT δείχνοντας ταραγμένοι και λαχανιασμένοι, και το βίντεο κλείνει με μια πρόκληση προς το κοινό: «Τι λέτε; Είστε ανθεκτικοί στην “αντίδραση”;

Οι παίκτες αντιδρούν στην “εμπνευσμένη” πρόκληση

Μετά το γύρισμα, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν την εμπειρία τους στην συνοδήγηση ενός Kia EV6 GT. «Το ότι η Kia μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχω σ΄ αυτή την πρόκληση ήταν απίστευτο. Αυτού του είδους οι ενέργειες στον κόσμο του gaming είναι πολύ εμπνευσμένες και για να είμαι ειλικρινής, το ότι μπόρεσα να μπω σε ένα EV6 GT αναμφίβολα με ώθησε στα άκρα!» είπε η Carmen Sanchez (@Carmensandwich). «Η οδήγηση του KIA EV6 GT είναι μια μοναδική εμπειρία που σε προκαλεί απίστευτα».

«Ήταν πολύ διασκεδαστικό. Ήξερα ότι θα ήταν μια δύσκολη πρόκληση γιατί έχει μεγάλη ταχύτητα, αλλά δεν περίμενα τόσο πολύ», είπε ο Χόρχε Καζανόβας (@Werlyb). «Νομίζω ότι είναι προφανές ότι το Kia EV6 GT έχει να κάνει με τα συναισθήματα, τα οποία είναι ανεξέλεγκτα».

Η διασκεδαστική πρόκληση ενώνει την κουλτούρα του gaming με το Kia EV6 GT

Η ικανότητα να παραμένεις “ήρεμος” είναι μέρος της κουλτούρας του gaming. Σε ένα παιχνίδι που προκαλεί οργή όπως το League of Legends, γίνεται πιο δύσκολο για τους παίκτες να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. Για να ενθαρρύνει τον καλό αθλητισμό, το παιχνίδι εισήγαγε 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO