spot_img
HomeAUTOΣτο βάθρο του 20ου Ράλλυ Κορίνθου με τα χρώματα του Ομίλου On...

Στο βάθρο του 20ου Ράλλυ Κορίνθου με τα χρώματα του Ομίλου On Sale οι Γιώργος Κεχαγιάς και Γιώργος Αμούτζας

Οι Γιώργος Κεχαγιάς – Νίκος Πετρόπουλος και Γιώργος Αμούτζας – Γιώργος Ηλιόπουλος οι οποίοι αγωνίστηκαν με τα χρώματα του Ομίλου On Sale ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο 20ο Ράλλυ Κορίνθου. Τα δύο πληρώματα εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους, κέρδισαν ειδικές διαδρομές και κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο του τρίτου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χώματος.

Οι Γιώργος Κεχαγιάς – Νίκος Πετρόπουλος, μοιράστηκαν ένα Skoda Fabia R5, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση εντυπωσιάζοντας με τις επιδόσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Πρωταθλητής Ελλάδος του 2019, στο 20ο Ράλλυ Κορίνθου κέρδισε μία ειδική διαδρομή ανεβαίνοντας ταυτόχρονα στην τρίτη θέση του βάθρου, δείχνοντας σε όλους πως παρά την 9μηνη αποχή του από το μπάκετ παραμένει ανταγωνιστικός και δικαίως θεωρείται εκ των κορυφαίων.

Στο βάθρο του 20ου Ράλλυ Κόρινθου βρέθηκε και το έτερο πλήρωμα που αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ομίλου On Sale. Οι Γιώργος Αμούτζας – Γιώργος Ηλιόπουλος στην πρώτη τους επαφή με ένα Skoda Fabia Rally2, επέδειξαν ωριμότητα, κερδίζοντας τις δύο πρώτες ειδικές διαδρομές του αγώνα ενώ έχασαν τη νίκη στο νήμα για μόλις 63 εκατοστά του δευτερολέπτου. Μπορεί το πλήρωμα να βρέθηκε εν τέλει στη δεύτερη θέση, το σημαντικό είναι πως έδειξε ότι έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον.

Δηλώσεις

Ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου On Sale ανέφερε: «Το 20ο Ράλλυ Κορίνθου ολοκληρώθηκε θετικά για εμάς. Τόσο ο Γιώργος Κεχαγιάς όσο και ο Γιώργος Αμούτζας ήταν εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αμφότεροι έδειξαν πως έχουν την ταχύτητα αλλά και την ωριμότητα που χρειάζεται. Το διπλό βάθρο μας γεμίζει αισιοδοξία για τη συνέχεια».

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO