spot_img
HomeAUTOΝέο Volvo EM90 MPV: ο ασφαλής και άνετος προσωπικός σας χώρος μετακίνησης

Νέο Volvo EM90 MPV: ο ασφαλής και άνετος προσωπικός σας χώρος μετακίνησης

Το νέο Volvo EM90, το premium αμιγώς ηλεκτρικό MPV μας που θα αποκαλυφθεί σε όλο τον κόσμο στις 12 Νοεμβρίου, είναι σχεδιασμένο για να δημιουργεί χώρο για ζωή, για εσάς και τους αγαπημένους σας – με έναν ασφαλή και άνετο τρόπο.

Στη Volvo Cars, βασιζόμαστε σε 96 χρόνια τεχνογνωσίας στην ασφάλεια που έχουμε αποκομίσει από έρευνες ατυχημάτων σε πραγματικές συνθήκες, με σκοπό να προστατεύουμε τους ανθρώπους μέσα και γύρω από κάθε νέο αυτοκίνητο Volvo. Με το EM90 μεταφέρουμε για πρώτη φορά αυτή τη φιλοδοξία στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών MPV.

Όπως κάθε μοντέλο Volvo, το EM90 κατασκευάζεται γύρω από έναν ισχυρότατο κλωβό ασφαλείας, φτιαγμένο από διάφορους τύπους χάλυβα υπερ-υψηλής αντοχής, συμπεριλαμβανομένου βοριούχου χάλυβα, που βοηθά να απορροφηθεί η ισχύς μίας πιθανής σύγκρουσης με αποτελεσματικό τρόπο. Μέσα στην καμπίνα, η βέλτιστη τοποθέτηση των αερόσακων συμβάλλει στην εξαιρετική προστασία των επιβατών. Οι διπλές εμπρός κολόνες (A-pillars) παρέχουν πολύ καλή ορατότητα στον οδηγό, ενώ συνεισφέρουν στη στιβαρότητα του πλαισίου, προσφέροντας αίσθηση άνεσης, σιγουριάς και ελέγχου πίσω από το τιμόνι.

Η αίσθηση εμπιστοσύνης και ελέγχου ενισχύεται περαιτέρω χάρη στο Safe Space Technology: πρόκειται για μία ευρεία σειρά συστημάτων ασφαλείας και προηγμένης υποβοήθησης οδηγού στο EM90. Με τη χρήση λογισμικού και ενός πλήρους σετ αισθητήρων που αποτελείται από κάμερες υψηλής ευκρίνειας, κάμερες surround με περιφερειακή λήψη, ραντάρ χιλιοστομετρικού κύματος και υπερηχητικούς αισθητήρες, οι προηγμένες λειτουργίες υποβοήθησης οδηγού σάς υποστηρίζουν για να οδηγείτε με σιγουριά και βοηθούν στην αποφυγή συγκρούσεων σε πραγματικές συνθήκες. Φυσικά, έχουμε επίσης δώσει έμφαση στη θωράκιση της μπαταρίας.

Ως αμιγώς ηλεκτρικό MPV, το EM90 εξοπλίζεται με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες προστασίας της μπαταρίας, συμπεριλαμβανομένης μίας ισχυρής δομής από χάλυβα και αλουμίνιο που εξασφαλίζει ασφαλή και σταθερή συμπεριφορά σε περίπτωση σύγκρουσης.

«Η ασφάλεια είναι πάντοτε η κορυφαία μας προτεραιότητα και στοχεύουμε να φτιάχνουμε αυτοκίνητα που είναι τα πιο ασφαλή στην αγορά. Το EM90 είναι το πιο πρόσφατο δείγμα αυτής της φιλοδοξίας», λέει η Åsa Haglund (Όσα Χάγκλουντ), Επικεφαλής του Κέντρου Ασφαλείας της Volvo Cars. «Η κατηγορία των premium MPV είναι νέα για εμάς και το EM90 μάς επιτρέπει να προσφέρουμε σε μία νέα ομάδα πελατών τη μακρά παράδοση και την εκτεταμένη τεχνογνωσία μας στην ασφάλεια των αυτοκινήτων.»

Χώρος για απόλυτη άνεση και ευζωία

Εκτός από το να προσφέρουμε ένα υψηλό επίπεδο ασφαλείας, στο εσωτερικό του EM90 εστιάσαμε επίσης στο ευ ζην σας. Το σκανδιναβικό κινούμενο σαλόνι μας σας παρέχει την απόλυτη άνεση και ευζωία. Χάρη στο άπλετο πλάτος της καμπίνας, στον μεγάλο χώρο για τα πόδια, καθώς και σε πλειάδα έξυπνων λύσεων αποθήκευσης, το EM90 προσφέρει ένα ευρύχωρο και έξυπνο εσωτερικό για όλους μέσα στο αυτοκίνητο.

Το Volvo EM90 προσφέρεται με τη μοναδική μας τεχνολογία καθαρισμού του αέρα στον στάνταρ εξοπλισμό του. Ανεξάρτητα από το πού ταξιδεύετε, εξασφαλίζουμε ότι ο αέρας που αναπνέετε μέσα στο EM90 είναι πιο καθαρός σε σχέση με τον αέρα έξω. Ο προ-ιονισμός και ένα φίλτρο από ίνες στο σύστημα καθαρισμού αέρα μπορούν να αφαιρέσουν έως και το 95% όλων των μικροσωματιδίων PM 2.5.

To EM90 δεν είναι μόνο ένα σκανδιναβικό κινούμενο σαλόνι, αλλά και η κινητή ιδιωτική σας αίθουσα συναυλιών. Συνολικά 21 ηχεία της Bowers & Wilkins ενσωματώνονται όμορφα σε όλη την καμπίνα και μέσα στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων, προκειμένου να προσφέρουν τρισδιάστατο ήχο υψηλής πιστότητας και να δημιουργήσουν την απόλυτη ηχητική εμπειρία μέσα στο EM90, με την υποστήριξη ισχύος 2.460W.

«To ΕΜ90 σχεδιάστηκε για να προσφέρει άνεση και ηρεμία με σκανδιναβικό στυλ», λέει ο Erik Severinson (Έρικ Σεβέρινσον), Επικεφαλής Νέων Προγραμμάτων Αυτοκινήτων στη Volvo Cars. «Είναι ένα αυτοκίνητο που θέτει νέο πρότυπο για τη σύγχρονη πολυτέλεια – λέξη η οποία στην εποχή μας ταυτίζεται με την “ποιότητα ζωής”. Στη Volvo Cars, βρισκόμαστε σε προνομιακή θέση για την αξιοποίηση αυτής της φιλοσοφίας. Άλλωστε είμαστε από τη Σουηδία, έναν τόπο που πιστεύει ότι η ποιότητα ζωής είναι τόσο σημαντική όσο και η ίδια η ζωή.»

Το Volvo EM90 ξεκινά να πωλείται αρχικά στην Κίνα και θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου 2023, οπότε και θα μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο. Οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν την ίδια μέρα για τους πελάτες στην Κίνα.  

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO