spot_img

Fiat 500 Riva

Fiat_500_Riva (5)Το νέο Fiat 500 Riva έρχεται και στην Ελλάδα από τον Οκτώβριο στην τιμή των 20.980 €, αποκλειστικά στην έκδοση hatchback με τον κινητήρα 1,3 MTJ 95 HP.Η πολυτελής έκδοση ξεχωρίζει για τη μοναδική εμφάνιση και τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειές της, που έχουν διαμορφωθεί σε συνεργασία με τη Riva, μια θρυλική μάρκα στον ναυτικό κόσμο, συνώνυμη της ιταλικής κομψότητας.  

 Μοναδικές λεπτομέρειες διακοσμούν το αυτοκίνητο όπως, τα επιχρωμιωμένα καλύμματα εξωτερικών  καθρεπτών, επιχρωμιωμένα εξωτερικά πόμολα θυρών και επιχρωμιωμένη γραμμή στο καπό, που δίνουν έμφαση στο στυλ του καπό.  Άλλο χαρακτηριστικό στοιχείο του εξωτερικού του αυτοκινήτου είναι οι νέες και αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, ειδικά σχεδιασμένες για αυτή τη σειρά. Παράλληλα, το όνομα Riva διακοσμεί διάφορα σημεία του αυτοκινήτου.
 
Το εσωτερικό, με το ένθετο ξύλινο ταμπλό από μαόνι, προσφέρει στους επιβάτες την πολυτελή ζεστασιά ενός σκάφους.  Ξεχωρίζουν, ακόμη, τα ξύλινα μαρσπιέ θυρών και το ξύλινο πόμολο λεβιέ ταχυτήτων, καθώς και το κρεμ δερμάτινο σαλόνι με ειδικές ραφές και ζώνες ασφαλείας ειδικού σχεδιασμού.

Στη χώρα μας θα διατεθεί αποκλειστικά με τον πετρελαιοκινητήρα 1.3 Multijet με ισχύ 95 HP στις 3750 σ.α.λ., μέγιστη ταχύτητα 180 χλμ/ώρα και επιτάχυνση από 0 στα 100 χλμ/ώρα σε 10,7 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, η χρήση ενός υπερσυμπιεστή με μεταβλητή γεωμετρία επιτρέπει στον κινητήρα να αποδώσει υψηλή ροπή στις χαμηλές στροφές: 170 Nm στις 1.250 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 200 Nm στις 1.500 σ.α.λ.
 
Με επτά αερόσακους, στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, αυτόματος κλιματισμός, έγχρωμη TFT οθόνη 7’’ προσωποποιημένη με γραφικά Riva, και ηχοσύστημα U-Connect με έγχρωμη οθόνη αφής 7’’ καθώς και σύστημα U-Connect 7’’ που  περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του γνωστού U-Connect 5’’.

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO