spot_img
HomeAUTOΤο Ford Ranger Raptor συναρπάζει με τις δυνατότητές και τα προηγμένα χαρακτηριστικά...

Το Ford Ranger Raptor συναρπάζει με τις δυνατότητές και τα προηγμένα χαρακτηριστικά του στο 4ο Raptor Trophy που διοργάνωσε το Raptor Club Greece 

  • Περισσότερα από 50 Ford Ranger Raptor, μαζί με τους ιδιοκτήτες τους, μέλη του Raptor Club Greece, συμμετείχαν στο φετινό 4ο Raptor Trophy σε μια μοναδική εκδρομή με επίκεντρο την όμορφη πόλη της Καστοριάς
  • Με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, το 4o Raptor Trophy διοργανώθηκε από τις 2 έως και τις 5 Νοεμβρίου και περιελάμβανε διαδρομές και μοναδικές δοκιμασίες τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου, τις οποίες μόνο ένα Ford Ranger Raptor θα μπορούσε να ανταπεξέλθει με ευκολία
  • Το νέο Ford Ranger Raptor τροφοδοτείται από τον προηγμένο και πανίσχυρο κινητήρα 3.0L Ecoboost V6, ο οποίος αποδίδει 292PS, ενώ διαθέσιμη για παραγγελία στη χώρα μας είναι και η έκδοση με τον εξαιρετικά αποδοτικό bi-turbo πετρελαιοκινητήρα 2.0L EcoBlue 210PS

Το Ford Ranger Raptor είναι αδιαμφισβήτητα ένα μοναδικό στο είδος του pick-up. Όχι μόνο για τις εξαιρετικές επιδόσεις που απλόχερα προσφέρει σε κάθε είδους επιφάνεια, αλλά πρωτίστως για την ικανότητά του να συνδυάζει όσο κανένα άλλο αυτοκίνητο στη συγκεκριμένη κατηγορία την εργασία με τη διασκέδαση. Απόλυτα ικανό προκειμένου να καλύψει ως pick-up μοντέλο τις καθημερινές μεταφορικές απαιτήσεις ενός επαγγελματία οδηγού, το Ford Ranger Raptor είναι συγχρόνως η ιδανική πρόταση για εξορμήσεις στη φύση και για μακρινά ταξίδια με φίλους ή την οικογένεια. 

Προτάσσοντας απαράμιλλες off-road επιδόσεις και έντονα σπορτίφ ταμπεραμέντο ως βασικά συστατικά του διττού του χαρακτήρα, το σκληροτράχηλο pick-up υψηλών επιδόσεων που υπογράφει η Ford Performance καταφέρνει να προσφέρει στους πελάτες ένα μοναδικό μέσο με προηγμένη τεχνολογία όχι μόνο για τη δουλειά, αλλά και για απόλυτη οδηγική απόλαυση και ελευθερία κινήσεων εκεί όπου το χώμα, οι πέτρες και η λάσπη διαδέχονται την άσφαλτο.

Τα παραπάνω συστατικά, σε συνδυασμό με τα επίπεδα αξιοπιστίας, τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και τις εκρηκτικές, αγωνιστικού τύπου επιδόσεις, έχουν καταστήσει το Ford Ranger Raptor ένα από τα πιο δημοφιλή pick-up οχήματα της ελληνική αγοράς, στο οποίο η κορυφαία χρηστικότητα στον επαγγελματικό στίβο «συμβιώνει» υποδειγματικά στον ελεύθερο χρόνο των πελατών με τις απαράμιλλες δυνατότητες κίνησης που δεν γνωρίζουν περιορισμούς και όρια.

Την περιπετειώδη όσο και συναρπαστική αυτή πτυχή του Ford Ranger Raptor εξερεύνησαν για μια ακόμα χρονιά τα μέλη του Raptor Club Greece διοργανώνοντας με απόλυτη επιτυχία από τις 2 έως και τις 5 Νοεμβρίου μία μοναδική εκδρομή στη Β. Ελλάδα. Σε αυτή και με επίκεντρο την όμορφη πόλη της Καστοριάς, περισσότερα από 50 ετοιμοπόλεμα Ranger Raptor έδωσαν δυναμικό παρών, μαζί με τους ιδιοκτήτες, φίλους και μέλη των οικογενειών τους από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν κάτω από ιδανικές συνθήκες σε extreme εκτός δρόμου διαδρομές και δοκιμασίες τις κορυφαίες δυνατότητες των αυτοκινήτων τους.

Με την απαράμιλλη συμπεριφορά και απόδοσή του στα πλαίσια του 4ου Raptor Trophy, το Ford Ranger Raptor απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι πρόκειται για ένα pick-up που όμοιο του δεν θα βρει κανείς σήμερα: ακούραστο στη δουλειά και ταυτόχρονα εκρηκτικό σε επιδόσεις, ικανό εκτός δρόμου και εξαιρετικά απολαυστικό στην οδήγηση σε όλες τις συνθήκες.

Ford Ranger Raptor: Με την ισχύ δύο προηγμένων κινητήρων

Το νέο Ford Ranger Raptor τροφοδοτείται από έναν προηγμένο twin-turbo βενζινοκινητήρα 3.0L Eco Boost, ο οποίος βελτιστοποιήθηκε από τους μηχανικούς της Ford Performance προκειμένου να αποδίδει μέγιστη ισχύ 292PS και ροπή 491 Nm. Ο V6 κινητήρας διαθέτει, μεταξύ άλλων, ένα ιδιαίτερα συμπαγές μπλοκ κυλίνδρων από συμπιεσμένο μείγμα γραφίτη-σιδήρου σε συνδυασμό με ένα αγωνιστικής προέλευσης σύστημα anti-lag, που επιτρέπει τη στιγμιαία και on-demand αύξηση της ισχύος.

Την ίδια στιγμή, το κορυφαίο pick-up της ελληνικής αγοράς είναι τώρα διαθέσιμο με μια ακόμα επιλογή κινητήριας μονάδας, η οποία αντλεί ισχύ από τον εξαιρετικά αποδοτικό κινητήρα ντίζελ 2.0L EcoBlue της Ford, που αποδίδει 210PS.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO