spot_img
HomeAUTOΝέο Hyundai i20

Νέο Hyundai i20

Το Νέο i20 συνδυάζει τη συναισθηματική σχεδίαση με τεχνολογίες αιχμής .
Το νέο i20 διαθέτει ανανεωμένη, κομψή σχεδίαση και τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς.
Η αναβαθμισμένη προσθήκη του στη γκάμα i της Hyundai είναι εξοπλισμένη με ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά ασφαλείας Hyundai Smart Sense και έξυπνες τεχνολογίες που συνήθως διατίθενται μόνο σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Το i20 συνεχίζει να προσφέρει πρακτικότητα και ασφάλεια σε συνδυασμό με εξαιρετικά χαρακτηριστικά άνεσης και ευκολίας.

Σχεδιασμός:
Το κομψό και μοντέρνο αμάξωμα του νέου i20 χαρακτηρίζεται από το βελτιωμένο σχεδιασμό και το μοτίβο του εμπρός προφυλακτήρα και της μάσκας, δημιουργώντας μια κομψή εμφάνιση με σπορ στοιχεία.
Το πίσω μέρος διαθέτει επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, μοναδικό σχεδιασμό στα πίσω φώτα καθώς και νέας σχεδίασης ζάντες 16 και 17 ιντσών.
Το μοντέλο διατηρεί το σπορ χαρακτήρα του χάρη στη χαμηλή οροφή και το μεγάλο του μεταξόνιο, έχοντας ταυτόχρονα βελτιώσει την αεροδυναμική του μειώνοντας την αντίσταση του αέρα, γεγονός που επηρεάζει θετικά τα δυναμικά χαρακτηριστικά και αυξάνει την οικονομία καυσίμου.
Μια δυναμική φωτεινή υπογραφή υπογραμμίζει τη συνολικά τολμηρή εμφάνισή του, η οποία υπογραμμίζεται από τα πίσω φώτα LED σχήματος Z
Σχεδιαστικό highlight είναι τα οριζόντια πτερύγια που καλύπτουν το ψηλά τοποθετημένο και τονισμένο ταμπλό.

Άνεση και ευκολία:
Το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από μια ευάερη αίσθηση, ενώ ταυτόχρονα το ταμπλό δείχνει σμιλευμένο και ελκυστικό.
Το νέο i20 διαθέτει χώρο αποσκευών 352 λίτρων και 1.165 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα Συνδεσιμότητα Το νέο i20 προσφέρει κορυφαία στην κατηγορία του συνδεσιμότητα με μια σειρά από υψηλής τεχνολογίας χαρακτηριστικά ευκολίας, όπως ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών, USB τύπου-A και USB τύπου-C, δεύτερης γενιάς eCall βασισμένο στο δίκτυο 4G και Over-the-Air (OTA) χάρτες πλοήγησης.
Τα Apple CarPlay και Android Auto επιτρέπουν στους πελάτες να κάνουν mirroring των iPhone και Android smartphones τους στην οθόνη. Διατίθεται επίσης ασύρματη φόρτιση smartphone.
Το νέο i20 προσφέρει την τελευταία εκδοχή της τηλεματικής Bluelink που έρχεται με δωρεάν τριετή συνδρομή Bluelink και δωρεάν τριετή συνδρομή OTA Ασφάλεια
Το νέο i20 διαθέτει ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά ασφαλείας Hyundai Smart Sense στο βασικό του εξοπλισμό Το σύστημα Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) με λειτουργίες “City”, “Interurban” και “Pedestrian” προκειμένου να βοηθήσει στον εντοπισμό και την αποφυγή πιθανών ατυχημάτων.
Το σύστημα υποβοήθησης παρακολούθησης λωρίδας (LFA) διασφαλίζει ότι το αυτοκίνητο παραμένει στην τρέχουσα λωρίδα κυκλοφορίας
Επίσης, προαιρετικά διατίθενται συστήματα ασφαλείας, όπως :
Το Rear Cross-traffic Collision Assist (RCCA), το οποίο ενεργοποιεί τα φρένα κατά την οπισθοπορεία από χώρο στάθμευσης, εάν εντοπιστεί κίνδυνος σύγκρουσης με άλλα αυτοκίνητα πίσω και στο πλάι.
Το σύστημα υποβοήθησης αποφυγής σύγκρουσης σε τυφλό σημείο (BCA) χρησιμοποιεί οπτικές ειδοποιήσεις που εμφανίζονται στους εξωτερικούς καθρέφτες εάν εντοπιστεί άλλο όχημα. Όταν είναι απαραίτητο, το BCA ενεργοποιείται για να αποφευχθεί μια σύγκρουση ή προκειμένου να περιοριστούν οι συνέπειες μιας σύγκρουσης
Το έξυπνο Cruise Control (NSCC) χρησιμοποιεί το σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου για να προβλέπει τις στροφές ή τις ευθείες στους αυτοκινητόδρομους και να προσαρμόζει την ταχύτητα για ασφαλέστερη οδήγηση.

Ασφάλεια:
Το νέο i20 διαθέτει ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά ασφαλείας Hyundai Smart Sense στο βασικό του εξοπλισμό
Το σύστημα Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) με λειτουργίες “City”, “Interurban” και “Pedestrian” προκειμένου να βοηθήσει στον εντοπισμό και την αποφυγή πιθανών ατυχημάτων.
Το σύστημα υποβοήθησης παρακολούθησης λωρίδας (LFA) διασφαλίζει ότι το αυτοκίνητο παραμένει στην τρέχουσα λωρίδα κυκλοφορίας.
Επίσης, προαιρετικά διατίθενται συστήματα ασφαλείας, όπως :
Το Rear Cross-traffic Collision Assist (RCCA), το οποίο ενεργοποιεί τα φρένα κατά την οπισθοπορεία από χώρο στάθμευσης, εάν εντοπιστεί κίνδυνος σύγκρουσης με άλλα αυτοκίνητα πίσω και στο πλάι.
Το σύστημα υποβοήθησης αποφυγής σύγκρουσης σε τυφλό σημείο (BCA) χρησιμοποιεί οπτικές ειδοποιήσεις που εμφανίζονται στους εξωτερικούς καθρέφτες εάν εντοπιστεί άλλο όχημα. Όταν είναι απαραίτητο, το BCA ενεργοποιείται για να αποφευχθεί μια σύγκρουση ή προκειμένου να περιοριστούν οι συνέπειες μιας σύγκρουσης.
Το έξυπνο Cruise Control (NSCC) χρησιμοποιεί το σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου για να προβλέπει τις στροφές ή τις ευθείες στους αυτοκινητόδρομους και να προσαρμόζει την ταχύτητα για ασφαλέστερη οδήγηση.

Οδηγικές επιδόσεις:
Το νέο i20 προσφέρει δύο επιλογές κινητήρων και δύο επιλογές κιβωτίων ταχύτητας, προσφέροντας ακόμα πιο αποδοτική οδήγηση.
Στην κορυφή της γκάμας, διατίθεται ένας κινητήρας 1.0 T-GDi με 100hp. Αυτός μπορεί να συνδυαστεί με ένα 48V υβριδικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί για μέγιστη οικονομία και απόδοση, συμβάλλοντας σε μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 3 έως 4%.
Το νέο i20 διατίθεται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων (7DCT) ή με ένα έξυπνο χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων (iMT), παρέχοντας μια ομαλή οδηγική εμπειρία
Σηκώνοντας το πόδι από το γκάζι το iMT μπορεί να αποσυνδέσει τον κινητήρα από το κιβώτιο, εξοικονομώντας αποτελεσματικά καύσιμα καθώς επιτρέπει στο αυτοκίνητο να ρολάρει ελεύθερα.
Διατίθεται και με τετρακύλινδρο κινητήρα MPi 1,2 λίτρων απόδοσης 84hp και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων πέντε σχέσεων

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO