Οι κορυφαίες προσωπικότητες του Hyundai Motor Group ο κ. Luc Donckerwolke, President, Chief Design Officer και Chief Creative Officer και ο κ. Peter Schreyer, Εxecutive Design Advisor και Brand Ambassador, τιμήθηκαν με τα Automotive News Centennial Awards για την εξαιρετική τους συμβολή στην σχεδίαση των αυτοκινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα, τιμήθηκε ο θρυλικός σχεδιαστής κ. Giorgetto Giugiaro – Υπεύθυνος για τη σχεδίαση του αρχικού Pony της Hyundai Motor και του Pony Coupe concept.
Τα Centennial Awards απονεμήθηκαν κατά τη διάρκεια του Automotive News Europe Congress του 2025 που πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο της Ιταλίας γιορτάζοντας τα 100 χρόνια της έκδοσης.
Τα βραβεία τιμούν κορυφαίες προσωπικότητες των οποίων η δημιουργικότητα, η καινοτομία και οι ηγετικές ικανότητες έχουν επηρεάσει την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

Ο κ. Donckerwolke President, Chief Design Officer και Chief Creative Officer του Ομίλου, έχει στην ευθύνη του τη σχεδιαστική στρατηγική των μαρκών Hyundai Motor και Genesis και βραβεύτηκε για την προώθηση των δημιουργικών ορίων και την υποστήριξη καινοτόμων και συναρπαστικών φιλοσοφιών σχεδίασης για τη διαφοροποίηση των μαρκών Hyundai Motor και Genesis.
Υπό την ηγεσία του κ. Donckerwolke, οι αυτοκινητοβιομηχανίες του Hyundai Motor Group κατέκτησαν παγκόσμια αναγνώριση για τα οχήματα τους τα οποία συνδυάζουν καινοτόμες τεχνολογίες, βιωσιμότητα και κορυφαία σχεδίαση.

«Με τιμά βαθύτατα αυτό το βραβείο», δήλωσε ο κ. Donckerwolke. «Αυτή η αναγνώριση αποτελεί απόδειξη της πίστης του Hyundai Motor Group στη σχεδίαση ως κινητήρια δύναμη για την καινοτομία και την ταυτότητα των αυτοκινήτων. Μοιράζομαι αυτό το βραβείο με όλες τις ταλαντούχες ομάδες που με εμπνέουν καθημερινά και εργάζονται αδιάκοπα».
Ο κ. Donckerwolke εντάχθηκε στο δυναμικό του Hyundai Motor Group το 2016, έχοντας διατελέσει σε ανώτερες θέσεις σχεδίασης στις εταιρείες Skoda, Audi, Lamborghini, SEAT και Bentley. Το 2018 έγινε Chief Design Officer του Group, επεκτείνοντας περαιτέρω τις αρμοδιότητές του το 2020 ως Chief Creative Officer.
Ο κ. Peter Schreyer εντάχθηκε στο δυναμικό του Ομίλου το 2006 ως Chief Design Officer, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του στην Audi και αργότερα μετακινούμενος στη Volkswagen. Ο κ. Schreyer εισήγαγε μια τολμηρή νέα σχεδιαστική ταυτότητα.

Το 2013 προήχθη σε President και Chief Design Officer του Hyundai Motor Group, όπου ηγήθηκε μιας καινοτόμου ανανέωσης της γκάμας SUV και καθοδήγησε το σχεδιασμό, ενισχύοντας την παγκόσμια ταυτότητα των εμπορικών σημάτων του Hyundai Motor Group.